Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמן מולי ליקוי 15/40 מתוסף mos 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

היום הלכתי לפרסי לקנות את השמן המדובר.

שאלתי כמה??

140 ש"ח בשבילך!!!!

שאלתי מה קרה עלה המחיר?? היבוא מפרס התיקר??

טוב... תן 120 ש"ח,,,ואאלה עקצת אותי, אני מפסיד!!!!

בקיצור פרסה 180 מעלות לכיון צנטרל.

120 ש"ח ללא ויכוח.

אין הנחה לחברי פורום??

אה אתה מהפורום??? טוב תן 100 ש"ח.

בוצעה החלפת שמן+פילטר.

על פניו המנוע נשמע יותר שקט ( 205 1.4 97)

נראה איך ישמע בבוקר שהשמן עדיין קר.

הצרפתיה שלי אוהבת שאני מתעסק לה "במנוע":oops:

מי אמר שהצרפתיות לא חמות???( הצרפתיה שלי מתחממת מהר).

עריכה- החלפת רדיאטור הפכה את הצרפתיה לפולניה.:brickwall::brickwall:

פורסם

כן , ו... ?

היית צריך לרשום את זה בפורום השיפורים של יאשה, כי LM זה שיפור

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
למה 15/40 ולא 10/40?[/quote]

תשובתך לצביקה פיק, עדיין ממתינה על השולחן, הצמיגות המתאימה לרכבך היא 10/40 ולא 15/40.

איך הוא היה נשמע בבוקר עד עכשו, האם היו רעשי נדנדים, ודווח מחר האם הרעשים נעלמו?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

mos2 לטווח הרחוק לא בריא למנוע או יותר נכון - דופק את המנוע.

אני לא מבין בכלל למה לקנות שמן מתוסף?!

רוצה להשקיע = 10W40 CASTROL, תחליף כל 5000 ק"מ, איכותי יותר ויעיל יותר גם בטווח הרחוק לשמירה על המנוע.

בברכה.

פורסם

אני אוהב את אלו שזורקים יציאה. "זה הורס" "זה גרוע" "יש ביותר זול" ולא נותנים שום ביסוס לטענה שלהם.

לבנתיים זאת הפעם הראשונה שאני שומע ש LM MOS2 מזיק למנוע.

פורסם

לקנות שמן איכותי ולהחליף כל 5000? אבא שלך היבואן? אתה לא משלם על השמן?

אני עושה 40K ק"מ בשנה - צריך לעשות טיפול 8 פעמים בשנה?

בקצב כזה ההברגה של הבורג בקרטר תיגמר לי...

בריאות לכולם!

פורסם
למה 15/40 ולא 10/40?[/quote]

תשובתך לצביקה פיק, עדיין ממתינה על השולחן, הצמיגות המתאימה לרכבך היא 10/40 ולא 15/40.

איך הוא היה נשמע בבוקר עד עכשו, האם היו רעשי נדנדים, ודווח מחר האם הרעשים נעלמו?

בברכה

צביקה

טעות שלי...

השמן בצמיגות 10/40 ולא כפי שכתבתי.

בבוקר בזמן ההתנעה לא היו רעשים חריגם, או משהוא דומה, אבל הרגשתי שהמנוע תפוס בדקות הראשונות.

בעניין תוסף mos 2 מעניין אותי לדעת מאיפה הבסיס לתשובה שבעתיד זה מזיק למנוע.

מעיון באתר היצרן הובהר שלשמן מוסף חומר ( גרפית???) שמצפה את חלקי המנוע, מיסבים,בוכנות, קרנק, בציפוי המדובר.

היתרון בציפוי זה הוא- בזמן התנעה בבוקר שהשמן עדיין צמיג וקר, ומשאבת השמן עדיין לא בנתה לחץ להזרמת השמן לחלקי המנוע, תוסף זה גורם לחיכוך נמוך ביותר מאשר בשמן לא מתוסף.

למיטב ידיעתי הדלה 80% מבלאי המנוע נובע מהתנעות קרות בבוקר ( במיוחד הנשים שלאחר ההתנעה מצמידות את הדוושה לרצפה).

אז עכשיו אני רוצה הסבר למה תוסף זה גורם לנזק ????

אודה לתשובה מנומקת ומפורטת!!!

בברכה.

אורן ל.

הצרפתיה שלי אוהבת שאני מתעסק לה "במנוע":oops:

מי אמר שהצרפתיות לא חמות???( הצרפתיה שלי מתחממת מהר).

עריכה- החלפת רדיאטור הפכה את הצרפתיה לפולניה.:brickwall::brickwall:

פורסם

קודם כל זה לא מאמר שלי - זה מאמר של גוגל.

שנית, סתאם נכנסתי לגוגל ורשמתי MOS2 , אין סוף מאמרים,נראה לך שאני אשב ואקרא את כולם רק בשביל להוכיח שזה מזיק למנוע בטווח הרחוק.?!

אני יודע מה שאני אומר,גם מתוך נסיון חיים שלי, וגם מתוך חקירת העניין בעבר,בעיקר תוך קריאת מאמרים בנושא השמנים והתוספים.

מי שרוצה-שישתמש בתוסף הזה או בכל תוסף אחר, אני רשמתי את דעתי והמלצתי בעניין, אתה יכול לקבל את זה או להמשיך ולעשות מה שאתה חושב לנכון.

לא צריך להתווכח על כל דבר.

יום טוב.

פורסם

אתה צודק שלא צריך להתווכח על כל דבר אבל גם בשירשור הקודם שלך ששאלת שם לגבי התנעות קרות -http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=139354 , קיבלת תשובה לגבי התוסף המדובר ובכל זאת אתה טוען שהוא מזיק למנוע (בניגוד לדיעות אחרות של מומחים בתחום) ואני רק מבקש לדעת איך הגעת למסקנה הזאת מפני שאני גם משתמש בתוסף ואני מעוניין לדעת האם באמת אני פוגע במנוע ?!

אלעד.

בריאות לכולם!

• תוכן חדש...