Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי אוטו היום (:-P), ועם האוטו הגיעה מערכת,

היא כוללת

Pioneer DEH-P7450MP

טוויטרים ורמקולים קידמים (לא בדקתי עדיין מאיזה דגם, אין לי מושג איך לפתוח את הגרילים שלהם..:roll:)

רמקולים אחוריים Pioneer 6910

מגבר Lanzar Vibe 420 - 800W 4Ch

הבנתי שהמערכת דיי ישנה, ולא נחשבת הטופ שבטופ.

הייתי מעוניין לדעת כמה היא שווה בערך, גם מבחינת הרכיבים וגם מבחינת המחיר.

בכל מקרה אני לא אחד שהיו לו מערכות איכותיות כל שהן, ולכן המערכת הזאת יותר ממספקת אותי והיא נשמעת מעולה.

אבל, הייתי מעוניין אולי להשלים אותה בעזרת סאב כלשהו, אפילו מיד 2, ולכן רציתי לדעת האם אפשר לחבר סאב למגבר הזה, ובעצם לא להוסיף שום דבר למערכת חוץ מסאב.

בנוסף המלצות לסאבים עד 800 שקל (כמובן שעדיף פחות), אין בעיה ליד 2, ובאמת שאין לי דרישות גבוהות (ולכן התקציב גם לא גבוה).

תודה מראש

תום.

פורסם

היא ממש לא קרובה לתחתית של הטופ, אבל עזוב, למשתמש שמחפש לשמוע סתם מוסיקה היא מעל ומעבר.

לפי דעתי למערכת הזאת תוסיף איזה סאב P2 של רוקפורד המחיר שלו חדש הוא מתחת ל-800 עד כמה שזכור לי.

סאב יחסית מדוייק ופאנצ'י. נשמע חביב ויתאים לך למגבר.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

כמו שאמרתי, אני מודע שהמערכת אינה "על רמה", אבל בשבילי היא שדרוג רציני מאוד ולכן אני מרוצה.

לגבי ההמלצה, האם אני אוכל לחבר את הסאב למגבר ללא שום שינוי או תוספת? רק לחבר אותו גם?

בנוסף, אפשר עזרה לגבי תיבה? הבנתי שיש כמה סוגים, אשמח לקצת הדרכה בנושא.

וכמובן שאשמח לשמוע על עוד דגמים מומלצים מכיוון שאני בעיקר מחפש יד שנייה, ושם אין הכל... :)

תודה רבה!

פורסם
כמו שאמרתי, אני מודע שהמערכת אינה "על רמה", אבל בשבילי היא שדרוג רציני מאוד ולכן אני מרוצה.

לגבי ההמלצה, האם אני אוכל לחבר את הסאב למגבר ללא שום שינוי או תוספת? רק לחבר אותו גם?

בנוסף, אפשר עזרה לגבי תיבה? הבנתי שיש כמה סוגים, אשמח לקצת הדרכה בנושא.

וכמובן שאשמח לשמוע על עוד דגמים מומלצים מכיוון שאני בעיקר מחפש יד שנייה, ושם אין הכל... :)

תודה רבה!

במידה וכל 4 הרמקולים מחוברים למגבר כדי להוסיף סאב תצטרך לקנות עוד מגבר..

במידה והרמקולים הקדמיים הם קומפוננט והוא נשמע לך טוב ומספיק חזק ואיכותי תנתק את ה6X9 ותחבר אותם לHU

ואת הסאב תחבר ל2 ערוצים שהתפנו במגבר

פורסם

מדובר בסיאט איביזה שנת 97, 2 דלתות.

DISCREET, תודה על התגובה,

לפי מה שראיתי כל ה4 מחוברים, בעצם זה אומר שלא משנה מה, אני אצטרך להעביר חיווט לאורך האוטו, בין אם מגבר חדש (חשמל) ובין אם לחבר את הסאב (לחבר את האחוריים ל HU), מה שמסבך קצת את העניין, ובטח יוסיף עוד כמה מאות שקלים בהתקנה..

נצטרך לחשוב על זה,

תודה על התגובות!

• תוכן חדש...