Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה קלה, מבקש עצות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשעה נסעתי בעיר עם האוטו, הגעתי לכיכר וישר נכנסה מצד ימין אל תוך הכיכר מכונית ללא התחשבות בתמרור זכות קדימה, וללא עצירה בכלל,

המכונית בלמה ועצרה בכביש, ואני בלמתי ונעלתי את הצמיגים, והספקתי להאיט אבל עדיין פגעתי ברכב.

הנזק אצלה הוא פחחות בלבד באיזור הפנס איתות השמאלי (קצת מאחוריו) ואצלי התנפץ איתות ימני, פנס זז אחורה וקצת פלסטיקה.

האישה הודתה שלא עצרה ולא נתנה זכות קדימה, וקראה לחבר שלה שיבוא לעזור לה עם הסיטואציה, בידיוק כשבאתי להחתים את האישה על כך שהיא מודה באשמה, הוא הגיע, ואמר לה לא לעשות כלום ולא להגיד כלום.

הוא ניסה להפיל עלי שנסעתי מהר (מה שלא כל כך הגיוני, למי שמכיר את האיזור, מיד לפני הכיכר המדוברת במרחק של 20 מטר יש עוד כיכר, שגם אליו חייבים להאיט, אין אפשרות שהספקתי להגיע למהירות של מעל 40-50 קמ"ש, מה גם שהאטתי לפני הכיכר המדובר, וזה לפי דעתי מה שהציל אותי מפגיעה קשה יותר)

הייתי מעוניין לקבל טיפים איך להיתמודד עם המצב, איך להוכיח בעצם שהיא אשמה, הבחור שהיה איתה לא הרשה לה לתת לי את הטלפון שלה אלא רק את של אבא שלה ושלא תגיד כלום שעלול להפליל אותה.

לאחר מכן הלכתי למקום וצילמתי אותו, לפי התמונות אפשר לראות שמקום הפגיעה הוא כמעט בסוף הכיכר, מה שמראה על כך שאני כבר הספקתי להיכנס ולהגיע לכיכר והיא בידיוק נדחפה בסוף.

תודה מראש

תום

acc1.JPG

acc2.JPG

acc3.JPG

acc4.JPG

פורסם

אם היא לא מודע ולא רוצה לשלם אין בעיה.

גש לביטוח שלך בקש הפנייה לשמאי של המוסך המרכזי של סיאט.

שהוא יתן לך הצעת מחיר לתיקון ועם ההצעה הזאת גש אליה אם היא עדיין לא מסכימה גש לבית משפט עם התמונות שפירסמת פה ואני כמעט בטוח שתזכה.

פורסם

גם לי קרה מקרה דומה לזה

הצעה שלי תגש ותצלם עוד תמונות ביום בהיר שיש ראות טובה יותר

תקח מדידות של הבלימה שלך ושלה מרחקים שלכם בתוך הכביש

לי קרה מקרה דומה והיא לא הודתה והייתי חייב ללכת לבית המשפט.

פורסם
אני תוהה למה לא ללכת לסוכן ביטוח שיטפל בהכל? הרי בשביל זה משלמים לו

במקרה שלי אין לי מקיף אלה רק צד ג'

והעדתי לקחת שמאי פרטי ובוחן תנועה פרטי שרק יועיל במשפט

פורסם

האבא של הבחורה מתעקש לא לשלם ושאנחנו אשמים,

לאחר מכן התקשר האח שכניראה מבין שחבל ללכת לבית משפט בשביל 1000 שקל, וגם הבין שהיא אשמה וקבע איתי ישר אחרי החג להחליף את החלקים.

דיי נתתי יד חופשית ואמרתי לו שלא מעניין אותי באיזה מוסך או מאיפה החלקים, רק אמרתי שאני רוצה שזה יתוקן ויחזור ליהיות כמו מקודם, הוא נשמע מבין עניין ומשתף פעולה, נקווה שהכל יעבור חלק.

תודה על התגובות!

פורסם

איך מישהו שלא נמצא במקום האירוע יכול להעיד ולנסות להצדיק שאתה אשם .לאן הידרדרנו ?:?

בכל אופן אם הגעתם לפרשה מסויימת ,תבדוק טוב טוב את טיב התיקון וכמו כן אם זה לא נעשה בחפריות בשביל לסלק אותך מרשימת היום יום.

בהצלחה ושמור על עצמך:)

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
  • תוכן חדש...