Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כמה זמן ביום אתה עושה סקס? מדוע שאת נעורייך תבלה ברדיפת שמלות?

כמה זמן ביום אתה נוהג? עזוב להשקיע במערכת , למה בכלל להשקיע ברכב יקר?

כמה זמן אתה בבית? מדוע שתרכוש ארמון , אם תהיה בו 6 שעות בלילה וכל היום תעבוד על מנת לממן אותו?

זה בדיוק כמוני באוכל , חמש דקות ומה שיצא אני אוכל .

לעומת אח שלי , כמה שעות ואז תיקונים אחרונים , רק אז מותר לאכול .

מקווה שהנקודה ברורה .

בברכה ,

גלעד מאנע .

גלעד, הנקודה לא ברורה, לא הבנתי איך סקס מתקשר לעניין ובכלל מה כתבת ?!?

מושיק.

פורסם

בטח שיוצא לי לשמוע ברכב הרבה יותר מאשר בבית.

אני עושה בממוצע 3500ק"מ בחודש.

ההשקעה תלויה לא רק בכמה זמן אתה נמצא ברכב, חשוב גם כמה הענייין חשוב לך ואיפה הסאונד נמצא במערכת השיקולים הכספיים שלך ביחס למשכנתא, בילויים, נופש וכו'.

כל אחד והשריטה שלו.

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם

בשבוע שעבר עברה סוף סוף המערכת מהרכב הפרטי לרכב של העבודה, וכרגע יוצא לי לשמוע המון (מעל 7000 ק"מ בחודש), ככה שאפשר להגיד שאצלי המערכת מצדיקה את עצמה :)

בשיפוצים

פורסם

אני חושב שמי שאוהב מוזיקה איכותית ונמצא הרבה ברכב - שווה לו להשקיע במערכת.

כשהחלטתי למכור את המערכת אחד מהשיקולים שלי היה שאני כמעט לא נמצא ברכב, והשקעה של עשרות אלפי שקלים לא שווה את זה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני חושב שמי שאוהב ונהנה לישמוע מוסיקה גם נסיעה של 10 דקות הופכת למהנה יותר ובטח שנסיעות ארוכות גם עם זה פעם בשבוע מי שאוהב שווה לו להשקיע(כמובן שהכל יחסי לרמת הכנסה ואופציית הוצאה כספית)

:fadein:
פורסם
בשבוע שעבר עברה סוף סוף המערכת מהרכב הפרטי לרכב של העבודה, וכרגע יוצא לי לשמוע המון (מעל 7000 ק"מ בחודש), ככה שאפשר להגיד שאצלי המערכת מצדיקה את עצמה :)

הרשו לך לשים מערכת ברכב של חברה?

לפי מה שהבנתי אסור לשנות מבנה וכל הדברים האלה אחי מת לשים ברכב שלו מערכת

פורסם

באופן אישי אני נוסע לעבודה לפחות פעמיים בשבוע (שעה -/+ כל כיוון) ובסופ"שים ומדי פעם בערב .

יש לי מערכת יקרה למדי (מבט בחתימה יסביר לכם..) ואני נהנה מכל רגע .

כך שמבחינתי אני חושב שכל סכום שנשלם על מערכת איכותית שווה את ההנאה בנהיגה.:-P

גילוי הולם: אני פריק של סאונד ויש לי בביית מערכת שווה יותר מ35 אלף שקלים ועדיין לא הספקתי לקנות רמקולים אחוריים וסנטר וסאב .

תומר .

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

• תוכן חדש...