Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניקוי חול ובריאות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אני יודע שניקוי חול מסוכן,כבר שמעתי וקראתי על אזהרות לא פעם...

השאלה היא במה זה מסוכן?

אם אני מוגן מבחינת נשימה(מסיכה עם פילטרים),ראיה(משקפי מגן אטומות לאבק),מה הם הסכנות הנוספות המתעוררות עם ניקוי החול?

עור הגוף???

תודה לעונים

עמית.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

כבר נדון בעבר אך באופן כללי

בניקוי חול הסיכון הוא מהסיליקה הנוצרת לחלקיקים קטנים שמנגנוני

הגוף אינם מסוגלים לחסום (ליחה שערות האף וכדומה ) החלקיקים הקטנים חודרים לריאות

יוצרים נמק ולאחר שנים נוצר סרטן ו........

הגנה צריך לבצע בתא סגור (אתה מחוץ לתא כמובן ). או להשתמש בחומר אחר במקום חול .

במידה ואתה עובד עם חול בחוץ הסכנה לסביבה ,ולאנשים שינשמו את האבק שאתה יוצר (החלקיקים הקטנים עפים טוב יותר ברוח).

כמובן הבגדים שלך נגועים באבק וילד קטן שיחבק את אבא עם הבגדים הללו נמצא בסיכון (זה קרה לילדים שאבותיהם עבדו באסבסט)

בקיצור או שמשתמשים בחליפה מתאימה עם אוויר במסכה ,או שעובדים בתא סגור (לחלקים קטנים)

בכל השאר קיים סיכון גבוה יותר.

פורסם

אוקי הבנתי,תודה על המידע.

את הניקוי "חול" למרכב של אוטו יהיה קצת קשה לדחוף לתוך מכונות ניקוי חול:wink:

עכשיו השאלה היא מהיכן ניתן להשיג חומר ידידותי יותר לבראות ולסביבה?

משהו יודע?

עמית.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

נראית שיטה מגניבה בעליל, אם כי די שעשע אותי שהם מדברים כל הזמן על האנרגיה התרמית שטמונה בפתיתים. נכון, יש בהם אנרגיה תרמית, אבל היא פחותה לאין שיעור מכל מה שמסביב.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

יש מדיה בלסטינג, עם שבבי פלסטיק וזכוכית. ואפילו ניקוי במים!

שאל את איתי הסמוראי, ואני אחפש במחברות לתהליכי ייצור.

משכנתא זה קל

פורסם
בעיות שמיעה נגרמות מסתימת האוזן בחול....אחרי שמנקים (לא עם לחץ אויר, או גרניק) את האוזן, השמיעה חוזרת.....

רן חסר סמיילי בהודעה שלך מישהו עוד יאמין לך.

הלוואי וזה היה כך .. לחץ אוויר הוא בד"כ בעוצמה של 90 db ומעלה ,

מעל 85 קיימת פגיעה בשמיעה הבדל של 3 db הוא הכפלה של העוצמה.

דרך אגב יש מתקנים סגורים גדולים והניקוי בעזרת כדורי ברזל.

פורסם

אפשרי,אבל זה מעשי?

זה לדעתי יהיה יקר מחומר יעודי לניקוי "חול".

נראה לי שאוותר על התענוג ואתן את האוטו לבעל מקצוע.

או שאני אנסה להתארגן על חליפה רצינית שתכסה את כל הגוף...

אז אולי למישהו ידוע מאיפה קונים חליפות כאלה?

עמית.

פורסם

בוא אני אגיש לך את העניין בקיצור ולעניין:

אם אתה עושה את זה בשבילך לשפץ את הרכב ולא בתור פרנסה ל-30 שנים הבאות, תשתמש במסכה כלשהי להגנה מאבק (ותמיד מומלצים משקפי מגן בכל סוג של עבודה על הרכב) ושלום על ישראל.

לא תקבל סרטן מלנשום קצת אבק במשך כמה ימים.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

אני לא חושב שאתה צודק.

בשביל אסבסט למשל צריך רק לנשום פעם אחת וזה מספיק.

לא מדובר באבק רגיל ולכן הסיכון בכך הוא גבוה מאוד.

במצבים שכסף יוכל לחסוך סיכון ובפגיעה בבריאות,אני מעדיף לבזבז את הכסף.

חשוב מאוד לא לזלזל באבק הזה,כי הוא יותר מסתם אבק.

פורסם

אני לא מכיר את המחירים , אבל אני יודע שמשתמשים בזה למבצעים גדולים - אז אני מאמין שסודה לשתיה יותר זולה.

אם אתה מברר מחירים של כל המדיות או לפחות כמה מהם אשמח למחירים בהודעה פרטית או בדיון הזה.

• תוכן חדש...