Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

שמתי לב היום שהפסיקו לתת קופסה לפנל כשאתה קונה HU , ולא מדובר בחברות קטנות אלא ב SONY,PIONEER וכו'.

האם ההשקעה במכשיר שעולה בסביבות 1000 ש"ח לא מצדיקה קופסה מפלסטיק קשיח?

מישהו יודע איפה ניתן לרכוש רק קופסה?

ולכל החוטאים - רבותי נתראה בגיהינום.

:evil::evil::evil:

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמה שאתה צודק .. זה פשוט בושה

בדרך כלל רצוי ומחייב שבית העסק יתן לך קופסא , פשוט מאד אתה מבקש ממנו מקסימום נותן לו איזה 10 שקלים

למרות שגם ככה זה נראה לי ביזיון .

בברכה רוני .

פורסם

ניתן לרכוש את הקופסאות לפאנל אצל רוב במתקינים.

גם לי יצא להיתקל בזה שלא נתנו קופסא לפאנל.

מאיפה אתה ? יש לי אם אתה צריך.

* ראיתי את זה בסדרות של פיוניר מתחת לסדרה 6.

מחפש קומפוננט רוקפורד T5...

פורסם

גם ברוב מכשירי הסוני

חבר שלי רכש gt400 ב 1000 שקל ולא קיבל קופסא

כנראה היצרנים לא יודעים (ולא כל היצרנים מוכרים ללא קופסא) שבארץ ישראל אם אתה לא תפרק את הפאנל שאתה יוצא מהאוטו אז מישו אחר יפרק לך אותו :-D

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

פורסם
באיזה דגם נתקלתם בזה ?

קניתי SONY GT500 המכשיר מאוד משוכלל אבל קופסה-מה פתאום.

שאלתי את המוכר ואין לו.

ולכל החוטאים - רבותי נתראה בגיהינום.

:evil::evil::evil:

פורסם

קניתי JVC KG325 מכשיר שעולה 700 שקל וקיבלתי קופסא,וגם קניתי עוד מכשיר של סוני לא זוכר את הדגם נראה לי XPLODE משהו כזה,וגם קיבלתי קופסא ,קניתי עוד אחד של Boss ב600 שקל (גם לא זוכר דגם) בשביל אבא וגם עם זה קיבלתי קופסא.

כל הקניות נעשו בסביבות השנה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אם כבר בתלונות על קופסאות לפנאל עסקינן, אז כשקניתי את ה860 מאלי סאונדמן, הוא דווקא הביא לי קופסא חדשה

שהוא קיבל עם המכשיר (אגב לו עצמו יש קופסא מעור - ככה הוא אומר )

אבל הקופסא לא נוחה בקושי נסגרת ולא תופסת את הפאנל טוב

שישי שעבר הלכתי לנקות את האוטו ומצאתי ליד השואב קופסא חדשה של PILOT ממש מצויינת סגירה נוחה ותופסת את הפאנל בפנים

עם ספוגים שלא יסרט

Jealousy is misery, suffering is grief

פורסם

אני לא יודע על מה אתה מדבר, כי דווקא בפיוניר החדש שרכשתי לפני חודש כן יש נרתיק.

אולי מדובר בטעות באריזה או שמישהו הוציא את הנרתיק. סה"כ נרתיק כזה עולה גרושים ליצרני המערכות ומאוד לא סביר שימכרו מוצר כזה בלי קופסת פלסטיק עלובה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר .

אירגנו לך את הקייס של הפאנל .

הוא לא היה אמור להיות שם :]

עריכה : מכשירים (רובם) שמגיעים מארה"ב לא באים עם קייס לפאנל , אנני יודע את הסיבה אבל זה מה שאמרו לי .

מכשירים אירופיים אסייתים וגם הסינים מגיעים עם קייס אפילו איגל רוד שקנייתי לאבא שלי . :]

פורסם

נראה לי כמו הסיפור הקלאסי של מאיר והונדה - שמוציאים את הסמלים הספייר שמגיעים עם הרכב.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
מה שיותר מעצבן זה שיש מכשירים ב 3K+ ואין להם בכלל אפשרות לשלוף את הפאנל.

זה לרוב משיקולים אחרים. מרבית מכשירי ההיי-אנד מגיעים ללא אפשרות לפאנל נשלף לצורך אמינות וניצול מסקימלי של גודל ההד-יוניט.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...