Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעית רוזולוציה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי כרטיס מסך GeForce Nvidia 5500

עכשיו בלי דריברים מהדיסק התקנה שלו אני יכול לעבוד על 1024על768

כאשר אני מתקין את הדריברים שלו אני יכול לעבוד רק על 800על600

איך זה הגיוני?

חיפשתי באתר של NVIDIA עידכון לכרטיס מסך, ולא מצאתי

עם מישהו יוכל לכוון אותי להורדה לעידכון זה יהיה מעולה.

עידכון.

מצאתי איזשהי גרסאת עידכון וזה לא עזר.

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

בהנחה שהתקנת דרייברים נכונים, יכול להיות שהבעיה היא בזיהוי המסך - הכרטיס מזהה את המסך כבעל רזולוציה מירבית של 800 על 600.

אני מציע לך להוריד גם דרייבר למסך (כן, יש כזה דבר), ולנסות אז.

לNVIDIA יש סדרת דרייברים אוניברסליים שנקראת Detonator (לפחות הייתה, לפני שמסרתי נפשי לעבודה והפסקתי להתעסק בדברים של תרבות ופנאי). חפש גרסה שמתאימה לכרטיס שלך.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
בהנחה שהתקנת דרייברים נכונים, יכול להיות שהבעיה היא בזיהוי המסך - הכרטיס מזהה את המסך כבעל רזולוציה מירבית של 800 על 600.

אני מציע לך להוריד גם דרייבר למסך (כן, יש כזה דבר), ולנסות אז.

לNVIDIA יש סדרת דרייברים אוניברסליים שנקראת Detonator (לפחות הייתה, לפני שמסרתי נפשי לעבודה והפסקתי להתעסק בדברים של תרבות ופנאי). חפש גרסה שמתאימה לכרטיס שלך.

המסך שאני עובד איתו זה מסך LCD TV

אני עובד איתו כמה כמה חודשים ולא היתה לי את הבעיה הזו,

הבעיה התחילה לי לפני כמה ימים.

מאיפה אני יכול להוריד דריבר של הסדרה הזו? Detonator

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

אני הולך להפתיע אותך עכשיו ולומר ש"מהאתר של NVIDIA"

;)

עריכה: טוב, כי לא הייתי בטוח שהם קיימים, הלכתי לבדוק בעצמי. הם שינו את השם לForceWare, והנה הלינק:

http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_93.71.html

זה אמור להתאים.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

בעיקרון אין באמת דריוורים למסכים, מה שיש זה קובץ שמכיל את "היכולות" של המסך (תדר רענון אופקי, אנכי, רזולוציה וכו').

ניתן בקלות לעקוף את המגבלה בהנחה שהיא אכן מהגדרה לא נכונה של המסך. הבעיה היא בד"כ קצב הרענון שלא כולנו יודעים מה הוא.

במקרה שלך זה קל - יש לך LCD והוא יעבוד ב60HZ.

מה שאתה צריך לעשות זה:

ללכת ל"Settings" ואז ל- "Advanced" בהגדרות התצוגה.

ללכת ל"Adapter" ושם ללחוץ על "List all modes". תראה אם יש שם את הרזולוציה שבה אתה מעוניין ותסמן אותה (שים לב לכמות הצבעים). בסוף תלחץ על apply וזהו...

פורסם

בפירוט של כל המצבים 800X600 זה הכי גדול שיש..

הבעיה היחידה כשאני עובד בלי הדריברים והמסך עובר לרוזלוציה שאני בוחר, אני לא יכול לשחק משחקים ולהפעיל דברי גרפיקה.!

והמחשב נהיה איתי בלי הדריברים המסך זז לאט.

1.JPG

2.JPG

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

לך ל http://www.hwzone.co.il - אולי יש שם מישהו שנתקל בבעיה הספציפית הזו.

פורסם

אם הבעיה התחילה לפני כמה ימים פשוט תנסה לשחזר את ההגדרות של המחשב למה שהיה לפני דרך שחזור מערכת.

בהנחה שלא התקנת משהו קריטי על המחשב מאז שאתה לא יכול להתקין שוב.

205 1400 כחולה (כבר לא) - עכשיו.... שברולט אוואו - וחזרנו לפיז'ו, 206 xs - ושוב האוואו...וגטס (למה מכרתי את ה - 205???)

פורסם

אם כבר מדברים על רזולוציה.

שאני מעביר חלונות למסך של הטלויזיה (34" לא LCD) הרזולוציה היא כמובן שונה (1024X768) ואני לא מצליח לקרוא כלום ממה שרשום לדוג' באתרים\תיקיות או כל דבר אחר.

סרטים רואים טוב. למעשה לא רואים דברים קטנים כי זה מטושטש.

איך אפשר לחדד את זה?

הכרטיס זה ג'יפורט 7950.

אלעד

עריכה: יש בהגדרות של הכרטיס אפשרות לעשות התאמות אישיות ז"א, כל דבר שאני רוצה מבחינת רזולוציה וקצב ריענון. עכשיו במסך אין בעיה לשים 85 כי הוא תומך. בטלויזיה המקסימום זה 60 ורזולוציה זה 1024X768, ברגע שמפעילים את ההתאמות אישיות יש הסכם מפורט שמסיר אחריות כי אפשר להרוס ככה את המסך ושטויות כאלה. השאלה אם זה באמת שטויות, או שזה יכול לגרום לנזקים באמת? (אני לא הולך לשים refresh rate של 200 הרץ, ולא רזולציה של 2000X2000 כמובן, אבל השאלה אם אני שם רזולוציה של 1152X864 - זה בסדר לדעתם? (זה בכלל יעזור לבעיה שלי?)

פורסם

במידה ועל 1024X768 אתה רואה מטושטש אתה לא תראה יותר טוב 1152X864

יש לך אופציה להגדיל את הDPI

כפתור ימין על השולחן עבודה, מאפיינים, הגדרות, מתקדם

ושם בחלון הראשי שנפתח לך תשנה את הDPI

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

עשיתי את מה שהיה כתוב שם, כל הטלויזיה התחרפנה וראו הכל עקום בשחור לבן, כאילו שמתי על NTSC במקום PAL. אחרי אתחול לא עזר כלום, ופתאום במחשב חסרה לי ההגדרה של לבחור אם אני רוצה single\clone\duelview ואני לא יכול לשנות את הרזולוציה או בכלל דברים לטלויזיה.

הסרתי והתקנתי את הדרייבר (התקנת אחד עדכני) - אחרי שהסרתי הכל עובד סבבה, זאת אומרת - בלי הדרייבר ברזולוציה של ה640\480 עובדת הטלוזיה, התקנתי את הדרייבר, עבד עד ששיניתי רזולוציה למסך מחשב (לא לטלויזיה) ואז שוב התחרפן.

ניסיתי להסיר ולהתקין שוב - ללא הצלחה.

למישהו הפתרונים?

תודה מראש

אלעד

פורסם

בטלויזיה שהיא לא LCD לעולם לא תוכל לראות ברזולוציה של מסך מחשב.

גודל הנקודה בטלויזיה גדול בהרבה מגודל הנקודה במסך מחשב ובגלל זה הרבה דברים נעלמים כשעוברים לטלויזיה.

205 1400 כחולה (כבר לא) - עכשיו.... שברולט אוואו - וחזרנו לפיז'ו, 206 xs - ושוב האוואו...וגטס (למה מכרתי את ה - 205???)

• תוכן חדש...