Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום קוראים לי אלון

ואני מחפש רכב עד 100 אלף שקל(אם זה חריגה קטנה של כמה אלפים זה גם בסדר אבל לא בהגזמה)

אני מחפש רכב ספורטיבי אפילו אם הוא יהיה קצ ישן (לא עד כדי כך אבל לפחות 95)

אני מעוניין ברכב נוח ויפה.

אשמח אם תתנו לי שמות של מכוניות ואת המחירים שלהם ואם אפשר גם לקבל פרטים של הרכב(נפח וכו')

ואם אין רכב ספורט במחיר הנ"ל אז אפשר לתת הצעות לרכבים אחרים אך בכל זאת עדיף רכב ספורט..

תודה רבה לעוזרים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רכב ספורטיבי ויפה זאת התחלה טובה, עכשיו אתה צריך לספר לנו מה זה ספורטיבי בשבילך, דגש על כח? דגש על התנהגות?

האם 2 מושבים יספקו אותך? גג נפתח? עלויות אחזקה? (דלק, ביטוחים, טיפולים).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מה הנסיון שלך בנהיגה ?

מה הרכב הקודם שלך ?

מהי הגדרתך לרכב ספורט ?

כמה זמן יש לך רשיון נהיגה ?

מהי הגדרתך לרכב "יפה" ?

מחירים תמצא במחירון.

"נפח" זה שיקול די מעורפל כשמדברים על מכונית ספורט. הנפח לא אמור להיות השיקול.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

לא אכפת לי הנפח רק רשמתי שתרשמו פרטים

מה הנסיון שלך בנהיגה ?אין לי ניסיון כל כך גבוהה אבל אני נוהג טוב לפי דעתי

מה הרכב הקודם שלך ? אני נוסע על האופל אסטרה המשפחתי וחסכתי כבר כמה שנים(3) לרכב

מהי הגדרתך לרכב ספורט ?רכב דו מושבי עם אחיזת כביש טובה

כמה זמן יש לך רשיון נהיגה ?רשמתי 11 חודשים..

מהי הגדרתך לרכב "יפה" ? יפה זה שיהיה לו צורה לא כמו למונטיפוליה שזה רכב ממש בלי צורה

מחירים תמצא במחירון.

רכב ספורטיבי ויפה זאת התחלה טובה, עכשיו אתה צריך לספר לנו מה זה ספורטיבי בשבילך, דגש על כח? דגש על התנהגות?

האם 2 מושבים יספקו אותך? גג נפתח? עלויות אחזקה? (דלק, ביטוחים, טיפולים).

ספורטיבי זה לא דגש על כח 2 מושבים יספקו אותי גג נפתח לא חובה וכן שתהיה לו התנהגות

ועלויות תרשמו לי בערך מה העלויות...

תודה לעוזרים

פורסם

אני אתן דוגמא:

אני מתאר לעצמי שאתה נהג צעיר וחדש, ביטוח על רכב ספורטיבי יכול להגיע ל10K בשנה, דלק: אלא אם כן מדובר על איזו האצ'בק קטנה - מדובר על צריכה גבוה מאד, אחזקה וטיפולים: ברכב ספורטיבי הבלאי הוא גבוה יותר מבמשפחטית רגילה, והחלקים עלולים להיות יקרים יותר.

דו מושבי? הדבר היחיד שתמצא בתקציב הזה היא המאזדה מיאטה לדעתי.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

בתקציב שלך יש הרבה מאוד דגמים ספורטיביים שאפשר לקנות.

אתה צריך להגדיר בדיוק מה אתה מחפש.

כדאי לך להשתמש במנוע החיפוש של הפורום ולקרוא שרשורים בנושאים דומים.

כך תוכל לקבל התמצאות ראשונית.

(בהרבה מהשרשורים מופיע בד"כ בכותרת או בדרישות גם התקציב, כך שתוכל גם לקבל מושג לגבי מחירים כללים).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אני בעיקרון ראיתי את

האלפא ספיידר הישנות

ורובר MG שנת 1999 בערך

ראיתי שהמחיר של הרובר הוא 70 אלף מחיר מחירות

משהו כזה..

ומומלץ שתהיה אחזקה פחות יקרה אבל אם זה יקר אז זה יקר קצת אין מה לעשות בשביל זה עובדים

יש לך איזה הצעות חוץ מהמכוניות האלה?

פורסם

רז הציע לך הצעה יפה: תעבור על השרשורים בפורום ייעוץ ומכירה, אתה לא היחיד שמחפש רכב ספורטיבי ב100K, ככה תוכל לקבל רעיון על מה אפשר למצוא בתקציבך ופרטים על הדגמים.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

2 דברים באוף טופיק קטנטן שכזה:

1) 100,000 לא נחשב תקציב נמוך.

2) למה אתה נוהג כבר 3 שנים על האסטרה אם יש לך רישיון רק 11 חודשים?:shock: אני מזהה קיבוצניק/מושבניק?:wink:

פורסם
2 דברים באוף טופיק קטנטן שכזה:

1) 100,000 לא נחשב תקציב נמוך.

2) למה אתה נוהג כבר 3 שנים על האסטרה אם יש לך רישיון רק 11 חודשים?:shock: אני מזהה קיבוצניק/מושבניק?:wink:

חסך שלוש שנים לרכב,לא נהג שלוש שנים ברכב.

פורסם

תשמע.

אין לך הרבה ניסיון, וכדאי שתהיה ישר עם עצמך לגבי רמת הסיכון שאתה עומד לקחת עם הרכב. יש בתקציבך רכבים ספורטיביים אמיתיים (וזה לפעמים בא עם סיכונים - בין אם בגלל התנהגות הרכב על המגבלות, או עצם הפיתוי "לתת בגז") ויש גם רכבים יפים, "ספורט-אלגנט", שתוכל להנות מהם יחד עם התנהגות בטוחה יחסית.

למשל, הספיידר שהזכרת - רשמת ישנות אבל אני משער שאתה מתכוון לדור האחרון (לפני הבררה ספיידר) משנות התשעים. אלה רכבים בעלי הנעה קדמית, חלקם חזקים יותר וחלקם פחות, הדגמים בעלי המנועים הפחות חזקים יהיו מומלצים תיאורטית - התנהגות בטוחה, צריכת דלק בגבול הסביר, אם כי ביטוח כנראה יהיה יקר. כל זה תיאורטי, לך תמצא אחת שמורה...

MGF לעומתה בעלת מנוע מרכזי והתנהגות עצבנית יותר (נייטרלית = מעבר מהיר ומפתיע לנהג צעיר בין היגוי יתר לתת היגוי על המגבלות). לא מומלצת.

אני מקווה שתיקח קורסים של נהיגה מתקדמת כדי לפתוח לפניך מגוון אפשרויות, אבל בינתיים הייתי ממליץ על רכבים קצת שונים אולי ממה שרשמת. לדוגמא, בתקציב אתה יכול למצוא אלפא 147 (1.6 חדשה למדי או 2.0 קצת יותר ישנה, בכל מקרה רכבים מהשנים האחרונות) - רכב יפה, אוחז, מהנה, בעל צריכת דלק שפויה והתנהגות בטוחה (מעבר הדרגתי ונשלט לתת-היגוי). אם תחפש בסגנון הזה אני בטוח שתקבל פה עוד המלצות מניסיונם של אנשים.

כיוון קצת אחר - לשיקולך...

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

לא אמרתי שחייב וגם ספורט אלגנט זה אחלה

אני מת על אלפא רומאו

בשביל זה ביקשתי הצעות ספורט אלגנט יש גם את היונדאי קופה אבל אני לא יודע אם היא שווה

• תוכן חדש...