Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ערכתי חיפוש בפורום ולא עזר אז בבקשה עזרתכם הנדיבה.

אני מעוניין בערכת חיווט באיכות גבוהה מאוד שזה כולל RCA וכבלים רגילים .

אני ממש לא מתמצא בחלק הזה של החיווט ואיך שהבנתי שעלות RCA נעה בין 60 ש"ח - 800 ש"ח .

אז אני צריך מאוד את עזרתכם ותמליצו לי על RCA עד תקציב 500-600 ש"ח

תודה .

פורסם

אני מאמין שחוטי RCA איכותיים לרכב הכי טוב להזמין מחו"ל. לא ידוע לי על סדרות גבוהות המשווקות בארץ באופן סדיר.

אם אתה בכל זאת מעוניין ב RCA איכותי - בחנויות האודיו הביתי תמצא מבחר.

בכל מקרה, דעתי האישית היא שאין טעם להוציא מאות שקלים על כבלי RCA. יש להקפיד שהכבל יהיה מסוכך, קונקטורים נורמליים וזהו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

עם הציוד שיש לך אתה חייב חיווט איכותי.

אתה צריך להזמין כבלים מסדרת 400 או 300 מינימום של מאנסטר מחו"ל.

כמו כן אתה לבדוק מי היבואן בארץ אבל זה חבל כיוון שאין מכס כל כבלים בארץ ואתה תשלם אך ורק על המשלוח.

יש למאנסר כבלים מאוד איכותים בסביבות ה 50 דולר. יספיקו לך דיי והותר .

לדוגמא :

http://www.woofersetc.com/index.cfm?fuseaction=product.display&Product_ID=626

פורסם
עם הציוד שיש לך אתה חייב חיווט איכותי.

אתה צריך להזמין כבלים מסדרת 400 או 300 מינימום של מאנסטר מחו"ל.

כמו כן אתה לבדוק מי היבואן בארץ אבל זה חבל כיוון שאין מכס כל כבלים בארץ ואתה תשלם אך ורק על המשלוח.

יש למאנסר כבלים מאוד איכותים בסביבות ה 50 דולר. יספיקו לך דיי והותר .

לדוגמא :

http://www.woofersetc.com/index.cfm?fuseaction=product.display&Product_ID=626

אין מכ"ס על חיווט? שמעתי נכון? :shock::-D

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

למה שיהיה מכס על חיווט?

חוץ מזה , המשקל זה מה שקובע את המחיר הסופי

חיווט הוא לא קל.

לדוגמת קיט 0 גייג' של קיקר , ששוקל 8 קילו.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

כל החיווט שלי ברכב הוא של CADENCE ואני חייב להודות שהמחברים טובים ברמה אחת לפחות מהמחברים של מונסטר (לפחות אלו שפורסמו בלינק מעליי) , מדובר במחברי "טורבינה" מאסיביים , הכבל שזור ואיכותי ואני מאוד מאוד מרוצה .

בתור אחד שמכיר את מונסטר מצויין כי כל החיווט ברמקולים שלי בבית שייך לסדרה Z שלהם ואפילו הPS2 שלי מחובר עם כבל S-VIDEO ייעודי שלהם למגבר (שמעביר תמונה .. עזבו זה מסובך..) - אני חייב לומר שבעניין החיווט לרכב שלהם , אלא אם כן משתמשים בסדרה 400 XLN שלהם , אפשר להביא דברים לא פחות טובים במחיר זול משמעותית , ראו ערך eBay שדובר כאן בפורום רבות .

זו דעתי בכל אופן .

צירפתי תמונה (קטנה אמנם) של הכבל שלי שמצאתי ברשת - להתרשמותכם.

cadrca4wa1.jpg

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

עכשיו רק בוא תספר לנו כמה כסף בזבזת על התענוג ?

כמו שאיתמר רשם למעלה, גם אני באמת מאמין שעל כבלים אין שום סיבה שבעולם להוציא יותר מ200-300 שקלים גג.

בזבז את הכסף הזה על איטום דלתות, יוסיף יותר.

פורסם

איטום יש כבר http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=146013

היום התייעצתי עם שכן שאני סומך עליו מאוד בתחום האודיו שיש לו Sonus Faber ו- Krell ושאלתי אותו לגבי החיווט והוא מאוד המליץ על חיווט טוב, הסיבה שלו היתה זה ולהפיק מכל הכלים את המקסימום שלדעתו גם החיווט גורם מכריע באיכות סאונד. ואת זה שמעתי מהרבה אנשים שיש להם ציוד טוב ומשקיעים באיכות הסאונד .

וכמובן לא השקיעו ובזבזו זמן כל החברות למיניהם על ייצור כבלים ברמות שונות בטח לא משעמום

כסף על שטויות לאוטו אני אוכל את הלב לפני שאני מוציא אבל כסף על סאונד בכיף, ואני בטוח שרוב גדול כאן לא מתחרט על ציוד טוב שהוא השקיע בו.

פורסם

אני בהחלט מסכים איתך בקשר לחיווט. נכון, לא צריך להגזים ולקנות את הדה בסט שיש בכמה אלפי שקלים, אבל בהחלט צריך להשקיע בחיווט טוב וברמה גבוהה במיוחד לציוד כמו שלך, והינה אני אתן לדוגמא את עצמי, החלפתי את כל החיווט וההשפעה על המערכת שלי כולה הייתה גדולה, היה שינוי משמעותי ביותר בסאונד (נכון עשיתי בניות אבל הסאונד אחר ממה שהוא היה), וזה כן חשוב חיווט. בהצלחה בבחירה!

מקווה לשמוע את המערכת שלך כשהיא תהיה מוכנה באחד ממפגשי הפורום.

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...