Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחצי שעה מרחתי בונוד על הקורה והיא לא מראה סימנים שהיא הולכת להתייבש מה אני עושה?

תודה יניב.

מוכר את הבניות! במחיר מוזל!

+ מתנה לקונים

פורסם

בטח שכחת לבקש את המקשה בחנות?

יש לערבב את החומר עם מעט מהמקשה.

יחס של כ 1:100 (הוא מתקשה דיי מהר גם - כ 10 דקות גג)

פורסם

שמתי מקשה.

המקשה הוא נוזלי נכון?

אם כן אז שמתי דיי הרבה אפילו...

+ מתנה לקונים

פורסם

המקשה ממש לא נוזלי.

הוא עשוי כמו החומר פחחים רק בצבע אחר.

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

השפורפרת של הבונדו לא נוזלית?

אצלי היה הייתה מאוד נוזלית...

+ מתנה לקונים

פורסם

היית צריך לשחק קצת עם הטיובה של המקשה ואז היה יוצאת לך מן משחה כזו ולא נוזל,בד"כ יוצא נוזל כשהמקשה שוכב סגור הרבה זמן.

מאיפה אתה? אם אתה מהעיר שלי אני אשמח לקפוץ להראות לך.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

כמו שסלבה ציין:

כשחומר יושב זמן רב, ראשית ניגר ממנו הנוזל ורק אז יוצא החומר עצמו (שהוא באותו מרקם כמו המשחה עצמה)

יש לרוקן את הנוזל הזה וליצוק את התוכן החשוב יותר.

פורסם

כן זה בדיוק מה שקרה לי אז מה אני עושה עכשיו?

וסלבה אני גר בכפר ורדים.

+ מתנה לקונים

פורסם

ואם אני מורח עכשיו מהמקשה על הבונדו? ומדיר אותו קצת פנימה זה לא יעזור?

+ מתנה לקונים

פורסם

צריך להוסיף את זה לכול המדריכים שצריך להוציא את הנוזל מהשפורפרת של המקשה. כי כמו שאני לא ידעתי ככה הרבה לא ידעו. ותודה לכולם על העזרה אני מקווה שאני יסתדר עם זה.

+ מתנה לקונים

פורסם

בקיצור אתה מכיר את המספר שלי תרצה עזרה והסבר תקפוץ אלי אני אסברי לך מה מי מו.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
צריך להוסיף את זה לכול המדריכים שצריך להוציא את הנוזל מהשפורפרת של המקשה. כי כמו שאני לא ידעתי ככה הרבה לא ידעו. ותודה לכולם על העזרה אני מקווה שאני יסתדר עם זה.

דוגרי!

במילה אחת חח

ובגלל שזאת הבניה שלך, אתה לוקח אחריות להוסיף את זה בדביק. יהיה מצוין אם זה יהיה עם תמונות:)

• תוכן חדש...