Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

א. מת כלבי האהוב מקס :mm_cry: למרבה מזלו תוך פחות מחצי שעה הוא עבר ממצב של משחק נמרץ בגרביים למצב ז"ל. בבית החולים בבית דגן אבחנו לו שטף דם גדול מאבי העורקים שהכניס אותו לשוק והוא מת כמעט מייד. ייתכן ומדובר בפגיעת תולעת הפארק אם כי הוא מעולם לא הסתובב חופשי.

ב. 10 דקות שחזרתי הביתה עם תחושה כל כך חרא שרק בעלי כלבים יבינו, נפל עציץ גדול מהקומה הרביעית היישר על המאזדה3 שלי. סדקים בשמשה קדמית וחלון צד נהג, שריטות וכיפופים על כל קורה A בצד הנהג ודלת הנהג. הכי קטע - האזעקה לא הופעלה!

בהמשך היום חששתי לצאת מהבית מאימת המטאורים שוודאי יפגעו בי :shock:

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

תרגיש טוב!

כלב שמת זה דבר שקשה לעכל...

העיקר שאם הוא כבר נאלץ למות הוא מת מהר ובלי סבל מיותר..

לגבי המאזדה 3? לא נורא :)

העיקר האלפא שלמה ....

פורסם

איזה באסה של יום...

המאזדה לא בליסינג?

חבל שאי אפשר לשאול אותו דבר על הכלב. חיה מדהימה, שינתה לי את החיים. מקווה שגם לך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

המאזדה 3 היא ספיריט בליסינג - כמעט איבדתי את הסאן רוף... מחר תיכנס לתיקונים ולמרבה צערו של השכן החשבון יישלח אליו. אם כי ראוי לציין שהוא איש הגון וכבר מההתחלה אמר שהוא ישא בנזק.

הכלב זה אובדן גדול, אבל לפחות הוא באמת מת ללא סבל ונתן לי הרבה שנים של אושר משותף.

אני רק לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם העציץ היה נופל על איזה ילד בחצר, נראה לי הייתם קוראים על זה בעיתון...

פורסם

משתתף בצערך,לאבד כלב זה לא קל,העיקר שהוא מת בלי לסבול יותר מידי.

בקשר למאזדה חפיף,יש חלקי חילוף.

שיהיה שבוע טוב,רן.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

בן כמה היה וכמה זמן אצלך ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הכלב היה אצלי כמה שנים טובות. לקחתי אותו מהרחוב ביום שבו אילן רמון התרסק אז זה משהו כמו 5 שנים.

לכן אני לא בדיוק יודע בן כמה הוא היה, אבל לנוכח מצב השיניים והשיבה לדעתי הוא היה לפחות בן 14-13.

אין ספק שהוא נתן לי הרבה אושר, ואני מקווה שגם אני לו. מצ"ב תמונה (די מעפנה) שלו.

P1010845.JPG

פורסם

תן עוד תמונות ,יש מצב שאני מכיר את הכלב הזה....

אם זה הוא ,הוא היה של שכנים שלי ,הם לא בדיוק היו המשפחה האידיאלית לכלב ,ונטשו אותו בצפון (קרית טבעון).

אחרי כמה שנים אני וחבר ראינו כלב בהרצליה שדמה לו מאוד והגיב לשם "פאפי" שהיה שמו ,מאז עברו כמה שנים טובות (7 לפחות ),ככה שאם זה הוא ,הוא היה ממש זקן.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...