Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם!

בנסיעה מחוץ לעיר על 110 קמ"ש ויותר ההגה רועד (ויברציה בהגה), הלכתי לפנצריה החלפתי שני צמיגים קידמיים חדשים והאחורים השארתי כי היו במצב טוב, עשו לי איזון גלגלים מקדימה ומאחור.

אחרי טיפול זה חזרתי לבדוק את העיינין ברעידת ההגה, נסעתי בכביש מהיר ושוב עדיין נשארה לי אותה הבעיה, מישהו יכול להגיד לי איך בידיוק אני פותר את הבעיה הזו?

בברכה אלכס

פורסם

חזור לאותו מקום בו בצעתה את החלפת הגלגלים, ושאל אותו מהו ממליץ ואם באמת בוצע איזון כמו שצריך.

השלב הבה הוא כוון פרונט.

פורסם

דבר ראשון: בדוק שנית באותו המקום.

דבר שני: בדוק ציריות ותפוחים של הגלגלים באיזה מצב הם.

עדכן לאחר הבדיקה/תיקון.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

הבן אדם שעשה לי את האיזון גלגלים הו חבר ואני ראיתי שהו עשה כול מה שצריך, ואיך בידיוק אני בודק ציריות ותפוחים?

תסבירו לי בבקשה מה עושים בכיוון פרומט ואיך זה יכול למנוע זאת?

בברכה אלכס

פורסם

אתם יכולים בבקשה להסביר יותר לעומק, ואיך אני בודק את המשולשים וכול דבר אחר.

תודה רבה

ובברכה אלכס

פורסם

את המשולשים להחליף לחדשים זה סיפור?

בישביל המשולמים אני צריך ללכת לכיוון פרונט שם יחליפו ויעשו כיוון פרומט?

בברכה אלכס

פורסם

יכול להיות שאולי במקרה הג'נטים שלך לא מקוריים?

ואם אתה לא יודע מה זה משולשים, אז אתה גם לא תדע לבדוק אותם, ולכן לך למוסך פרונט אמין והוא יבדוק את העניין!

פורסם

לפי שאלות ההמשך שלך לך למכון פרונטים טוב.

הסיבות הם החל מאיזון לא טוב, צלחות בלמים לא מאוזנות ועד לתפוחים, משולשים, ציריות או מיסבים גמורים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

שכחתי לציין עוד דבר שכנראה יעזור לי ולכם לתת לי את הפתרון לבעיה.

כשאני בכביש ישר ומיישר את ההגה, לעט לעט פונה ההגה לצד ימין והנסיעה הולכת לצד ימין קצת, זה יכול להיות קשור לאותה בעיה של הרעידה?

בברכה אלכס

ותודה רבה לכולם

פורסם

כל הבעיות שהזכרת קשורות לצמיגים והגוי.

את הצמיגים החדשים שהחלפת יש להרכיב מאחור ולא מקדימה.

להבא יש להחליף ל4 צמיגים חדשים זהים מאותו יצרן ומאותו רוחב וחתך זהה.

יש לבצע כוון פרונט , שימנע משיכת הגוי, ושחיקת צמיגים, וזאת לאחר שתרכיב את הצמיגים החדשים לאחור, ותבצע בכולם איזון

חזור לעדכן לאחר הבצוע.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה בוקר טוב,

אני קניתי צמיגים חדשים לפני כמה חודשים (רק 2) והרכבתי אותם מאחור.

עכשיו בשביל הקיץ אני קונה עוד שתים חדשים, אז אתה ממליץ לקחת את האחוריים קדימה ולהרכיב את החדשים אחורה:?:

• תוכן חדש...