Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3373277,00.html

כל הכבוד למשרד המשפטים, מדינת ישראל והפרקליטות הנאורים.

כל הכבוד למשטרת ישראל שמגבה ותומכת בשוטריה!

בימים אלו עדיין שוכב ללא הכרה סייר ממשטרת רחובות בבית חולים כי נדקר ע"י גנב רכב.

גורלו של מי עדיף?

אח"כ מתפלאים שככה נראית המשטרה, איזה תדריך נותנים היום לפני יציאה למשמרת?

"ראיתם/שמעתם על פשע? תברחו מהר, כי אם תעצרו את החשודים, אז נתבע אותכם ואם לא אז נקבור אותכם".

למה מערכת המשפט כ"כ עקומה, למה?

רחמנות אין סוף לפושעים, נכנסים בכל הכוח באוכפים.

האבסורד חוגג!

אנשים שמצבעים עברות מסכנות חיים מבטלים דו"ח על פרטים טכניים שוליים ועל סמנטיקה.

עבריינים "מסכנים" יוצאים לחופשי אחרי תקופת ענישה מצחיקה, עקב התחשבותם של השופטים?

למה במשפט לא שומעים את צידו של האזרח שביתו נפרץ? שרכוש שאינו יקר ערך אבל בעל ערך ריגשי רב נמכר עבור מנת סם ולא יחזור לעולם? זה לא חשוב, זה שולי.

למה רכוש שנתפס לא מוחזר אלא מושמד? אני זוכר שרן ("השושנים") פעם הציע כאן מבחר סמלי רכב שהיו מיועדים להשמדה, למה?! למה לא לחלק את זה? כול אזרח שיבוא עם רכב בלי סמל יקבל סמל מתאים (אם יש).

כל מי שגנבו לו אופניים שייקח זוג מהמחסן המשטרתי (שגם ככה הולך לזבל).

למה אזרח שזכה בפסיקה בבית משפט כנראה לא יקבל את כספו לעולם מהנתבע "שפשט רגל" ובינתיים נוסע ברכבי פאר וגר בוילה שרשומה על שם אשה בת 80 שמתפרנסת מקצבת זקנה?

אתה יושן בבית, אם בא גנב ואתה מתחבא בתקווה שהוא לא יתקוף אותך אז היה סמוך ובטוח שלא יימצאו אותו או את הרכוש.

אם תפגע תקבל תביעה פלילית ואזרחית על אובדן כושר העבודה של הנבלה.

אין דין ואין דיין,

כל הכבוד למערכות הצדק בשיראל שעשו כאן gangsters paradise אמיתי.

פורסם

בגלל זה ממשיכים לגנוב רכבים,לשדוד זקנות ולאנוס צעירות,כשבתי המשפט משחררים גנבים ואנסים ושופטים שוטרים ואנשי חוק,זאת התוצאה "ארץ אוכלת יושביה".

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם
לא הבנתי.

צריך לשים את הגופות איפושהו...

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

:mm_yeah: עכשיו הבנתי.

אי אפשר פשוט לתת לכלב לאכול?

יש לי שאלה לאנשים פה שגרו בחול זמן מה - גם שם זה ככה?

מעולם לא הייתי בחו"ל (חוץ משבוע בתורכיה שהייתי בן 13 ועוד יומיים ביוון בגיל 8).

כל הזמן אומרים כמה שהמדינה חרא - וזה באמת חרא, ואני לא מבין איך אנשים יכולים להיות כאלה איוולים ועיוורים.

אבל זה נשמע מאוד אידיוטי. למה במדינה שלנו זה ככה ובאמריקה לא? אנשים הם אנשים סה"כ.

אני ניסיתי מאוד קשה להבין את מערכת המשפט, השופט ומה הוא חושב לעצמו שהוא נותן עונשים. הרי איך הוא מצפה שהשוטר יעשה את העבודה שלו אם הוא לא יכול לעצור את הפושע? הוא לא מאמין שהעבריין פשוט יסגיר את עצמו?

מה האינטרס שלהם לתת עונשים קלילים?

אלעד

פורסם
התשובה לכל שאלות ה"למה" שלך מסתכמות במילה אחת:

פוליטיקה.

הלוואי והיית צודק. הלוואי. הבעיה הרבה יותר חמורה:

...

בקיצור, מה שמתואר בספרי הנביאים בתנ"ך, כשקוראים אותם ללא משקפיים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

גם באמריקה לא יותר טוב.

יחסית למדינות אחרות אנחנו בסדר גמורר.

לא מזמן שמעתי שנתנו לאיזה בחור פדופיל 200 שנות מאסר על זה שהוא החזיק 20 תמונות של ילדים ערומים!!!

למה?

כי לשופטים ששפטו אותו לא היה זמן לחשב כמה כל תמונה שווה(שנים בכלא)אז הם קבעו שכל תמונה היא 20 שנה וזהו!!!!

ורק לידע כללי: אם הוא היה מתעלל מינית בילדים הוא היה מקבל הרבה הרבה פחות.!!!!!

נשמע אבסורדי?

Head Unit:Pioneer 6950ib

Amplifier:pulse audio-ba2900

Component:morel tempo+mt22+mx22.2

Sub:JL 12W1 back:pioneer 350w

פורסם

תראה, בעקרון גם אני חושב שהשוטר לא צריך להענש, ושהחקיקה במדינה דפוקה, אך אין לכם סיבה ממשית להפנות את הכעס כלפי השופטים - השופטים נותנים עונש לפי מה שכתוב בחוק, על מעשים שבעשייתם אותו אדם עבר על חוק.

גם אם לדעתו של השופט השוטר אינו אשם בכלום, הוא חייב להעניש אותו - כי הוא עבר על החוק הנוכחי, מה שכן יוכל לעשות הוא להקל בחומרת הענישה.

אני לא מאשים את השוטר בכלום, ואני לא יכול לומר שלא הייתי פועל בצורה דומה, אך תבינו - יש נוהלי שימוש בנשק, ואני דיי בטוח שאחד מהם זה לא לירות יריה ראשונה בראש החשוד - ועל כן השוטר נשפט בגין הריגה, חוקים זה דבר יבש מאוד כמו שבטח הבנת.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

בצורה כללית יש לי דעה שכל פשע שנעשה במודע ובכוונת תחילה [פשע חמור] אמור לימנוע מהפושע ליתבוע את השוטר "שטיפל" בו, הכוונה היא: אם תפשו אותך נוסע 140 באיילון ופיצצו אותך מכות-תיתבע, לא מגיע לך.

אם פרצת לבית, גנבת שלל ופיצצו אותך מכות-אין לך שום זכות ליתבוע.

כמובן שגם לזה יש גבול וזה ברמת העיקרון. לא הריגה על כל מסטיק שניגנב.

http://www.benko.co.il

בנקו - יבוא תאורת לד

פורסם
לא יודע מה איתכם, אני ישן עם האקדח מתחת לכרית.
לא יודע מה עם כולם, אבל אני לא ישן בשקט בידיעה שיש לך אקדח.
  • תוכן חדש...