Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , אני מחפש כרגע איזה רכיבים להכניס למערכת שאני רוצה לקנות. המערכת אמורה להיות מערכת SPL (לפי מה שהבנתי SPL זה יותר התמקדות בצליל חזק מאשר באיכות). בתקציב של 3000 ש"ח בערך (+-)

1.רדיו דיסק של פיונר מדגמי 2007 הכי פשוט שעולה 600 ש"ח (דגם 1950)

2. מגבר. מצעתי 2 מגברים שהתעניינתי בהם ושתיהם מחברה LANZAR

זה הראשון

וזה השני

שניהם מוצאים 250 RMS לכל ערוץ אבל הבדל של 250 ש"ח וזה אותה חברה , אני לא מבין מה ההבדל

המגבר אמור לסחוב לי סאב בגישור ו2 רמקולים(או 4 רמקולים ? הסבר למטה).

3. סאב הזה נראה לי מתאים למגבר (500 RMS)

4. רמקולים - ברמקולים לא מצעתי שום רמקול בתקציב שלי שיסחוב 250 RMS לכל רמקול אז השאלה שלי אם יהיה אפשר לחבר נגיד 2 רמקולים של 125 RMS לאותו ערוץ נגיד צד שמאל ועוד 2 רמקולים של 125RMS לצד ימין . כמובן שאחד יהיה בדלת בקדמית 5.25 ואחד ואחד אחורי במגש , חייב להיות 6X9.

5. האם צריך קבל למערכת הזאת אם כן איזה ?

6. אם אני הולך בכיוון לא נכון בכלל , תגידו לי :roll:

תודה רבה מחכה לתשובה

Daewoo racer 94, Citroen Volcane 2.0 , Alfa Romeo 33 1.7 16V

WhatNext?

פורסם

לדעתי אתה קצת לא בכיוון. המגברים שבחרת הם מגברים אובררייטד רציניים! כלומר ההצהרות שלהם מופרחות בטירוף!

הם בחיים לא יסחבו לך סאב 500 ארמס שגם הוא כמובן לא 500 ארמס וזה גם פתר לך את הדילמה בקשר לרמקולים של ה250 ואט לערוץ.

לדעתי בכלל רצוי שתרד מלנזר.

פורסם

לשם שינוי אני חולק על bub אולי לאנזר לא עומדים בהצהרות שלהם אבל הסאב הזה ספציפי עומד ומזה עומד הוא היה הסאב הראשון שלי וקיבל 550רמס ודפק יפה מאוד!

פורסם

הסאב הזה באמת חזק.. אבל עדיין ההצהרות אינן נכונות.

ומה שיותר בטוח שהמגברים לא יעשו את העבודה איתו..

פורסם
לשם שינוי אני חולק על bub אולי לאנזר לא עומדים בהצהרות שלהם אבל הסאב הזה ספציפי עומד ומזה עומד הוא היה הסאב הראשון שלי וקיבל 550רמס ודפק יפה מאוד!

הוא דפק כמו קיקר L5 שמקבל 500RMS??? :shock: לא נראה לי.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מה קשור קיקר L5??

זה עגול, זה מרובע.

זה נציל יותר, זה נציל פחות.

זה בעל נתונים כאלו, זה בעל נתונים אחרים.

הסאב הנ"ל (של לנזר) עמד (אצלי) בהמון מבחנים, בין אם זה תיבות שונות והספקים שונים.

הוא עמד יפה גם ב 600 וואט, ואם המילה "דפק" כ"כ רלוונטית כאן, אז הוא דפק גם דפק...

בשביל המחיר שלו - זה אחד ה סאבים ל SPL.

פורסם

אני רק טענתי שה-L5 יותר SPL ממנו,משמע יותר חזק ויותר "דופק". בלי קשר לריבוע לעיגול ונצילות :roll:

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...