Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום.

גילוי נאות לכלל חברי הפורום, ובפרט לאלו שמנויי מפעל הפיס (כמוני).

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3222535,00.html

:shock: מומלץ לקרוא את הכתבה מתחילתה ועד סופה.

מעניין אם יש כאן עילה לתביעה ייצוגית...

רק במדינה שלנו זה יכול לקרות.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

נו טוב, זה עונש ראוי למי שמנוי לפיס / מגרד חיש-גד / ממלא לוטו / טוטו.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

חולק עליך. הסיכויים גבוהים בהרבה בקרב מנויי מפעל הפיס, מתגובתך משתמע שכל מי שמנוי פראייר...

פורסם

ומה הדין כאשר אתה רוכש רכב חדש? (צריכים להיות בפורום עוד מספר שרשורים בהם נושא התיקונים ברכב חדש ע"י היבואן עלה לדיון). ככל הנראה, מפעל הפיס מכסת"ח את עצמו בעניין ותו לא.

פורסם
שבת שלום.

גילוי נאות לכלל חברי הפורום, ובפרט לאלו שמנויי מפעל הפיס (כמוני).

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3222535,00.html

:shock: מומלץ לקרוא את הכתבה מתחילתה ועד סופה.

מעניין אם יש כאן עילה לתביעה ייצוגית...

רק במדינה שלנו זה יכול לקרות.

איזה היסחפות , כולה כסת"ח.

ואם תזכה במכונית וילך לה מנוע אחרי שנה? תתבע את מפעל הפיס?

כל מטרת הסעיף הזה הוא להבהיר שמפעל הפיס הוא לא אחראי על טיב המוצר, לא שהם מחלקים מכוניות דפוקות.

STI 2004

פורסם

הטוקבקים בכתבה עצמה היו דיי קיצוניים, כאילו בגלל כזה דבר אנשים רצים לבטל את המנוי.

אני אישית אם הייתי זוכה באוטו הייתי סותם את הפה ומוכר אותו כדי להפיק ממנו מזומן.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

מעניין אותי לדעת אם אנשים שזוכים ברכב ממשיכים אח"כ את המנוי או שהם חותכים ?

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

mh53 - מה הקשר בין מחט לתחת?

הנקודה היא שמפעל הפיס מתרברב שהרכב חדש אך בערבון מוגבל, להבדיל מקניית רכב חדש דנדש ללא סייגים באחת מסוכנויות הרכב.

מפעל הפיס בדיוק מתכוון לזה שהוא מחלק מכוניות דפוקות ואינו אחראי על טיב המוצר, כלומר, אינו יכול להתחייב שהרכב הוא חדש לחלוטין מהסוכנות.

פורסם

אין לי ניסיון עם זה אבל לדעתי אתה טועה.

מדובר פה על כיסוי תחת ותו לא.

לא יצא לי לשמוע על זוכים במכוניות שקיבלו מכוניות משומשות\מכוניות דפוקות. זה גם ממש לא משרת את האינטרסים של מפעל הפיס לתת לך פרס דפוק שכן אח"כ המנויים מבינים שמדובר על בלוף.

אני מאמין שעל אף מה שרשום בתקנון מדובר על מכוניות מכוסות ניילונים שלא נעשה בהן שימוש כלל והן תקינות לחלוטין.

הנקודה היא שמפעל הפיס מתרברב שהרכב חדש אך בערבון מוגבל, להבדיל מקניית רכב חדש דנדש ללא סייגים באחת מסוכנויות הרכב.

מפעל הפיס בדיוק מתכוון לזה שהוא מחלק מכוניות דפוקות ואינו אחראי על טיב המוצר, כלומר, אינו יכול להתחייב שהרכב הוא חדש לחלוטין מהסוכנות.

פורסם

תקשיב טוב, לא יודע בן כמה אתה או כמה מכוניות קנית בחייך, אבל יש לי חדשות בשבילך

גם מהחברה אפשר לקבל רכב אחרי תיקון צבע וגם היו מקרים גרועים יותר(וגם להם יש סעיף כזה בחוזה אגב).

הרכב שמפעל הפיס נותן הוא חדש נ ק ו ד ה

אם הרכב נדפק בהובלה והיבואן סידר את זה, מפעל הפיס לא אחראי, ברור?

STI 2004

פורסם

סעיף התנערות מאחריות או העברת אחריות(ו) לצד ג' יכול ותהווה תנאי מקפח בחוזה אחיד (לא ארחיב האם בענייננו מדובר בתנאי מקפח) ויכול ותהיה בעיה זו או אחרת בעניין תיקון פגיעות הרכב (אם כי mh53 ואני הסברנו במה כנראה מדובר) אך לפי דבריך (THE ONE) בהודעה #9, נראה כי לא הבנת נכון את המאמר או שהסקת ממנו דבר לא נכון.

• תוכן חדש...