Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדיבורים הופכים לברבורים,

גש למוסך מבלי לספר לו את הסיפור (תקווה שהוא לא חבר בפורום :-) ) ותבקש ממנו חוות דעת מקצועית- מה הנזק ומה הסיבה לדעתו. לאחר מכן כשתבין במה מדובר אם יש עילה לתביעה בגין רשלנות מקצועית תזמין שמאי פרטי שיתן לך אקספרטיזה כתובה.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ברנו קנגו הצריה הקצרה [צד נהג] חודרת לתוך הגיר והגומית של הצריה משמשת גם כמחזיר שמן.

בברכה בני ל.

אכן מדובר בציריה שמאלית (צד נהג)

עכשיו אני אתן לך דוגמא ושיעור איך משקרים יותר טוב (כמובן שהכל תיאורטי). את הספידומטר מגלגלים קצת אחורה - לא הרבה נאמר 5000 ק"מ. עכשיו אנחנו מבחינת החוק בתוך האחריות גם מבחינת זמן וגם מבחינת מרחק נסיעה.

איזה שטויות אתה כותב, יש תדפיסי דלקן, שיאשרו את הקילומטרז' האמיתי, מה גם שבחיים אני לא אעשה כזה דבר.

אנחנו עדיין לא יודעים שתיבת ההילוכים נפגעה, ויתכן שהחלפת הגומייה והחלפת השמן תפתור את בעיית הרעש.

גם אני מאוד מקווה לזה.

לא הייתי עדיין במוסך, אבל הפסקתי לנסוע עם הרכב.

אתמול והיום נסעתי עם הקדט 86 שלי, היא נעלבה מזה, התוצאה - חור באגזוז ונורית טעינה דולקת לאחר יומים של נסיעות ארוכות. :-(

אני אעדכן בהמשך.

פורסם

איזה שטויות אתה כותב, יש תדפיסי דלקן, שיאשרו את הקילומטרז' האמיתי, מה גם שבחיים אני לא אעשה כזה דבר.

.

לחבר - תרגיע.

כל אשר כתבתי היה בתגובה לשרשור שבו נאמר ש"בבית מישפט אין צדק תכניס לראש שלך מי שמשקר יותר טוב מנצח".

גם אני בחיים שלי לא עשיתי דבר כזה ואין שום סיכוי שאעשה. אבל כשהדיון גולש לרמאויות אז רציתי להדגים שהרמאויות יכולות לפעול לשני הצדדים ולא בהכרח לטובת בעל המוסך, זה הכל.

ככלל אני מאמין שתנהג ביושר ואז ינהגו בך ביושר.

פורסם

אני מתבייש לכתוב את העידכון הזה, אבל בשביל להיות שלם עם עצמי, אני חייב.

הייתי בשבוע שעבר במוסך, הסתכלתי בהיסטוריית טיפולים, והציריה שהוחלפה לפני חודשיים היתה הציריה הימנית, כלומר של הצד השני :oops: :oops: :oops:.

זה המקום לצחוק עלי, למעשה כל הדיון הארוך היה חסר משמעות.

הלאה :

בדקו את הנזילה וכמובן ראו שתי גומיות נוזלות.

הציוע לי להחליף את כל הציריה, ולא רק הגומיות, בטענה שהחלפת ציריה לחליפית כולל הגומיות, זולה יותר מחלפת רק שתי גומיות למקוריות.

בהתחשב בעובדה שציריה שמאלית הייתה עדיין מקורית, שהגיעה עם הרכב ( מעל 200 אלף ק"מ ), הסכמתי להחלפת כל הציריה, ולא רק שתי הגומיות.

עד כאן הכל טוב ויפה, החליפו ציריה, החליפו גומיות, מלאו שמן גיר חדש.

יצאתי מהמוסך, אין רעשים מיוחדים, והילוכים משתלבים יותר חלק. (יתכן שהרעש שהיה לי היה מהציריה ולא מהגיר )

אבל - לאחר הנסיעה הראשונה שוב ראיתי שלולית שמן גיר מתחת לרכב.

היום בוקר חזרתי למוסך, הם ראו את הנזילה, דיברו משהו על ציריה חליפית דפוקה, והפיתרון שלהם היה להחליף את רק את הגומיה הפנימית למקורית. ביתנים נסעתי לאחר התיקון רק 50 ק"מ ואין נזילות, אבל אני מודאג, והפיתרון הזה לא הכי נראה לי.

אה, וגם, עוד לאחר ההחלפה הראשונה הופיעה משיכת הגה ימינה. עשיתי כיוון פרונט לפני 5000 ק"מ והרכב נסע ישר פלס, אבל אני לא מאשים את המוסך ומייחס את זה לחלקי פרונט בלויים אצלי ברכב.

אשמח לתגובות של אנשים ובמיוחד של המכונאים של הפורום.

ערב נפלא לכולם.

פורסם

דבר אחד אני יכול לציין, שילמת על צירייה מושלמת, כעת הגומייה שלה נוזלת - אתה לא אמור לשלם כלל על החלפת הגומייה למקורית. לא על החלק ולא על עבודה, ומצדך שיביאו צירייה אחרת שממנה לא ינזל שמן.

פורסם
אני מתבייש לכתוב את העידכון הזה, אבל בשביל להיות שלם עם עצמי, אני חייב. שלום.

אתה לא צריך להתביש לא רימיתה ולא גנבתה עשיתה את הדבר הכי הגון לדעתי.

הייתי בשבוע שעבר במוסך, הסתכלתי בהיסטוריית טיפולים, והציריה שהוחלפה לפני חודשיים היתה הציריה הימנית, כלומר של הצד השני :oops: :oops: :oops:.

זה המקום לצחוק עלי, למעשה כל הדיון הארוך היה חסר משמעות.

אין מה לצחוק עלך הדיון לא היה חסר משמעות כי הוא מלמד משהוא. כמו כן אף אחד לא יכול לבקש ממך לדעת מה יש בדיוק כי אם היתה יודע היתה מתקן לבד.

הלאה :

בדקו את הנזילה וכמובן ראו שתי גומיות נוזלות.

הציוע לי להחליף את כל הציריה, ולא רק הגומיות, בטענה שהחלפת ציריה לחליפית כולל הגומיות, זולה יותר מחלפת רק שתי גומיות למקוריות.

בהתחשב בעובדה שציריה שמאלית הייתה עדיין מקורית, שהגיעה עם הרכב ( מעל 200 אלף ק"מ ), הסכמתי להחלפת כל הציריה, ולא רק שתי הגומיות.

עד כאן הכל טוב ויפה, החליפו ציריה, החליפו גומיות, מלאו שמן גיר חדש.

יצאתי מהמוסך, אין רעשים מיוחדים, והילוכים משתלבים יותר חלק. (יתכן שהרעש שהיה לי היה מהציריה ולא מהגיר )

אבל - לאחר הנסיעה הראשונה שוב ראיתי שלולית שמן גיר מתחת לרכב.

היום בוקר חזרתי למוסך, הם ראו את הנזילה, דיברו משהו על ציריה חליפית דפוקה, והפיתרון שלהם היה להחליף את רק את הגומיה הפנימית למקורית. ביתנים נסעתי לאחר התיקון רק 50 ק"מ ואין נזילות, אבל אני מודאג, והפיתרון הזה לא הכי נראה לי.

אה, וגם, עוד לאחר ההחלפה הראשונה הופיעה משיכת הגה ימינה. עשיתי כיוון פרונט לפני 5000 ק"מ והרכב נסע ישר פלס, אבל אני לא מאשים את המוסך ומייחס את זה לחלקי פרונט בלויים אצלי ברכב.

אשמח לתגובות של אנשים ובמיוחד של המכונאים של הפורום.

ערב נפלא לכולם.

תרשה לי לציין שלפחות המוסך היה הוגן וטיפל בך כמו שצריך. אגב שים לב למדתה משהוא "בדקתי וראיתי נזילת שמן וחזרתי למוסך? אתה רואה היה שווה הדיון!!! :lol: .

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
דבר אחד אני יכול לציין, שילמת על צירייה מושלמת, כעת הגומייה שלה נוזלת - אתה לא אמור לשלם כלל על החלפת הגומייה למקורית. לא על החלק ולא על עבודה, ומצדך שיביאו צירייה אחרת שממנה לא ינזל שמן.

החלפת הגומיה למקורית הייתה על חשבון המוסך.

• תוכן חדש...