Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מתנצל מראש על הבורות, אבל למה? מה יש לך לספר לי?-רן

שה"ילד" יודע לנהוג. אני עוד חייב לו 40 מאיות שנייה... (רמז בתמונה התחתונה משמאל)

(רן, אתה גשש בלש במשטרה - חסר לך שאתה לא מבין את הרמזים ;-))

פורסם
שה"ילד" יודע לנהוג. אני עוד חייב לו 40 מאיות שנייה... (רמז בתמונה התחתונה משמאל)

(רן, אתה גשש בלש במשטרה - חסר לך שאתה לא מבין את הרמזים ;-))

:) רועי רועי...אתה לא תשכח לי את ה40 מאיות האלה אה?תודה על הקומפלימנטים.

זהו,השנה בmdc החיפו הסגולה כבר לא תופיע,אלא הכרמן...(מצורפת תמונה)

ולכל המחמאות על האוטו,תודה רבה.

איתי-אני אעלה תמונה של האוטו עם הג'אנטים ביום שישי,אחרי שאגביה את האוטו וארכיב את ה185ים גם מאחורה.

מר בר-כל התהליך של הבניה של המנוע נעשתה,שוב,על בלוק המנוע המקורי.מה שאומר שמספר המנוע נשאר אותו מספר המקורי,וחוץ מזה,אף אחד לא יכול לדעת שהמנוע הוא בעצם מנוע בנפח 2000,כי המנוע פשוט נראה,לפחות בזמן הקרוב(עד שיקבל את הקרבורטורים),כמו כל מנוע רגיל של חיפושית/כרמן.

dorki-אתה באמת לא מכיר אותי,וזה לא הפרויקט הראשון שלי ובטוח שגם לא האחרון.זאת המחלה שלי,כמו של רובנו בפורום ואני נושם את זה מבוקר עד ערב.ותדה על התמיכה :)

רן-סולח על הבורות,קבל תמונה שמוכיחה את מה שכתבת על "הנאה אחורית"

7e7810136f.jpg

img13689zg.jpg

h4461j1151829978_MG_3379.jpg

yyyyy.jpg

פורסם

אז לפה נעלמת :-).

אני כבר פחדתי שאתה מתאמן לקראת ה-mdc הבא כדי לתת לי בראש (ולהחזיר לי על ה-40 מאיות או כמה שזה לא היה :wink:).

מחזק את צוקרמן, ילד, ילד אבל יודע מה הוא עושה.

תתחדש ותמשיך להגשים חלומות.

ניר

אגב, כמה זמן המשכת להסתובב עם המדבקה של מסלולים על האוטו ? :lol:

נ.ב. ומה עם ההתערבות שלך עם ראם ? 8)

פורסם

לפה נעלמתי?פה תמיד הייתי!מנסה לשלב בין שתי האהבות שלי פשוט-ספורט מוטורי ורכבי אספנות :)

אני עוד אנסה להחזיר לך את ה40 מאיות(זה היה 20 אבל מי סופר :x ),למרות שאני יודע שזאת תהיה עבודה קשה.

ההתערבות עם ראם תצא לפועל כשתהיה לי את החיפושית המתאימה,יש לי זמן עד הקיץ להתארגן על אחת כזאת.אם לא אז אני אשנה את ההתערבות שלנו שבמקום חיפושית זה יהיה כרמן :roll:

בקשר למדבקה-היא עד היום על האוטו (lol).תשמע,אם אני מוריד את המדבקה חצי אוטו יתקלף לי אז אני פשוט משאיר אותה :screwy:

פורסם
לפה נעלמתי?פה תמיד הייתי!מנסה לשלב בין שתי האהבות שלי פשוט-ספורט מוטורי ורכבי אספנות :)

אני עוד אנסה להחזיר לך את ה40 מאיות(זה היה 20 אבל מי סופר :x ),למרות שאני יודע שזאת תהיה עבודה קשה.

ההתערבות עם ראם תצא לפועל כשתהיה לי את החיפושית המתאימה,יש לי זמן עד הקיץ להתארגן על אחת כזאת.אם לא אז אני אשנה את ההתערבות שלנו שבמקום חיפושית זה יהיה כרמן :roll:

בקשר למדבקה-היא עד היום על האוטו (lol).תשמע,אם אני מוריד את המדבקה חצי אוטו יתקלף לי אז אני פשוט משאיר אותה :screwy:

עוז כל הכבוד .על תעשה חשבון לאף אחד ,אני בן 44 ועדיין ילד בכל מה שקשור למכוניות וספורט מוטורי, אתה עדיין מוזמן לראות ולהיתרשם מהחיפושית המשודרגת שלי.

דורון .

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם

כל הכבוד! דעתי בעניין: האוטו הזה הוא סוג של "רכב שרירים" קטן אירופאי, וככזה- לדעתי חייב "שרירים" בהתאם, ולכן כל ה"פרוייקט" הזה רק מבורך, במיוחד שאני אישית לא רואה פגיעה של ממש ב"מקוריות" של הרכב- הגבהות וג'אנטים לא נחשבים בעיניי, ובטח לא מנוע שנראה זהה. אז, קדימה, תמשיך, ומקווים לראות את התוצאה במציאות בקרוב. אגב, את ה"הופעה" של החיפושית לצערי פספסתי באשדוד- הייתי "הסלקטור" בכניסה...:-(

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
כל הכבוד! דעתי בעניין: האוטו הזה הוא סוג של "רכב שרירים" קטן אירופאי, וככזה- לדעתי חייב "שרירים" בהתאם, ולכן כל ה"פרוייקט" הזה רק מבורך, במיוחד שאני אישית לא רואה פגיעה של ממש ב"מקוריות" של הרכב- הגבהות וג'אנטים לא נחשבים בעיניי, ובטח לא מנוע שנראה זהה. אז, קדימה, תמשיך, ומקווים לראות את התוצאה במציאות בקרוב. אגב, את ה"הופעה" של החיפושית לצערי פספסתי באשדוד- הייתי "הסלקטור" בכניסה...:-(

ההגבהה מאחורה תהיה ממש קטנה,בסביבות סנטימטר,רק כדי שאוכל לשים צמיגים רחבים מאחורה.לא שאני הופך אותה לאיזה באחה...

ובסדר,תוכל לראות "הופעות" שלה גם השנה...אני לא אזניח אותה,אולי אני אביא אותה לאחד מהmdc אבל בעיקרון,השנה אני נכנס עם הכרמן.

דורון-מצטער שלא באתי עדיין,הנושא של הכרמן יכול להסביר לך למה באמת עוד לא באתי לראות את המפלצת.אבל אני אקפוץ בשבוע שבועיים הקרובים! :)

פורסם
רן-סולח על הבורות,קבל תמונה שמוכיחה את מה שכתבת על "הנאה אחורית"

מוריד את הכובע (לא של המשטרה, הפרטי) תמיד נעים להכיר עמית לאהבה האמיתית-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
מוריד את הכובע (לא של המשטרה, הפרטי) תמיד נעים להכיר עמית לאהבה האמיתית-רן

תודה תודה :lol:

• תוכן חדש...