Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וחג שמח לחברי הפורום.

מאז שקניתי את האוטו(לפני חודשיים)

המנוע מתחממם עד לקו הראשון אחרי ההמצא,

אני יודע שזה לא צריך להיות ככה אז רציתי לישאול מה יכולה להיות הסיבה אני אישית יודע רק שראש מנוע אף פעם לא עשו באוטו,

האוטו הוא 92 ועבר 105

משבאת מים עובדת בסדר, בקשר לרטיאטור אני לא בטוח, איך אפשר ליבדוק רטיאטור לבד?

ומה יכולות להיות עוד סיבות להתחממות המנוע?

תודה מראש טוני,:-D

תשמור על הש....רכב, והוא ישמור אלייך :roll:

פורסם

לבדוק רדיאטור אפשר בצורה מאוד גסה בעזרת היד - פשוט נוגעים בו ומרגישים אם יש איזורים קרים מעט יותר. צריך להזהר מאוד לא לשלוח יד דרך המאוורר כי הוא יכול להתחיל לעבוד פתאום.

באופן כללי - רדיאטור יכול להיות סתום חלקית, תרמוסטט יכול להיות תפוס חלקית, משאבת מים יכולה להיות עייפה, או יוניט וונטה יכול להיות תקול. בכל מקרה, לא מדובר ברתיחה מלאה של הרכב אז זו בעיה קלה או חלקית אבל מאחר והקיץ בפתח כדאי לתת עליה את הדעת.

האם ההתחממות היא רק כשהרכב עומד או גם בזמן נסיעה?

פורסם

לא יודע זה נירה לי כמו טמפרטורת עבודה שלו, כיאלו היא כול הזמן על הקו, במקום היא קצת יותר למטה ובנסיעה על הקו ולא עולה מעליו,

יכול להיות שזה ביגלל שהבעל הקודם היה שם מים רגילים מהברז ועכשיו כול המערכת היא חלודה, כי כבר היה לי שתי פיצוצים בצינורות ביגלל החלודה?

למרות שאחלפתי כבר את המים במים ירוקים לא שזה עזר נגד החלודה:lol:

פורסם

צר לי לאכזב אותך... :|

אמנם לא מ-ידע אישי, אבל שרציתי לקנות אחת סקר שוק מקיף שערכתי העלה כי מנוע של קליאו נוהג להתפגר בסביבות ה-100 ק"מ.

לראיה, פתח יד2 עם חיפוש על קליאו תראה שהרב מוכר ב100K עקב בעיות מכאניות וכמו-כן מסד-הנתונים של http://www.carsurvey.org/ מעיד על הבעיה.

נכון שיש פה ושם יוצאים מן הכלל, אבל כנראה אילו היכולות של המנוע, תבדוק את הטענה שלי ואולי יש מקום להחלפת הראש... :?

בהצלחה

שעת נהיגה - כשעת מלחמה.

פורסם

אם לא נרשמת איבוד מים אין מה להתרגש.

פנה למוסך שמכיר את המכונית, אויל כך השעון טמפ' עומד בטמפ' עבודה בדגמים אלו?

פורסם

לי יש קליאו 93 - הטמפ' עבודה של המנוע היא בדיוק קו אחד אחרי האמצע וברגע שהחום מנוע מתחיל לעלות מעל הקו הזה

המאוורר נכנס לעבודה ומוריד את הטמפ' טיפה מתחת לקו הנ"ל.

אם זה לא ככה אצלך, אז סימן שיש בעיה- ואם כן אז תדע שהכל בסדר ואתה יכול להיות שקט.

דביר

Renault Clio 1.4 carb. mk1 1993 manual

מחפש קרטר (וחלקי מנוע חיוניים אחרים) במצב טוב למנוע אנרג'י 1.4 קרבורטור של רנו קליאו. בה"פ.

פורסם
לי יש קליאו 93 - הטמפ' עבודה של המנוע היא בדיוק קו אחד אחרי האמצע וברגע שהחום מנוע מתחיל לעלות מעל הקו הזה

אם זה לא ככה אצלך, אז סימן שיש בעיה- ואם כן אז תדע שהכל בסדר ואתה יכול להיות שקט.

דביר

בדיוק, הכל בסדר אצלך ברכב, היה לי קליאו 98 וזה טמפרטורת עבודה נורמלית, ודרך אגב הייתי מאוד מאוד מרוצה מהרכב ללא בעיות מיוחדות, יש לציין שהרכב היה ידני.

פורסם

דביר

בדרך כלל פשוט היו אומרים לי שהטמפרטורה אמורה להיות באמצה אז חשבתי שזה לא בסדר,

כי גם בזמן האחרון אתחלתי להרגיש שהמאוור נידלק יותר מידי אבל ככול הנירה זה ביגלל החום בחוץ,

ותגידו המאוור גם לפעמיים נידלק עוד ליפני שהמנוע מגיע לטמפרטורט עבודה שלו וזה בסדר?

יודעם מה אני הצלם תמונה ויביא אותה תגידו עם זה בדיוק הטמפרטורה הרצוייה,

אבל אמון תודות למי שעזר ואסביר:-)

פורסם

לפי התמונה שצילמת, החום מנוע שלך במצב תקין - ככה זה צריך להיות לפי הניסיון שלי בטמפ' עבודה(קליאו 92 ידני קרבורטור)

Renault Clio 1.4 carb. mk1 1993 manual

מחפש קרטר (וחלקי מנוע חיוניים אחרים) במצב טוב למנוע אנרג'י 1.4 קרבורטור של רנו קליאו. בה"פ.

פורסם

תגידו הרדיאטור אמור להיות משני הצדדים חם? או רק הפנימי איפה המאוורר?

והחום של הרדיאטור ממש אמורים להרגיש? הוא ממש אומר להיות חם כמו הצינורות שמחוברים עליו?

כי עשיתי בדיקה היום, ומבחוץ הראדיאטור קר מביפנים בכול האזורים הוא גם כזה קר עשיתי את הבדיקה אחרי שהמנוע התחממם לטמפרטוראת עבודה,

זה היה לי ממש מוזר כי גם בעת נסיעה חום המנוע עולה קצת ויורד, כמו שצריך להיות, אז זה ניהיה לי ממש מוזר שהרדיאטור קר והמנוע לא מתחממם

אני מבין שהוא סתום, עם זה לא אמור להיות ככה,

אז עם מישהו יכול לתת לי הצעת מחיר לניקוי ומקום טוב במרכז

• תוכן חדש...