Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כן דני היה איזה שלב שפתחתי את מכסה המים ויצא גייזר קטן כל זה התרחש בעת שניסיתי לאתר ניתוקים וכו' אח"כ בעודי בודק שמתי לב שחיישן הטמפ' מנותק ווואלה ניסיתי להעביר אל הקונקטור שלו פלוס ומינוס מהמצבר (חשבתי שאותו החיישן יגרום לוונטה לפעול) ויש מצב שבדקות האלו התרחש משהו ...כעבור כמה דקות התנעתי את הרכב ולפתע לבעיית ההתחממות נוספה הבעיה הנ"ל פשוט לא כ'כ יחסתי חשיבות לעניין משום מה לכן אני לא יודע להצביע על רגע מדוייק... ובמהלך הנסיעה כשהאוטו נוסע מהר

בכלל לא שמתי לב והייתי כולי נתון בעניין החום מנוע.

:shock:

חיישן למבדה מעביר מתח בין 0 ל 1 וולט.

12 וולט ממש לא טוב בשבילו.

ישנה אפשרות שהחיישן דפוק.

מה שמעניין אותי זה איך לעזעזל הגעת לחיישן הזה עם כבלים מהמצבר? הגישה אליו היא מלמטה!

פורסם
האם אתה יודע או זוכר, מתי החלה התופעה , והאם מישהו מתישהו לפני שהחלה התופעה הזו, נגע או עשה משהו בתא המנוע?

בברכה

דני

דני כל הכבוד על האינטואיציה! פשוט תענוג.

שמתי לב שחיישן הטמפ' מנותק ווואלה ניסיתי להעביר אל הקונקטור שלו פלוס ומינוס מהמצבר (חשבתי שאותו החיישן יגרום לוונטה לפעול) ויש מצב שבדקות האלו התרחש משהו ....

כן בהחלט ייתכן. יתכן ששרפת את המחשב. החיישן בדר"כ מהווה מקור מתח משתנה כתלות בטמפ' או התנגדות כתלות בטמפ'. כך או כך הוא מקבל מתח מהמחשב. אם הזנת לקונקטור מתח מהמצבר, לא פחות ולא יותר, יש סיכוי לא רע בכלל שגרמת נזק לדרגת היציאה במחשב או אוליי שרפת את החוטים של החיישן.

אם מדובר על יוניט מאוורר שלא עובר דרך המחשב כנראה שלא נגרם נזק למחשב.

ללא קריאת תקלות מהמחשב יהיה קשה מאד להבין מה הנזק שנגרם. מה גם שההחלפות בשיטת המצליח עלולות לא לעזור גם אם יחליפו חצי אוטו, כל זאת כיוון שייתכן והבעיה במחשב.

כרגע לדעתי הדבר הטוב ביותר שאתה יכול לעשות זה לגשת לדני זומרשטיין, להתפלל ולקוות שכל נבואת הזעם שלי לא תתממש. אני גם אתפלל בשבילך :-)

פורסם
דני כל הכבוד על האינטואיציה! פשוט תענוג.

אביב, --תודה...

פשוט, משהו "דיגדג" לי כאן עם התקלה הזו והתיאור שהתלווה.. והאמת שבמקרים רבים תחקור טוב של בעל הרכב או זה שנסע באוטו, נותן כיוון...

במקרים בודדים, מטעים אותך...

ולכן, צריך להתייחס בהתאם, ובכל מקרה אף לא פעם להנעל לדברי משתמש/בעל הרכב, אבל כן לתחקר, חובה.

בכל אופן, מצאתי רנו טווינגו לחלקים, אבל רק ביום ראשון אוכל לדעת אם היא מוזרקת או ("חס וחלילה") קרבורטור.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

דני, פותח השרשור כתב שגם במוסך המרכזי של רנו בת"א אין להם אפשרות להתחבר למחשב. אכן כך הדבר? אין אפשרות לחברה להתחבר למחשב הרכב? מה לגבי הסורקים שאתה עובד איתם?

פורסם

שלום אנשים : שקדתי אולי יותר מחצי שעה על (פוסט)הודעה שניסיתי להעלות לפני דקה והאינטרנט התנתק והכל נעלם...

אז בתימצוט: הוצאתי את האוטו מהמוסך וכרגע הוא אצל ההורים שלי ...כל הדרכים מובילות לדני...

החיישן /קונקטור שקיבל ישירות מצבר הוא זה של הטמפ' כפי שציינתי כבר פעולה שחזרה על עצמה פעמיים לכמה שניות לא יותר

האם זה מספיק בשביל לשרוף מחשב?

במוסך רנו ת"א אמרו שהתוכנה לרכב הזה לא מעודכנת.

תודה לכל אחד ואחד מהאנשים בפורום הפנטסטי הזה על ההיענות ועל הסקרנות.

ונדמה לי שבכיתי ונדמה לי שעכשיו מצטיירת לי מתבהרת לי תמונת מצב

פורסם

אם סקנר מקורי לא מתחבר, סיכוי לסקנר אחר שמתחבר , יותר מנמוך מאוד אם בכלל.

בברכה

דני

עוסק בנדל"ן.

פורסם

לעניין הוונקר הקדמי שלא פעל באוטו שלך, ו"לפתע" חזר לפעול, הרי שהוא לא שב לפעול מעצמו..:wink:

תודה.

דני

עוסק בנדל"ן.

פורסם

חחח ברור ועל כך אני אסיר תודה כי כמו שחונכתי חשוב להיות בנאדם!

ולמי שלא קרא את ההודעה שלי מוזמן לשירשור ההמלצות שבו אני מודה לחברי הפורום ומספק ניואנס : 'עולם הרכב הרוויח איש כמו דני זומרשטיין' ואני מרגיש שזה כל כך נכון על סמך החוויות שחוויתי....

את מהות הבעיה אני משאיר לדיון מאתגר כרגע....

פורסם

אם אתה לא מפרסם את פתרון הבעיה מהסיבות המסחריות של דני זה מובן בהחלט ואין בעיה לכבד את זה. אם אתה סתם עושה חידון אז חבל על הזמן וזה כבר לא יפה כלפי כל אלו שניסו לעזור לך. לכל אלו לא הייתה האפשרות לבדוק את הרכב במקום.

פורסם

בודאי שלא מדובר בחידון או בתעמולת ג.יפית סה'כ בסוג של תמימות סטייל יהושע רוזן... וחוץ מזה מכל אנשי המקצוע שהתיעצתי איתם כולל מוסך רנו הראשי אף אחד לא הוביל אותי לכיוון כפי שעשה מד דני שאף שחיבר את הרכב למחשב ..בעצם כבר בטלפון פתר את הבעיה בזכות השיחזור תיחקור בלא יותר משאלה וחצי אז אפשר לומר מזל אבל אחרי שלפחות שני בעלי מקצוע עמדו מול הרכב ואחרי שביליתי כחצי שעה במשרדי רנו המרכזי אצל 'מומחה הטוויגו' שלהם אף אחד לא העלה את האפשרות ששרפתי את המחשב כולל אני וכמו בתחומים אחרים בחיים שאני מתמצא בהם לפעמים חוץ מידע ויכולות מקצועיות צריך עוד משהו ...ובכל מקרה אני באמת אסיר-תודה לכל מי שהיה אמפתי כלפיי בפורום המדהים הזה אני רוצה לנשק אתכם אחד אחד באמת שעזרתם לי ואני מספר בערך לכל העולם ואישתו שהקארספורום הוא ערך עליון. ואם אני זוכה בטוטו אני מזמין פה את כולם לחאפלה ביערות מנשה.

ברצינות אפילו נניח בחצי מליון כמה יבואו 100 איש עלות כל מנה 50 שקל אני אוכל להרשות לעצמי בעודף מדונם בגליל וג'יפ יד שניה . או שבעצצם אני אזמין את כל מי שיש לו טווינגו לחתונה שלי (עוד אין תאריך) כמה יבואו 11 עלות כל מנה 159 אני אוכל להרשות לעצמי אחרי שאני יבנה את השלד כולל טיח על הדונם בגליל... בינתיים אני רץ לשלוח טופס 26 שקל =35 מליון.

נ.ב לא יודע מה הייתי עושה בלי יכולת להתנייד זה חלק מהחופש שלי.

• תוכן חדש...