Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבנו לנו, אשתי ההריונית, אנוכי והאימפרזה השכורה (מקסימה, אגב) מהרי ירושלים לתוך תל-אביב, ובעודנו נוסעים ברחוב קפלן בנתיב השמאלי, בחור צעיר ובלונדיני (אז עוד לא ידענו שהוא ערס) ב- 206 תכולה (כנראה, לא סגור על הצבע) נכנס לנו לנתיב, סנטימרים ספורים לפנינו, כדי לעקוף בחוסר אלגנטיות ותוך סכנה לתאונה איזה אופנוע שנסע בנתיב שלו. :evil:

כשחזר לנתיבו המקורי ונפגשנו ברמזור, ביקשתי להזכיר לו שמראות צד נועדו לראיה ולא משמשות ליופי בלבד, וכי ידית האיתות גם היא לא משמשת רק כקישוט. לא הספקתי לומר מילה, והבחור סינן קללה, ירק על הרכב שלנו והסביר בעברית קלוקלת משהו שאני לא יודע לנהוג. אשתי כבר התחילה לענות לו, אבל הזכרתי לה שהיא בהיריון ושהרכב לא שלנו (אם זה היה הרובר שלי, כבר מזמן הייתי בחוץ :wink: ) ושנעזוב אותו לנפשו.

ראיתי שיש לו מדבקה של אזור 2 על הרכב, ורציתי כבר לומר לו שהוא כנראה לא תל אביבי אמיתי אם כך הוא מתנהג, אבל זה כנראה באמת היה פוגע בו :lol: .

מצד שני, אולי הוא פשוט חזר מארוחת חג מבאסת במיוחד, ואולי חברה שלו סוף סוך הבינה שהוא ערס. לך תדע. :roll:

על כל פנים, השרשור לגבי נהיגה מתקדמת יכול לעזור לו, ואולי אפילו סתם איזה טסט חוזר...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

חבל, אתה לא צריך לחנך אותו על הכביש, מה שההורים הלא יוצלחים שלו לא עשו בעשרות שנים את לא תעשה ברגע

בטח שלא עם אישה בהריון באוטו

אל תתחיל מלחמות על הכביש, הן בדרך כלל נגמרות בבית חולים

"לצאת מהאוטו" זה מהלך בין הכי טיפשיים, שמכניסים נהג בכביש למצב שונה ממצב נהיגה, מצב של הגנה עצמית

אם היית יוצא מהאוטו שלך לאחר וויכוח קולני, ולא משנה מי קילל ומי לא, אצלי היית גומר עם דלת בברכיים שבורות מאוד, ורק מתוך הגנה עצמית, לא מתוך מניעי "כבוד" עלוב

פורסם

אני לא תומך ב"יציאה מהאוטו".

מה שמתחיל על הכביש - שיישאר על הכביש.

אני מעיר לפוצים, אבל תמיד שומר לעצמי את הזכות להתחמק עם יתרון כח המנוע שלי.

אתה צריך להבין שאנשים כאלו הם כל כך מטומטמים, שגם אם היית משתיל בהם את הבינה והתובנה שהם מטומטמים - המוח שלהם היה דוחה אותה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

לא באמת הייתי יוצא מהאוטו, בשביל זה הוספתי :wink:

טוב, אם היתה לי עדיין הרובר אז אולי (סתם, סתם, באמת שלא). מצד שני, היא היתה שחורה - הוא לא היה מעז :lol:

פורסם

ואם שניכם עומדים ברמזור? זה לא בדיוק אופנוע שיכל לתמרן ולהעלם.

אחד שנוהג כך על הכביש צריך פשוט לשמור מרחק ביטחון ממנו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מקרים כאלו נדירים מאוד בציריך. בישראל הכבישים מלאים בכאלו אנשים, ובתור אחד שמבלה שעות רבות על הכביש אני יכול להעיד שאין שום דבר יוצא דופן בסיפור הזה, אני נתקל כל יום בלפחות עשרה פרימאטים כאלו על הכביש ואם נמנע מהכללות גזעניות אני רק אציין שיש איזורים מסויימים ופרצופים מסויימים שאני מודה שאני ממש מפחד להעיר להם מחשש לחיי.

אז מה השוס פה? שזה בלונדיני ב-206? אם זה היה 4 וואחשים לא מגולחים בהונדה היה לך יותר הגיוני?

הדיון הזה לא הולך לשום מסקנה או תובנה, לפחות לא לכאלו שראוי שיתפרסמו בפורום.

פורסם

206 תכולה ?!

זה כבר מעיד על העובדה שהוא ערס צעצוע , אבל בלי שום קשר במקרים כאלה עדיף לשתוק וזהו

אתה לא יודע מי זה וחבר של מי הוא , אז זה לקחת סיכון מיותר וחבל

ותזכור תמיד במקרים כאלו , דארווין כבר יעשה את שלו

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

דווקא צבע כחלחל תכלת זה צבע נשי מאד בפני עצמו-בעיקר ל206 שעל כל צדדיה מושתת על קו עיצוב נשי .:-P

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
מקרים כאלו נדירים מאוד בציריך. בישראל הכבישים מלאים בכאלו אנשים, ובתור אחד שמבלה שעות רבות על הכביש אני יכול להעיד שאין שום דבר יוצא דופן בסיפור הזה, אני נתקל כל יום בלפחות עשרה פרימאטים כאלו על הכביש ואם נמנע מהכללות גזעניות אני רק אציין שיש איזורים מסויימים ופרצופים מסויימים שאני מודה שאני ממש מפחד להעיר להם מחשש לחיי.

אז מה השוס פה? שזה בלונדיני ב-206? אם זה היה 4 וואחשים לא מגולחים בהונדה היה לך יותר הגיוני?

הדיון הזה לא הולך לשום מסקנה או תובנה, לפחות לא לכאלו שראוי שיתפרסמו בפורום.

אין "שוס" ואין פרס נובל. יש רק שיתוף בחוויות (נראה לי לגיטימי) ומסקנה אחת, ידועה - בכביש הישראלי מאוד מאוד כדאי להיות זהיר (או כמו בסיסמה משנות ה- 80: עדיף חכם על צודק). אגב, לא מתגובות הנהגים צריך להיזהר (אולי גם, אבל זה רק מנציח את שלטון הכוחניים - או כוחניים למראה), אלא בעיקר מאופן נהיגתם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...