Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה יכול לעלול איטום של דיינמאיט לשתי דלתות קדמיות + עבודה, אשמח גם שיפנו אותי למתקין באיזור המרכז.

מעבר לזה האם כדאי במקום להשקיע באיטום לרכוש סט ברמה גבוהה יותר? (במחיר X + הכסף שאמור ללכת לאיטום)

תודה לעונים.

עדיף מאזדה 3 עם דלקן מאשר M3 בלי דלקן

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איטום (בידוד, תפנימו) יעיל עשרות מונים מסט ברמה גבוהה. זה לא אומר שסט יותר יקר ו"נחשב" לא ישמע יותר טוב, אך כדי להגיע לניצולו המירבי בידוד הוא חלק בלתי נפרד מהעסק.

לתת, אפילו לפולס, לנגן בתוך תיבת פח עושה לו עוול. נכון שאם נשים סופרימו במקומו הוא ישמע יותר טוב, אבל ברגע שנשים פולס + בידוד מול סופרימו בדלת "בתולה" - לא תהיה כל שאלה מי נשמע טוב יותר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

די נו איתמר, אתה מגרה אותי...

( אני מקווה שהבינו שזה לא איתמר איתמר, אלא פולס בדלת אטומה)

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם
איטום (בידוד, תפנימו) יעיל עשרות מונים מסט ברמה גבוהה. זה לא אומר שסט יותר יקר ו"נחשב" לא ישמע יותר טוב, אך כדי להגיע לניצולו המירבי בידוד הוא חלק בלתי נפרד מהעסק.

לתת, אפילו לפולס, לנגן בתוך תיבת פח עושה לו עוול. נכון שאם נשים סופרימו במקומו הוא ישמע יותר טוב, אבל ברגע שנשים פולס + בידוד מול סופרימו בדלת "בתולה" - לא תהיה כל שאלה מי נשמע טוב יותר.

איתמר.

אני קצת חולק על דעתך ידידי,

עד שהתקנתי את ה-KF , היו לי רמקולים 5*7 של לאנזר 220W מוגברים על ידי ה-HU , את האמת?

שמעו אותם יותר טוב מאשר ה-KF, רק ברגע שעשיתי בידוד מלא בדלתות מקדימה השתפרה השמיעה פלאים .

הסיבה הפשוטה שגם אנשים אמרו לי אותה כאן, זה שהפוקל בנוי לאטימה מלאה והלאנזר למשל בנוי לFREE AIR

פורסם

לא יודע מי זה KF, אבל מאוד יכול להיות שזה קרה בגלל שהרמקול פחות נציל או זקוק להגברה ראוייה.

איטום יחולל פלאים, לא משנה אם זה רמקול ב 4 שקל או רמקול במאות דולרים. לתת לכל רמקול לנגן בתוך תיבת פח בעובי 3 מ"מ עושה עוול.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
כיום עולה התקנה של החומר בדלתות משהו כמו 500 אתה בטוח ? כולל החומר ? אם כך היכן ? זה אומנם לא לרגע זה (המכונית מושבתת ) אבל במחיר הזה אם זה מישהו טוב אני אסע להיכן שהוא יהיה

לשאלה של פותח השירשור שמעתי שבסאונדר דרשו 1000 ש"ח , על אקסטרים אנני יודע אם זה כולל עבודה או לא

בברכה ותודה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

500 שקל זה נשמע סביר, 1000 שקל בשביל איטום? ועוד רק של דלתות קדמיות?

נשמע לי ממש מוגזם.

אני ידבר עם סאונדר וידבר עם סאונדסטורם (למרות שכבר הזהירו אותי שהוא מאד יקר)

להרים טלפון לא דורש יותר מידי כח.

יש עוד מתקינים שאפשר לעשות את זה אצלהם במחיר סביר?

עדיף מאזדה 3 עם דלקן מאשר M3 בלי דלקן

פורסם

תרגעו, בלי חומר

חומר עוד 500, זה המחיר בחנויות והתקנות, ההתקנה של הדבר הזה היא מהמעצבנות ביותר.

בשביל 500 שקל לא הייתי עושה עבודה כזאת בתור בעל עסק שמבזבז על זה כמה שעות+עובד+ זוג ידיים חתוכות.

בתור חאפר מדרכות ועוד איך

פורסם
תרגעו, בלי חומר

חומר עוד 500, זה המחיר בחנויות והתקנות, ההתקנה של הדבר הזה היא מהמעצבנות ביותר.

בשביל 500 שקל לא הייתי עושה עבודה כזאת בתור בעל עסק שמבזבז על זה כמה שעות+עובד+ זוג ידיים חתוכות.

בתור חאפר מדרכות ועוד איך

וזה נקרא אחד שלפחות יודע ומבין מהי עבודה ולהעריך אותה כראוי! (ואיך לא, אין חכם כבעל נסיון שעשה , והאמת- גם יודע לעשות)

וחברה, הוא יודע!!!!

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

eliranush,

איזה רכב יש לך?

אצלי ברכב אין איטום, ואיכות הצליל מספקת אותי. אבל... השמיים הם הגבול.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

זה לא כל כך קל , יש הרבה דברים קטנים שצריך לדעת

איפה להשאיר חשוף בשביל תופסנים

איפה לא לכסות מנגנונים

איך לנקות

וכו'

אצלי באטימת הדלתות הראשונה הייתי צריך עזרה מדני זומרשטיין בגלל שבפג'ו בהתופסנים עשו בעיות

מה גם שדני גם סיפק רולר:-P

יש הרבה דברים קטנים שאתה מקלל את הרגע שהתחלת באטימה

ברגע שאתה יודע איך לעשות את זה, זה כיף

פורסם

כיף זה לא .. למען האמת לדעתי זו אחת העבודות היותר מבאסות שיש ..

לגבי המחירים - השאלה כמובן איזה דינמאט ואיזה כמות. המושג "לאטום דלת" הוא מאוד מאוד כללי , יש כאלו שיסתפקו בקיט דלתות שעולה X מצד שני איטום כמו שצריך לדלתות לדעתי דורש באלק שלם וזה כמובן עולה יותר . צריך לבדוק מה כמות וסוג החומר שתקבלו באיטום ומעבר לזה לשים לב לאיכות העבודה .

לטעמי זה לא צריך לעלות בכל מקרה פחות מאלף שקל. מי שיבקש פחות צריך לבדוק מדוע..

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...