Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

והפעם: Clarion HX-D1\2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, לדעתי אני אלך על 955 או 775 של קלריון בסוף, אחרי שהורדתם אותי מה9255 :x

לא רוצה לפתוח שרשור חדש (באמת שיש כבר יותר מידי), אז אני אשאל פה.

775

http://clarion.com/us/en/products/2007/audio/source_unit/CD/DXZ775USB/us-en-product-pf_1165294998433.html

955

http://clarion.com/us/en/products/2005/audio/source_units/cd/DXZ955MC/us-en-product-pf_1133851137422.html

בהנחה שה955 יקר יותר בכ600 שקל.

ה775 נראה טוב, לא? יש 24ביט, יציאות של 6V (שאין ל955), וUSB, שיעזור לי עם הנגן (נראה לי) וכו'. מה אתם אומרים?

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה זאת אומרת מכשיר מהתקופה הטובה, זה לא עיניין של תקופה טובה או רעה, השאלה היא למה להמליץ למישהו מכשיר בן שנתיים על פני מכשיר חדש לחלוטין באותו המחיר? נכון אנשים עשו אותו מבוקש אבל אין בו שום דבר מיוחד, עד עכשיו דיברתי עם כמה אנשים שהישתדרגו מ 35 ל 55 האיכות אותה איכות רק התפעול שונה ובחדש הוא הרבה יותר קל.

לגבי הליין החדש מה רע בו? נכון הליין החדש יקר אבל הוא לא נופל באיכותו. אלה רק עולה באיכות שלו המכשיר הכי מתקדם של הליין חוץ מה F1 הישתדרג קיבל בנוסף DAC של 24 ביט, ויכולת קריא של DVD וכל המשתמע מכך. אז מה רע בו ואיך בדיוק הוא לא שונה מהפיוניר, קנווד?

הליין החדש הוא מותג מדבקה.

במילה אחת זבל. (סליחה)

פורסם

שים לב שבלינקים שצירפת - המחיר המומלץ לצרכן עבור ה 955 הוא כמעט פי שתיים! אמנם זה לא המחיר שבו ימכרו אותו, אבל עדיין סביר להניח שהיחס ישמר בצורה כלשהיא.

לא התנסתי בו, אבל על הנייר נראה שה 775 הוא מכשיר אליפות. יש בו את כל הFEATURES שתמיד חסרו בקלריונים והוא ממש טוב. גם מחירו באתרים בארה"ב - 300$ נראה די אטרקטיבי.

ב 955 אתה מקבל מסך מגע צבעוני ו DOLBY PROLOGIC 2. אני חושב שאלו הם עיקר ההבדלים.

מה שחבל שקלריון שינו כמה דברים - שים לב שמתג הווליום של ה 775 הוא לא סיבובי. יש גם את הקטע החדש של ה"SLIDETRAK" Controls שאני לא מכיר וצריך לגעת בזה כדיי לראות איך זה עובד (האמת יכול להיות יותר נוח מהמתג הנוכחי שיש ב 766)

יואב

יואב :arrow:

פורסם

לפני מיספר חודשימ קניתי 9255 מאתו מקור-מכשיר לא פשוט ,יש לו צליל אבל יש גמ כל מיני דברים מיסביב-יש שעלות-תשעל8)

פורסם

נקנה כבר ה955 :) תודה.

ההבדלים בין 955 ל775 הם גדולים, אבל בגדול ל775 יש את כל מה שצריך. ל955 יש בערך פי 2 יותר אופציות ופיצ'רים.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

טוב אז קראתי הכל.

והחלטתי להגיב כיוון שיש פה כמה דברים שהם פשוט למלמים לא מועילים ולא מזיקים.

לפותח השרשור היקר. אם אתה מתכוון לשמוע מעל 60-70 אחוז מהמוזיקה שלך ב MP3 אין לך מה לקנות מכשיר ברמה יותר גבוהה ממכשיר שבארץ עולה כ 1000-1300 ש"ח. למה? אני אסביר.

נעשה פה הקבלה למים וצינור. MP3 הוא כמו זרזיף של מים מהברז בכיור לכמעט כל מכשיר כמעט. למכשיר אבל יש צינור של כיבוי אש. למכשירים הרבה יותר רציניים נגיד אלפיין 9855 או קלריון 8 ומעלה יש צינור של ביוב גדול .

כלומר אתה לא מנצל את האפשרויות שלך.

עכשיו כולם יכולים לחבר צינור גדול בכיור אבל זה לא כדיי להעביר דרכו זרזיף של מים.

עכשיו למה מכשירים בטווחי המחירים האלו למשל? כיוון שאז אתה לא קונה כל מיני מוצרי מדבקה אלא מכשירים שיש להם יכולות מעולות לנגינת MP3 ועמידות. כלומר לעומת מכשיר מדבקה סתמי הם לא יתקלקלו ככ מהר רוב הסיכויים (אף אחד לא מבטיח לך כלום).

כמו כן למכשירים האלו אתה יודע שיש מגבר פנימי לא רע שלא יהרוס אפילו את ה MP3 לעומת כל מיני מכשירי מדבקה סתמיים.

עכשיו אני אנפץ לך עוד משהו . אם זו איכות המוזיקה שאתה מתכוון לשמוע אז אתה יכול היום למכור את המערכת שלך לשים חזרה כמה אלפים בבנק , לאכול אחלה של פורטר האוס ועדיין ישאר לך כסף לקנות מערכת שתשמע בה MP3 (ובאמת לא חשוב איזה נגן זה) באותה רמה.

לא יהיה הבדל חוץ מפסיכולוגי.

הדבר היחיד אולי הוא שמערכת איכותית תראה את כל הפגמים של MP3 ואתה תראה שבשניה שתכניס דיסק אמיתי שמוקלט רגיל ההבדל יהיה ככ גדול שתתבאס בשניה שתחבר MP3.

כמו כן כל החיתוכים הנוספים , אקולייזר וכו.. לא יעזרו בעצם הארי מזה אקולייזר זה מגבר/מנחת לתדרים מסויימים. ופה אתה מגביר/מנחית תדרים שלא קיימים. אתה בעצם משנה את השינוי שעה כבר הMP3 שהוא השינוי המקסימלי הטוב שאפשר, עוד נגיעה בו וזה כבר בכלל לשנות את כל מה שהוקלט פעם ע"י מישהו באיזה אולפן.

לכן , אם זו כוונתך , תשאר אם ה646 , תשאיר אותו על FLAT רגיל , בלי P.EQ וכל מניי חברים , שתהיה לך שליטה על BASS/TRABLE וזהו. וכמו כן שליטה על עוצמת הסאב שאותו צריך לחתוך ב 120 כיוון שMP לרוב לא יורד מתחת ל 60-50 הרץ בכל מקרה , וגם אם כן זה בהנחתה מטורפת.

זהו. תשכח ממכשירי ההי אנד, גם בתכלס אם כל הכבוד אין לך באמת מערכת ששווה את ההשקעה הזו. כמה שהיא טובה.

אלו מכשירים למערכות שמסוגלות להגביר את הסיגנל הככ מלא שלהם , אלו מכשירים למגינה של דיסקים אודיופילים , HDCD, 24 ביט וכו..

פורסם
קראת את כל הדיון ופספסת את התגובה האחרונה? לא. מר קורווין רצה להראות את ידיעותיו ודעתו , ואם אפשר לגרום לך להרגיש שבזבזת כסף

לזהוזוהוזה אם אתה לא קורווין (מה שאני מסופק) אני חושב שאתה צודק לגבי הMP3 , אבל זה לא משנה .

אם האדם קנה תן לו להרגיש טוב ואל תנסה כול פעם לרדת על אנשים בגלל שיש לך ידע . הידע שלך מוגבל (למרות שיתכן ואתה יודע דברים שאני ואחרים לא יודעים ) , אבל השחצנות שלך ותרבות הדיון שלך לא מוגבלים בכלל .

אז תואיל לחסוך מאיתנו את פניני חוכמתך אם זו הצורה שבה אתה מביע אותם

יהודה

בברכה יהודה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...