Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסופו של דבר רכשתי מגבר JBL75.4 וחיברתי אליו סאב של רוקפורד HE2 =]]

(טוב, הסאב של חבר. אבל בנתיים הוא אצלי=)

בכל מקרה... הר''ד שלי שייך לפיוניר(פיונהיסס) והכל היה טוב, חיברתי את כל הכבלים והמגבר והכל ורק בסוף חיברתי את הפאנל

לא היה לי HISS בכלל בכלל ב10 פעמים הראשונות שהנעתי את הרכב. (עד ש...)

איך אפשר לפתור בעיה שצצה בתכלס.. סתם?

הבעיה השניה היא שכשאני שומע מוזיקה בווליום גבוה (והווליום באמת גבוה :) הפנסים הקדמיים מתעמעמים לפי הקצב. המצבר הוא 55 אמפר והכבל 4G איכותי.. וההארקה גם טובה. קבל יפתור את הבעיה? ואם כן, כמה פאראד יספיק לי?

יש עוד תת בעיה כאן, מידי פעם הרדיודיסק פשוט כבה, ההגדרות מתאפסות ואז לאחר מספר שניות הוא חוזר לעבוד.

תודה:):)

אגב ניסיתי לחפש פתרונות בפורום ולא מצאתי משהו חד משמעי.

פורסם

בכל מקרה... הר''ד שלי שייך לפיוניר(פיונהיסס) והכל היה טוב, חיברתי את כל הכבלים והמגבר והכל ורק בסוף חיברתי את הפאנל

איך אפשר לפתור בעיה שצצה בתכלס.. סתם?

הבעיה השניה היא שכשאני שומע מוזיקה בווליום גבוה (והווליום באמת גבוה :) הפנסים הקדמיים מתעמעמים לפי הקצב. המצבר הוא 55 אמפר והכבל 4G איכותי.. וההארקה גם טובה. קבל יפתור את הבעיה? ואם כן, כמה פאראד יספיק לי?

יש עוד תת בעיה כאן, מידי פעם הרדיודיסק פשוט כבה, ההגדרות מתאפסות ואז לאחר מספר שניות הוא חוזר לעבוד.

דבר ראשון תוריד מהר את כל ה שלוש נקודות לפני שתקבל התראה ממנהל!

דבר שני - אני יכול לעזור לך לגבי שני דברים.

1) אין אפשרות להתגבר על ההיסס. יש לי רעיון אחר, לך למתקין מקצועי ותבקש ממנו לנסות לתקן לך את הבעיה עם משתיק (כן ככה לי עמעמו את ההיס) או תהתקין מחדש כמו שצריך או שפשוט תחייה עם זה. זה לא כל כך נורא!

2) לגבי הפנסים, תשדרג את המצבר ל60 אמפר או שתשפץ/תקנה אלטרנטור 60 אמפר או אפילו את שניהם (ואתה יכול אפילו יותר אמפר אבל זה פשוט יותר יקר).

3) לפני דעתי לגבר הHU אין לי מושג! (אולי ניתוק של החיווט? זה רק ניחוש) חכה למחר שכל המומחים יגיעו ויענו לך במפורט.

לילה טוב.

בברכה, יוני.

מה זה הגלון *קבל* הזה בין המגברים ?
:shock:

המגברים האלה מממנים אירגוני טרור:onfire:

אחד החזקים! :rofl:

פורסם

איך אפשר לפתור בעיה שצצה בתכלס.. סתם? תראה את השירשור של איתמר בקשר להיס ולכל הבעיות שנוצרות עקב התקנה לא טובה ומקצועית.

גם אצלי הפנסים הקדמיים מתעמעמים לפי הקצב אבל רק בבומים חזקים, והמערכת שלי צורכת יותר וואטים משלך, ויש לי כולה מצבר 60 אמפר. לדעתי אין טעם להתעסק עם זה כי זה לא כל כך רלוונטי אצלך כרגע, אבל זאת דעתי. חכה לדעות של אחרים מחר. קבל אולי יעזור. יש מערכות שזה עוזר ויש כאלה שזה סתם שם. בקשר לרדיו דיסק גם אצלי זה קרה, כשחיברתי אותו (לא מזמן ) הוא כל הזמן התאפס, ואפילו פעם אחת לא פעל לי. החלפתי בין החוטים של הפלוס ושל הרימוט והכל הסתדר לי יופי טופי.

123

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לדעתי המגבר לא חזק מספיק בישביל הסאב ולכן העימעומים, אולי קבל חצי פארד יכול ליפתור אותם

אצלי יש מצבר 40 אמפר עם סאב 400RMS ואין עימעומים ביכלל אפילו בדש.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

כדי להימנע מההיס אתה צריך להתקין את הרדיו דיסק מחדש, כנראה שיש לך מגעים רופפים, או כבלים בצמה שנישברו ואין מעבר קבוע של זרם. תיבדוק גם שהכבל - (שחור) מחובר כמו שצריך, מומלץ מאוד לחבר אותו לשילדה כמו שחיברתה את ה- של המגבר.

ליפני שאתה רץ לשדרג את מערכת החשמל, קודם כל תיקנה סאב מישלך, אולי הוא יהיה עם הספק נמוך יותר ולא יצרוך כל כך הרבה זרם.

לי למשל על אותו מגבר וסאב של 125WRMS קבל של 1 פאראד לא עזר.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

תראו, ראיתי כבר כמה התקנות... וכמה התקנות של מתקין מקצועי.

השקעתי הרבה יותר מכל מתקין מקצועי לדעתי כשהתקנתי את המערכת מבחינת מיקומים וחיווט והכל לפי הספר.

וזו גם הסיבה שלא היה לי היס בהתחלה. כרגע גיליתי בעיה במגעי + של המצבר - אלה שגרמו לניתוקים של הרדיו דיסק- וככל הנראה המתח שנשאר לאחר הכיבוי הפתאומי שרף את ההארקה ברדיודיסק (או הדבר ההוא שגורם ל''היס'' מה שלא יהיה)

כלוב דופלר לRCA אולי יעזור? (לעטוף את הRCA בנייר כסף ואפשר גם לשדך לשלדה) או שמה הנזק שנגרם מהמגעים הרופפים שלח את הרדיודיסק קיבינימט?

ה''היס'' מופיע רק כשהרכב מונע. כשהוא על ''ACC'' אין היסוס :|

פורסם

תשובות \ הצעות שיש לי:

1- למניעת היבהובים: תנסה לשדרג את "שלושת הגדולים" , הכנתי לזה מדריך מצולם בעמוד קישורי אודיו - התקנות, פורומים, מדריכים וחנויות , לא חושב שקבל יעזור שם (סתם לידיעתך אני עם מערכת שזוללת חשמל ויש לי אלטרנטור מקורי ומצבר 45 אמפר)

2- הרדיו דיסק כבה מכיוון שאין למצבר שלך כוח לספק לו , הייתי מחליף מצבר אם המצבר בן יותר משנתיים .

בנוסף, אני מציע לקרוא בעיון רב את הת'רד של איתמר וההתקנה הפסיכית שלו , אולי זה יעזור עם השאלות שלך .

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

• תוכן חדש...