Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לצערי הרב פרצו לי את הרכב וגנבו לי את מערכת הפיוניר הישנה שלי שעשתה את עבודתה נאמנות.

אני רוצה לקנות רדיו דיסק חדש אך מתלבט בין האפשרויות הרבות,

התקציב הוא 600 ש"ח פלוס מינוס, חשוב לי איכות, אחריות וסאונד טוב.

יש לי ברכב 4 רמקולים מקוריים של החברה (פורד פוקוס) שהם די טובים, קיבלתי צליל טוב עם המערכת הקודמת.

כמו-כן, איפה כדאי לקנות רדיו דיסק באיזור רמת-גן / גבעתיים / תל אביב, מקום אמין עם שירות ואחריות?

בתודה מראש,

מני

פורסם
שלום לכולם,

לצערי הרב פרצו לי את הרכב וגנבו לי את מערכת הפיוניר הישנה שלי שעשתה את עבודתה נאמנות.

יש לי ברכב 4 רמקולים מקוריים של החברה (פורד פוקוס) שהם די טובים, קיבלתי צליל טוב עם המערכת הקודמת.

כמו-כן, איפה כדאי לקנות רדיו דיסק באיזור רמת-גן / גבעתיים / תל אביב, מקום אמין עם שירות ואחריות?

בתודה מראש,

מני

ראית מה ביקש?

נתת לו אחריות, אבל סאונד טוב ואיכות? לא בפיוניר הזה, מצטער.

בתקציב הזה רצוי לדעתי להכניס את הפאנאסוניק, את הקלריון או בלאופנקט (אם ניתן עוד להשיג)

פורסם

אני היתי בודק עם חברת הביטוח מה הפוליסה שלך נותנות

הרבה פעמים בכזה מצב אתה תובע את הביטוח , ומקבל רדיו דיסק ששוה עד 1000 ש"ח בהשתתפות עצמית של 350 ש"ח.

כמו כן לפי מה שאני יודע(לפחות כך זה אצלי) אין פגיעה בפרמיה.

בנוסף.

פעם כאשר קרה לי מקרה דומה דיברתי עם סוכן של אותה חברה שמספקת את הרדיו דיסק(במקרה שלי אפריל טרקלין) והוא אמר שאין בעיה לבוא עם השובר וגם לקבל כל מוצר שווה ערך ל 1000 ש"ח.

כלומר יש סיכוי(זה רק סיכוי כלום לא בטוח) שתוכל אפילו להוציא משהו יותרטוב.

פורסם

פנסוניק מה שכולם ממליצים פה לא כזה איכותי ללדעתי.

חבר שלי קנה ואיכות הבניה שלו והתצוגה ממש גרועה. אכזבה קשה בגלל שהרבה חברי פורום (וגם אני) ממליצים על

הפנאלים שלהם!

הדגם המדובר -

12731975b.gif רדיו דיסק לרכב CQC5401WוPanasonic

.

שחרון

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם

שמע זה טיפ שלוקה בנושא האחריות.

אבל אתה יכול לבדוק בפורום יד שניה, יש מכשירים ממש ממש לא רעים במחירים טובים.

תוכל לקבל איכות הרבה יותר גבוהה אבל בלי אחריות במחיר טוב.

שלום לכולם,

בתודה מראש,

מני

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
פנסוניק מה שכולם ממליצים פה לא כזה איכותי ללדעתי.

חבר שלי קנה ואיכות הבניה שלו והתצוגה ממש גרועה. אכזבה קשה בגלל שהרבה חברי פורום (וגם אני) ממליצים על

הפנאלים שלהם!

הדגם המדובר -

12731975b.gif רדיו דיסק לרכב CQC5401WוPanasonic

.

שחרון

ברדיו דיסק הזה אתה צודק, אבל לא מדובר עליו.

ניכר כי הדגמים הזולים יותר בעלי תצוגה טובה בהרבה.

פורסם

שאלה בקשר לפנסוניק היה לי רדיו דיסק של פנסוניק לא זוכר בדיוק את הדגם אבל ללא mp3 הוא היה מוציא הרבה טרבל גם עם מגבר מכוון וגם לרמקולים ללא מגבר

איך הדגמים החדשים יותר מבחינת אקוליזר וסאונד ?

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

פורסם

תודה לכולם על התגובות!

יש למישהו בכל זאת המלצה על מקום אמין במחירים סבירים לקנות רדיו דיסק באיזור תל אביב / רמת גן / גבעתיים ?

אני כנראה אלך על הפיוניר שהמליצו פה...

מני

פורסם

אני לא הייתי הולך על הפיוניר בשום אופן!

לפני כחודש עוד היתי בעל של קלריון DXZ755MC שנמכרה (גירושים וכל זה :)). יבאתי מחו"ל רדיו דיסק חדש, מהסידרה הכי נמוכה של קלריון DB165, http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=452508 (בגרסא האמריקאית, בלינק מוצגת האירופאית) המכשיר לא קורא MP3 אפילו אבל לדעתי האיכות סאונד שלו פשוט מדהימה למרות שהוא הדגם הנמוך ביותר בסדרה הנמוכה ביותר והופתעתי בגדול.

המכשיר החליף את הקודם כי לא היה לי שימוש במכוניתה של אמא שלי שבה הייתה מותקנת המערכת והרדיו דיסק החדש בא במקום רק כדי שיהיה לאמא "איך לשמוע".

בקיצור אני ממליץ עליו אם איכות הסאונד היא זו שחשובה לך!

ושתדע שאיכות של דיסק MP3 היא הרבה יותר ירודה משל דיסק עם קבצי WAV רגיל, גם בהבדל הזה רגשתי לכן לא כדאי "להתקמצן" על דסקים ולהתפשר בעניין הפיצ'רים של המכשיר כדי לקבל איכות טובה יותר.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

• תוכן חדש...