Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני רוצה מאוד לסדר תבעיה אבל אני לא יודע לאיפה ללכת לסדר את זה.

פתחתי שרשור בנושא מקווה שאני אמצא פיתרון עד מחר ואלך מחר לסדר את זה

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

המיקום של המידים מעולה, ככל שהמיד קרוב גם יותר לאוזניים לפי דעתי גם יותר טוב, מיד באיזור גובה החזה זה מעולה.

הרבה יותר טוב מאשר מיד שקבור בתחתית הדלת.

בנייה יפה מאוד, תתחדש,מעניין מאוד איך שומעים.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם
המיקום של המידים מעולה, ככל שהמיד קרוב גם יותר לאוזניים לפי דעתי גם יותר טוב, מיד באיזור גובה החזה זה מעולה.

הרבה יותר טוב מאשר מיד שקבור בתחתית הדלת.

בנייה יפה מאוד, תתחדש,מעניין מאוד איך שומעים.

אמיר

תבוא למפגש הבא אני אשמח להשמיע תמערכת שלי, סוף סוף אחרי שנתיים של 4 סטים שונים של קומפוננט 6 מגברים שונים ו2 הד יוניטים ו3 סאבים שונים מצאתי את מה שאני רוצה.

השאלה איזה קרטון?

כמה יריעות?

הקרטון של הפול בודי קיט 36 פיט כמו הבאלק של הדיינמיאט

פורסם

אה אז אני יצטרך עוד אחד.

שאלה. חיממו את החומר? עם מה הם ניקו את המקומות לפני ההדבקה?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
אה אז אני יצטרך עוד אחד.

שאלה. חיממו את החומר? עם מה הם ניקו את המקומות לפני ההדבקה?

לא היה צריך החומר נדבק כמו פלסטלינה רק גלגלת וזהו.

ניקו עם שואב וסמרטוט

פורסם

ניקו עם שואב וסמרטוט

מיזה ניקו? למה הוא עם שואב אבק? ומה הוא מסתובב עם סמרטוט???

שמתם לב לסמלון החדש של אליקו??? מה הולך שם?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
המיקום של המידים מעולה, ככל שהמיד קרוב גם יותר לאוזניים לפי דעתי גם יותר טוב, מיד באיזור גובה החזה זה מעולה.ברצינות ?!!! מי אמר קיקפאנל ? מי אמר שיש תדרים שהאוזן שומעת אותם , אבל מיקומם תלוי רק בגובה ואחרים ברוחב ? יש סיבות טובת מאוד מדוע שמים מידבאסים למטה

אמיר

והדלת זה מקום שנוח אז שמים בדלת למטה אבל המועדף זה בד"כ קיקפאנל (תלוי במכונית)

ללאנוס הסמלון החדש של אליקו קשור כנראה לעובדה שהוא רוצה להיות כוכב ראפ:lol: בתור חובב באסים ידוע , הוא החליט לעבור קו ולייצר אותם במקום לשמוע אותם:lol:

בברכה יהודה

פורסם

ניקו עם שואב וסמרטוט

סמרטוט ושואב לא מורידים חלקי שמן או ליכלוך אחר שנדבק במשך השנים, לא הייתי ממליץ לעשות איטום ללא ניקוי יסודי של המשטח קודם כל ע"י מדלל כל שהוא על מנת להוריד אריות של שמן או כל דבר המונע מהחומר להדבק לדלת.

אבל חוץ מזה עבודה יפה, מקווה להמשך.

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם
יום ראשון 10 בבוקר התייצבתי אצל ירון בשעה 12 וחצי כל האוטו מפורק עד היסוד. תודות לעובד הסופר חרוץ שלו שאני מרוצה ממנו על היסודיות שלו עד הגג.

עד הערב כל האוטו כבר היה אטום כמעט לגמרי כל החיווט הונח באין מפריע מתחת לשטיח, כמה נוח לעבוד שכל האוטו מפורק בחוץ :)

חשבתי לא להגיב, אבל אני אגיב בכל זאת.

1. אין, אבל פשוט אין סיכוי לבודד ("לאטום") אוטו שלם, קטן ככל שיהיה, ביום אחד.

ניקה עם סמרטוט ושואב? ככה לא מנקים. כמו ש speedman אמר יש ברכב ים ג'יפה ורק עבודה קשה עם מים והרבה ספירט כחול \ אלכוהול \ אצטון \ ווטאבר יצליחו להוציא. כל זמן שיש עוד איזשהם משקעים דבוקים לפח העבודה לא שווה שום דבר.

2. החומר נדבק טוב, אבל אם לא משטחים אותו כמו שצריך (=הרבה יותר מפעם אחת עם הגלגלת, משהו כמו דקה כדי לשטח טוב טוב כל יריעה) החומר לא תופס. כל הרעיון זה שהחומר יהיה תפוס חזק. ברגע שהוא קצת רופף הוא לא שווה שום דבר.

3. אפשר לשאול באיזה רכב מדובר שהתקינו בו כמעט 3 באלקים? איזה חלקים בדיוק בודדו עם החומר? כמה שכבות שמו בכל מקום?

סליחה על הקטילה, אבל "יסודיות" בטוח לא היתה כאן.

איתמר (שמכיר כל בורג באוטו שלו ולקחו לו 5 ימים לבודד את הרכב).

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
חשבתי לא להגיב, אבל אני אגיב בכל זאת.

1. אין, אבל פשוט אין סיכוי לבודד ("לאטום") אוטו שלם, קטן ככל שיהיה, ביום אחד.

ניקה עם סמרטוט ושואב? ככה לא מנקים. כמו ש speedman אמר יש ברכב ים ג'יפה ורק עבודה קשה עם מים והרבה ספירט כחול \ אלכוהול \ אצטון \ ווטאבר יצליחו להוציא. כל זמן שיש עוד איזשהם משקעים דבוקים לפח העבודה לא שווה שום דבר.

2. החומר נדבק טוב, אבל אם לא משטחים אותו כמו שצריך (=הרבה יותר מפעם אחת עם הגלגלת, משהו כמו דקה כדי לשטח טוב טוב כל יריעה) החומר לא תופס. כל הרעיון זה שהחומר יהיה תפוס חזק. ברגע שהוא קצת רופף הוא לא שווה שום דבר.

3. אפשר לשאול באיזה רכב מדובר שהתקינו בו כמעט 3 באלקים? איזה חלקים בדיוק בודדו עם החומר? כמה שכבות שמו בכל מקום?

סליחה על הקטילה, אבל "יסודיות" בטוח לא היתה כאן.

איתמר (שמכיר כל בורג באוטו שלו ולקחו לו 5 ימים לבודד את הרכב).

זה יסודיות? לי לוקח רק 5 ימים לפתוח את הברגים :roflmao:

3 באלקים זה נראה כאילו עשו 2 שכבות לכל האוטו או שיש לך אוטובוס, נראה לי מוזר שהתקנה יסודית כל כך נכשלה ע"י גורם קטן שנקרא ניקוי יסודי, ניקוי ע"י סמרטוט אפשר רק ברכב שרק עכשיו יצא מהסוכנות. תבדוק בבקשה את הנושא.

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

• תוכן חדש...