Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי קרוב בארה"ב שישלח לי HU ע"י חבר שחוזר לארץ

ההתלבטות היא באיזה משניהם לבחור? תקציב 300 דולר.

הבחירה שלי זה פיוניר, יש הצעה נוספת מחב' פיוניר בתקציב הנ"ל?

דבר אחרון כמה יעלה לי כיול לתחנות רדיו באיזור הצפון?

http://www.sonicelectronix.com/item_6982_Pioneer+Premier+DEH-P780MP.html

http://www.sonicelectronix.com/item_6822_Pioneer+Premier+DEH-P880PRS.html

ניסיון ניתן לרכוש, חוכמה לא.

פורסם

איפה כל אלה שיש להם את ה-880?! ויש הרבה כאלה בפורום (הרוב קנו אותו לא מזמן). אני הייתי הולך על ה-880. יש בו המון פונקציות, פשוט המון (נכון שגם ב-780 יש אבל פחות מה-880). חכה לתגובות מבעלי המכשיר הזה. ויהיו תגובות. אני רק המלצתי את מה אני הייתי לוקח.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תקבל ב 300 דולר מכשיר אמנם מתקדם יותר ממה שתוכל לקנות באותו סכום בארץ, אבל לא תהיה לך אחריות לשלוש שנים וגם תצתרך להשקיע איזה 200 שקלים על כיול. תיבדוק אם זה שווה לך.

פורסם

למה פיוניר? אם אתה כבר מביא מארהב תביא משהוא ברמה יותר גבוהה בסכום הזה כמו אקליפס 3100

אל תחזור על דברי אחרים-הם שונאים לשמוע שטויות:twisted:

פורסם

כמו כן הכיול של האקליפס פשוט מאוד ולא צריך מתקין בשבילו

אל תחזור על דברי אחרים-הם שונאים לשמוע שטויות:twisted:

פורסם

האקליפר 3100 ממש לא נראה לי ברמה של הPRS 880.

צליל? אולי אפילו קצת יותר טוב(יצא לי רק לשמוע 3000 והוא לא היה מדהים).

פונקציות!? לא קרוב.

אני מאמין שגם עם משחק באקולייזר הענקי של הPRS880 תגיע לתוצאות יותר טובות בהרבה עם הסט שלך.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

ה 880 הוא מכשיר מצויין. יש בו את כל האופציות שהמשתמש הממוצע צריך ++. לא מצאתי שיש לו צליל מתכתי, לא עודף במיד ולא טרבל צורם. המכשיר בסדר גמור.

קח בחשבון שאתה מביא אותו במחיר זול יותר, אך ללא אחריות ולא מכוייל. כל קלקול הכי קטן במכשיר הזה יכסה את ההפרש.

אם אתה מוכן לקחת את הצ'אנס - מעולה, עסקה מצויינת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בימנו ניתן להשיג כבר את הPRS880 במחיר של 2100-2200 ש"ח

אז בשביל זה להסתבך עם אחריות כיול וכו" ... לא נראה לי .

סך הכל ממליץ על הPRS880 - הרבה יותר טוב אז אין לו מסך צבעוני .

פורסם

קח בחשבון גם שמקרה ויתפסו אותו במכס

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לא הייתי חושש כ"כ לגבי אחריות, סך הכל גם אם חלילה המכשיר מתקלל, תמיד יש את החברה האמריקאית שמספקת אחריות (שנתיים עפ"י האתר) משלוח הלוך חזור בפדראל אקספרס לא יעלה להערכתי יותר מ-30 דולר (כמה שוקל מכשיר? 2 קילו?), אם יש לך דוד /דודה/אח/אחות שם, תוכל לשלוח להם את זה ושהם יטפלו לך בנושא התיקון

• תוכן חדש...