Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'ה, הדבר היחיד שנשאר לי כעת על מנת לסיים את פרוייקט פירוק הטמבון הקדמי והתקנה של פנסי ערפל מקוריים, זה כפתור ההפעלה של פנסי הערפל.

בקצרה, הבית המקורי של כפתור פנסי הערפל תפוס אצלי ע"י מנורת האעזקה המעצבנת ואין מצב להעביר אותה למקום אחר כי הכל שם מתוח ומסובך, מה שאני רוצה לעשות זה להעביר את הכפתור לבית היחיד הפנוי שיש לי שנמצא בצדו הימני של ההגה והבעיה היחידה היא שהחיוט המקורי של פנסי הערפל אינו ארוך מספיק בשביל להגיע עד לשם ואני חייב להאריך אותו.

השאלה שלי האם יש לכם מושג אם יש מאריך לחיוט זה שמופיעה בתמונות? אני פשוט לא רוצה להתחיל לגזור, להלחים ולהאריך בצורה חאפרית את החיוט הזה.

ממה ששמעתי שניתן אולי להשיג מאריך לקונקטורים מסויימים, השאלה היא האם יש מאריך לקונקטור זה...? ואם כן אז איפה ניתן להשיג באזור ת"א?

הרכב המדובר הינו מאזדה לאנטיס 323F-BA 1996

Cheers

גיורא

p2250109vt2.jpg

p2250113pl8.jpg

פורסם

אני מאמין שאםפשר לימצוא מאריך כזה אצל חשמלי רכב אם לא אפשר ליקנות את הקונקטורים כמו אלה ולהכין מאריך כזה..

זה לא אמור להיות בעיה..

פורסם

גיורא תבדוק אולי בחנויות אלקטרוניקה בשדרות הר ציון בתל אביב ליד התחנה המרכזית החדשה,יש להם כול כל הרבה שטויות שאולי יש להם גם משהו כזה

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• תוכן חדש...