Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא, אני לא הולך לספר לכם בהתלהבות מוחצנת על הכבלים האלה כי למען האמת קניתי אותם בטעות.

ניגשתי היום לחנות "פיוז" בגבעתיים, גן עדן לחובבי סטריאו ומציאות, במטרה לקנות טרמינל לתיבה החדשה שאני בונה לסאב. על הדרך נזכרתי שאין לי חיווט מתאים והתחלתי לדבר עם המוכר על כבלים והבדלים ביניהם.

למרות שלדעתי העניין של כבלים זה "וודוו" אחד גדול החלטתי להקשיב למה שהוא אומר ומצאתי שיכול להיות שיש משהו בכל העניין הזה של הכבלים. יש כבלים שמסוככים יותר ויש כאלה שפחות, יש כבלים מחומר כזה ויש מחומר אחר. אני משוכנע שיש הבדל כלשהו בסאונד שמתקבל, אבל לא ברמה שתפסול כבל X לחלוטין או כבל Y שעושה שיפור דרמטי לאין ערוך בסאונד.

בכל מקרה, החלטתי שמגבר טוב שישודך לסאב טוב צריך גם חיווט קצת יותר איכותי ממטר-ב-5-שקל.

הוצע לי כבל 12 גייג' (2 מ"מ) של מנסטר קייבל'ס ב 28 ש"ח למטר. מאחר ואני צריך רק 4 מ', 28 ש"ח למטר לא ימוטטו אותי כלכלית ורכשתי את הכבל.

את האמת? אין לי שמץ של מושג למה עשיתי את זה. כל המערכת מורכבת מחיווט 2.5 מ"מ שעובד ונשמע מצויין עד היום. היתרון היחיד שמצאתי של הכבלים האלה על פני ה 2.5 מ"מ שיש היום הוא שהכבלים האלה יפים יותר, עשויים כסף ומבודדים עם שרינק בנוסף לבידוד פלסטי הרגיל, מצויין להתקנה ברכב.

בכל מקרה את הנעשה אין להשיב וימים יגידו איך העסק נשמע.

מי שמעוניין יש בחנות עוד כמה גלילים של הכבל הזה. מי שמחפש כבל איכותי וזול - זו הכתובת.

איתמר.

Picture 022 (Large).jpg

Picture 024 (Large).jpg

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ניגשתי היום לחנות "פיוז" בגבעתיים, גן עדן לחובבי סטריאו ומציאות,

לא ניתן להגדיר אחרת, פשוט גן עדן.

נ.ב

אם 4*28 ש"ח עושים לך טוב בנשמה,

גם אם זה לא מוכח מדעית / אינטואיטיבית , תיהנה מהרכישה.

ZZR

פורסם

איתמר,

אני חושב שהנושא הנ"ל נטחן בפורום בכמיות מטורפות. לכן אני לא אכתוב את דעתי בנושא, על מנת שלא להתחיל מסע ארוך ומייגע של וויכוחים. כפי שכבר כתבת "את הנעשה אין להשיב". אז תתחדש ותהנה מהכבל החדש.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

תתחדש!

האם קיימים בחנות גם סופיות לכבלים?

ובנוסף, למישהו יש המלצה למקום שאפשר לקנות ממנו סופיות?

פורסם
איתמר,

אני חושב שהנושא הנ"ל נטחן בפורום בכמיות מטורפות. לכן אני לא אכתוב את דעתי בנושא, על מנת שלא להתחיל מסע ארוך ומייגע של וויכוחים. כפי שכבר כתבת "את הנעשה אין להשיב". אז תתחדש ותהנה מהכבל החדש.

שלו.

:lol: :lol: :lol:

אני מסכים איתך בהחלט. זה היה רגע של פזיזות הדעת.

בכל מקרה כולנו יודעים שפסיכולגיה מהווה חלק חשוב ומשמעותי ביותר בעולם הסאונד, וכאן אני משוכנע שלא עשיתי מעשה רע.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

היי.

אגב, הכבלים האלו לא מכסף,אם כי מנחושת,ואם נאמר כך...זה פשוט לא נכון.

והמחיר לא ממש זול, בחנות סטריאו בצפון מטר עולה 22 ש"ח.

על הכבל יש ציפוי פלסטיק כמו צינור שקוף = זה מיועד להשחלה בקירות,שיהיה קל להשחיל אותם, בכל אופן הכבל באמת יפה.

אני בהחלט טוען שיש הבדלי שמע וסאונד בין כבלים שונים,תלוי בדגם\חברה וממה הוא עשוי, זו ממש תורה שלמה.

כבל איכותי לסטריאו .

אני עובד גם בתחום ה HI-END הבייתי כך שיש לי קצת מושג בנושא.

תתחדש.

פורסם

הכבלים בצבע כסוף. אולי הם עשוים נחושת אך מצופים כסף.

טוב לדעת שיש אותם בעוד מקומות, לא ידעתי שיש יבואן למנסטר קייבל'ס.

איתמר.

פורסם

היי

בנוגע לכבלים האלה-הם גם לא מצופים כסף.

אכן יש יבואן למונסטר , אך....ישנם רבים וטובים ממונסטר, שוב, תלוי בתקציב ו...לאן אתה שואף להגיע.

בכל אופן רכשת אחלה כבל.

פורסם

לדעתי, סתם קניה של בן אדם שטיפה מושפע" SQקיואית" וביזבז את כספו סתם על נחושת שכתוב עליה "מנסטר כיבול" (לא מעוניין להיכנס לויכוחים וזו דעתי הסופית על הנושא).:|

פורסם

אהבתי את האתר שלהם - אני אסע לשם בכדי לבכות קצת...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הכבל בגדול מיעוד לרמקולים ביתיים(כבל טוב מאוד אפילו)

הסדרה כמעט הכי גבוהה שלהם

נמכר במחיר יותר גבוהה ברשתות גדולות אבל כמובן שמרוויחים על הכבל בסביבות ה300 אחוז...

• תוכן חדש...