Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אויש בןאדם - באמת..

כמה אפשר להוציא דברים מהקשרם ?!

תקרא את כל ההודעה ולא רק את 9 מילים שאתה רוצה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ראיתי שאף אחד לא ציין ש"מהירות גבוהה ביחס לתנאי הדרך" תלוי גם מאוד ברכב עצמו

לקחת את אותו סיבוב באיביזה FR (רכב עם המון המון תת היגוי) זה לא כמו לקחת את אותו סיבוב עם B4 והנעה כפולה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

בגרמניה מרסדים נמכרים כמו מאזדות, אם מישהו יעשה תאונה עם מרסדס ב180 יש לו יותר סיכוי לשרוד מאשר אלי כהן שנוסע על פיאט אונו ב180.

ראיתי שאף אחד לא ציין ש"מהירות גבוהה ביחס לתנאי הדרך" תלוי גם מאוד ברכב עצמו

לקחת את אותו סיבוב באיביזה FR (רכב עם המון המון תת היגוי) זה לא כמו לקחת את אותו סיבוב עם B4 והנעה כפולה

בבקשה.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם
מהירות לא הורגת? שימו לב לקטע הבא מתוך YNET בנוגע לאתמול בלילה:

בתאונה שארעה לפנות בוקר בין הרצליה וכפר-שמריהו נהרגה אישה אחת וארבעה נפצעו, בהם אחד באורח בינוני. התאונה התרחשה כאשר מכונית פרטית התנגשה במשאית, ביציאה הצפונית של נתיבי אילון.

על פי הערכות ראשוניות, בני זוג כבני 30 נסעו ברכב מסוג טויוטה בנתיבי איילון לכיוון צפון. כאשר הגיעה המכונית לקצה הכביש בהרצליה, ככל הנראה בגלל מהירות מופרזת, הנהג איבד שליטה בפנייה לרחוב הבריגדה היהודית בהרצליה, המכונית עלתה על אי תנועה, פגעה בעצים ובעמוד תאורה והמשיכה לנתיב הנגדי. במקביל, הגיעה ממול משאית עם מנוף לאיסוף גזם ושני הרכבים התנגשו חזיתית בעוצמה רבה.

גם אני נסעתי אתמול לפנות בוקר בכביש הזה, ואם היה לי קצת פחות מזל זה היה בקלות יכול להיות אני במקום אותו נהג משאית..

תגידו מה שתגידו, יש חוקי פיזיקה, ובמהירות מסויימת בתוך סיבוב האוטו ייזרק מהכביש ולא משנה עד כמה אתה נהג מיומן..

חוץ מזה, מי שנוסע במהירויות כאלה הוא פשוט אידיוט שכנראה הרישיון שלו לא חשוב לו יותר מידי..ספרתי אתמול בדרך הביתה מהרצלייה (נסיעה של כ20 דקות) כ-5 ניידות של משטרת התנועה!

אני מכיר את הצומת הזה.

גם במהירות החוקית באיילון (90) לא ניתן לקחת את הפניה ימינה לרח' הבריגדה היהודית בסוף איילון צפון.

זו לא בעיה של מהירות מופרזת.

מי שאיבד שליטה בצומת הזה סביר מאוד להניח שפשוט לא שם לב שנגמר הכביש המהיר (למרות שילוט מאוד ברור ב-3 שפות "סוף הדרך המהירה" וכו') כי הוא כמעט נרדם או דיבר בפלאפון.

נהג שמרוכז בנהיגה יראה את השילוט ויראה שנגמר הכביש המהיר, ויש שם מספיק התראה מראש כדי להאט עד עצירה גם מ-200.

ולגבי המקרה שמתחילת השרשור - אז לא מדובר בעקיפה מסתבר.

המהירות שצויינה גבוהה מאוד, במיוחד עבור כביש הערבה בו יש שטחים מתים (הכביש קצת גלי, מכוניות "נעלמות" לפעמים בין הגבעות) וטווח ביטחון מועט לטעויות.

התהפכות ופיצוץ צמיג דווקא אינם גורמי הסיכון (בהנחה שמדובר בצמיגים תקינים, עם לחץ נכון, מדירוג מהירות מתאים למהירות הנסיעה) - הצמיגים מתוכננים לנסיעה ארוכה במהירות גבוהה עד למקסימום שמסומן עליהם (למשל V=240)

הסכנה היא בעיקר מרכבים אחרים שמגיעים לקראתך במהירות משולבת גבוהה מאוד (תחשוב 190+120 למשל)

הדבורה היא מכשיר חדש דנדש, ולכאורה (רכב בודד...) תנאי ההפעלה תקינים - אבל עו"ד טוב יכול למצוא חולשות.

אם המהירות היתה 140 אני משוכנע שהיה אפשר לסגור עסקה נוחה במיוחד, והמשטרה היתה מעדיפה לא להעמיד את הדבורה במבחן בית המשפט.

אבל עם 190... לא נראה לי שיוותרו כל כך מהר.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
גם בכביש ישר ומעולה יכול להיות מכשול באמצע הדרך, שיגרום לך לבצע סטייה פתאומית כדי לעקוף אותו, שבמהירות גבוהה מידי תוביל להתהפכות.

בקיצור, לאסור את כל מכירת האופנועים, מכוניות ספורטיביות. מעכשיו חוזרים לעגלות עם סוסים :)

בכביש ישר ומעולה רואים רחוק ואפשר לזהות מכשול ולהאיט אם צריך. בכביש שהראות בו אינה מניחה את הדעת לא נוסעים 190.

ברחובות צרים עם מכוניות שחונות ב 2 הצדדים אני נוסע ב- 20 קמ"ש ומחרבן על כל מי שמצפצף לי מאחור.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

Iron Horse

זה נושא קצת שונה

אתה מדבר על התאונה עצמה ואני מדבר על "מהירות גבוהה ביחס לתנאי הדרך" כגורם לתאונה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...