Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיטרואן ממחישה עד כמה היא עמוק בעניין הראלי .

החברה הודיעה היום כי היא נכנסת כיצרן רשמי לאליפות ה-IRC עם הסיטרואן C-2 סופר-1600 או עם הדגם השני , ה-R2.

שתי המכוניות הן בגירסת ראלי של 1600 סמ"ק כמובן והנעה קדמית וזאת למרות שב-IRC מתחרות מכוניות 2 ליטר עם הנעה כפולה לא מוגדשות או מכוניות קבוצה-N .

סיטרואן טוענת כי כניסתה לקטגורייה הזו תאפשר לעוד נהגים לרכוש את המכוניות שלהם במחיר זול יותר ממכוניות אחרות בקטגורייה מצד אחד , ומצד שני תאפשר לנהגים שיש להם מכוניות כאלו, להתחרות בסדרה נוספת.

 

הראלי הראשון שבו תתחרה סיטרואן באופן רשמי יהיה ראלי טורקיה , הסיבוב השני באליפות , באמצע חודש מאי.

 

 

דובי

1.jpg

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

×
×
  • תוכן חדש...