Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא באה להגן על ליטל, לי ממש לא משנה אם יתר חברי הפורום ידירו רגליהם משם. אלא אם יקרה משהו חריג, אני אצלם.

אין מה להגן - בסה"כ דובר על נושא ה'תקלות המקצועיות' והשלכותיו. אף אחד לא אמר שיוסי אדם רע, שקרן או גנב...

אם זה הכי טוב שיש בנמצא - אז סבבה, לבריאות.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

קודם כל , איציק, תהיה הוגן לפחות ובמקום לנפח את סיפורי הזוועה שאתה שומע על המוסך תנסה לשמוע את שני הצדדים ואז תחליט, אני מניח שאם היה מדובר במוסך של סובארו לא היית קופץ לאותן מסקנות .

דיברת על ימי עבודה וטירטורים ובלאגאן, אני דיי בטוח שהמוסך שאתה מטפל בו לא הציע להחזיר לך את הרכב הביתה או לתת לך רכב חלופי, אני דיי בטוח שאם הייתי מבקש דבר כזה היית מקבל תשובה של "מה אתה רוצה מאיתנו, לך קח מונית, יש עוד 1000 כמוך" (מה שנכון דר"א) . אז הסעה למקום עבודה או רכב חליפי או החזרת הרכב הביתה זה לא נחשב לדבר טוב וחוסך זמן לאנשים עסוקים, לא מצאת לנכון לציין את זה .

היחס במוסך ליטל הוא מהמעולים שבארץ, הרמה המקצועית של הפועלים היא בינונית, בדיוק כמו הרמה של כול המוסכים בארץ , לכל המוסכים יש את אותה רמה של עובדים והם לא סיימו תואר ראשון בהנדסת מכונות, האמינו לי.

ההבדל נעוץ ברמה של המנהלים של המוסך, מי שמאבחן את הבעיה ונותן הוראות איך לטפל בה ויותר חשוב, איך לטפל בלקוח.

לא הייתי ממליץ לכל אחד ללכת ליוסי מתוקף היותו מוסך מורשה.

אבל מי שכן צריך ללכת למוסך מורשה בשביל לטפל ברכב שלו, כנראה שזהו המקום הטוב ביותר לעשות את זה.

פורסם
קודם כל , איציק, תהיה הוגן לפחות ובמקום לנפח את סיפורי הזוועה שאתה שומע על המוסך תנסה לשמוע את שני הצדדים ואז תחליט, אני מניח שאם היה מדובר במוסך של סובארו לא היית קופץ לאותן מסקנות .

דיברת על ימי עבודה וטירטורים ובלאגאן, אני דיי בטוח שהמוסך שאתה מטפל בו לא הציע להחזיר לך את הרכב הביתה או לתת לך רכב חלופי, אני דיי בטוח שאם הייתי מבקש דבר כזה היית מקבל תשובה של "מה אתה רוצה מאיתנו, לך קח מונית, יש עוד 1000 כמוך" (מה שנכון דר"א) . אז הסעה למקום עבודה או רכב חליפי או החזרת הרכב הביתה זה לא נחשב לדבר טוב וחוסך זמן לאנשים עסוקים, לא מצאת לנכון לציין את זה .

היחס במוסך ליטל הוא מהמעולים שבארץ, הרמה המקצועית של הפועלים היא בינונית, בדיוק כמו הרמה של כול המוסכים בארץ , לכל המוסכים יש את אותה רמה של עובדים והם לא סיימו תואר ראשון בהנדסת מכונות, האמינו לי.

ההבדל נעוץ ברמה של המנהלים של המוסך, מי שמאבחן את הבעיה ונותן הוראות איך לטפל בה ויותר חשוב, איך לטפל בלקוח.

לא הייתי ממליץ לכל אחד ללכת ליוסי מתוקף היותו מוסך מורשה.

אבל מי שכן צריך ללכת למוסך מורשה בשביל לטפל ברכב שלו, כנראה שזהו המקום הטוב ביותר לעשות את זה.

שלומי, כנראה שגם אתה לא מבין על מה דיברתי...נו טוב - אם אף אחד לא מבין, אין טעם להסביר שוב.

תנסה לקרוא שוב את הדיון (גם הקודם, בפורום שלי) ותראה מה דעתי על השירות - ולהבדיל, על המקצועיות.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

XRallye106 כתב:

מתי כבר נבין שאין כמו יפנית שמטופלת במוסך עם יחס אירופאי
קבל את מלוא ההזדהות שלי,בתור בעליה של קליאו ספורט שסובלת אספלט ישראלי כבר שנה(כל חודש בממוצע תקלה\בעיה שנגרמת אך ורק מטיפול לקוי ב"קרסו")וגם בעליה של סובארו ג'אסטי 92' שנוסעת בלי סוף (30,000 ק"מ בשנה)ומסרבת להיכנע לנזקי הזמן(אך ורק טיפולים תקופתיים).כמו שסבא אומר:"אין כמו סובארו"

התנועה לשחרור רנו מ"קרסו" והשמצת המוסכניק היחיד שיודע לטפל בקליאו ספורט(רק שלא יידרס :? )

פורסם
שלומי, כנראה שגם אתה לא מבין על מה דיברתי...נו טוב - אם אף אחד לא מבין, אין טעם להסביר שוב.

יש את המשפט הזה , איך זה הולך ? :

אם מס' אנשים אומרים לך שאתה שיכור, ויש לך רטיבות חמימה באזור המכנסיים והשמש עושה צל גדול מדי בצהריים והפוסל במומו פסול בחוכמת צדיקים וחכם לא נכנס למקום בו מראים את השעה המקולקלת פעמיים ביום ואין צדיק כבעל נסיון...

סימן שאתה יפנומט ...

פורסם

שלומי, אתה קראת בכלל את שני השירשורים לפני שאתה מקשקש ?

כי לפי מה שכתבת לא נראה לי.

לא השמצתי ולו לרגע את השירות שמקבלים בליטל או את יוסי - אני לא יודע מה אתם מזיינים בשכל אבל כדאי שתלמדו קצת הבנת הנקרא כי אני דיברתי כל העת על מ-ק-צ-ו-ע-י-ו-ת נטו.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
כי כנראה שמדור טיפול רכב נועד עבור רכבים יפניים

אז מעניין למה מדברים שם רוב הזמן על אירופאיות... (אולי כי הן לא אמינות ? :mm_tongu:)

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...