Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה יש לי בעיה בקקומפוננט כשאני שומע מוזיקה על ווליום רגיל לא שומעים את צד ימין ואת צד שמאל כן שומעים,אחר כך כשאני שם לב שלא שומעים אני מתחיל להגביר ווליום לכמעט הכי גבוהה רק אז הרמקול מתחיל לעבוד זה כאילו יש עליו יותר מדי עומס רק אז הוא מתחיל לעבוד..

אז רציתי לשאול מה זאת יכולה להיות הבעיה?

***קרא את כללי הפורום והתחל לכתוב ברור***

Scan Speak

פורסם

הוצאתי את הקרוסים והוצאתי רק את המידים משני הקרוסים ועשיתי החלפה (מיד שמאלי הלך לקרוס הימני וקרוס ימני הלך למיד השמאלי ) ועדיין הייתה את אותה הבעיה רק בצד שמאל.

את ההצטלבות במגבר לא נראה לי שזה יעזור כי החלפתי הכבלים והפכתי הכל בלי לגעת במגבר

Scan Speak

פורסם
מז"א לא הבנתי..

גם לי יש את אותה בעיה שרק אם אני נגביר ממש את הווליום, אחד הקומפוננטים מתעורר לחיים

אצלי אני יודע מה הבעיה, רק שאין לי זמן לסדר אותה

ה-RCA יושב על היציאה במגבר בצורה רופפת, כשאני משחק איתו אז אני שומע שינויים לפה ולשם

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

זו לא הסיבה זה בטוח

כי עשיתי הצטלבות של רק המיד מהקרוס שכן עובד כמו שצריך לרמקול שלא "עובד" טוב וזה עבד

הוצאתי את הכבל של המיד מהקרוס הימני (הלא טוב) וחיברתי אותו לרמקול השמאלי שהוא עובד כמו שצריך וזה הראה לי את אותה הבעיה.

אח"כ רציתי להיחות בטוח שיש בעיה אחרת חיברתי את הרמקול של צד ימין (הלא טוב) לקרוס של צד שמאל וזה עבד כמו שצריך בלי ווליום גבוהה

לפי מה שאני הבנתי נשרף משהו בקרוס או שלא יודע מה רב הסיכויים שצריך להחליף קרוס

שאלתי את השאלה כי חשבתי אולי זאת סיבה אחרת אבל לפי מה שאני רואה זאת הסיבה שאני חשבתי

ומסקנה שצריך להחליף קרוסים:(

Scan Speak

• תוכן חדש...