Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בבוקר התגלו מס' בעיות באוטו ואני אשתף אותכם בבעיה

היום באמצע נסיעה האוטו נראה כי הוא קצת מתקשה לעבור הילוך (גיר אוטו')

ובנוסף כאשר אני לקראת עצירה האוטו קצת רועד

האוטו הוא פורד פוקוס 2001 והוא עוד לא עבר אפילו 100,000 ק"מ

האם נראה לכם שכנראה שהגיר הלך וצריך להחליפו ?

רק אציין שקניתי את האוטו לפני 4 חודשים בלבד

פורסם

שלום לחבר !

ראשית,האם בדקת את הרכב לפני קנייה ואם כן באיזה מכון בדיקה ?

שנית,יש מכוני בדיקה שנותנים 6 חודשי אחריות.

פנה למוסך לאבחון התקלה ואם באמת היא בגיר האוטומטי רצוי לבדוק האם עדיין האחריות על הבדיקה בתוקף.

במצב הזה מכון הבדיקה יהיה חייב להשתתף באחוז לא קטן מעלות הנזק !!

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

גש למוסך מורשה של פורד לצורך ביצוע איבחון ממוחשב של הרכב, לא ניתן על-פי הפרטים שמסרת לקבוע מה הבעיה, ברכבים מודרנים שהכול נשלט על-ידי מחשב הרכב/גיר מנוע ועוד קשה לאבחן בעיה ללא ביצוע איבחון ממוחשב.

איזה כייף לי :)

פורסם
שנית,יש מכוני בדיקה שנותנים 6 חודשי אחריות.

עוד לא נברא מכון הבדיקה שהוציא מכונית אוטומטית מבדיקת קניה ללא הכיתוב "נקישות בהחלפת הילוכים. אין אחריות על תיבה אוטומטית".

לפותח הדיון - פנה לחבר הפורום ספי. בבעלותו מכון לשיפוץ תיבות אוטומטיות. תקבל ממנו אבחון מדויק והערכת עלויות.

פורסם

כמו שכבר נאמר

הבדיקה שעשיתי לאוטו לא כוללת אחריות על הגיר האוטומט ולכן נראה לי שדי נדפקתי עם האוטו

במקרה והבעיה היא אכן בגיר והוא דרוש החלפה ( חמסה חמסה חמסה )

מה יהיה עלות הנזק ?

• תוכן חדש...