Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכוון לסוע היום לראות רכב עבורי

ומכוון שזאת פעם ראשונה שאני רוכש רכב עבורי, אני מאד מהסס ונזהר.

ראיתי מודעה על החברת טרייד אין הזאת

שנמצאת בראשון לציון, רציתי לשמוע מה אתם יודעים על המקום

ועל הדרך גם טיפים לבדיקת הרכב עוד לפני מעבר לבדיקה מקצועית.?

תודה!

פורסם

עברתי לידם במקרה אתמול.

הם נמצאים ברחוב הרצל, ממש בסוף.

לא נכנסתי לשם או משהו, אך יש להם מבחר קטן של מכניות.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם
עברתי לידם במקרה אתמול.

הם נמצאים ברחוב הרצל, ממש בסוף.

לא נכנסתי לשם או משהו, אך יש להם מבחר קטן של מכניות.

ניב

כן הרצל 6, ככה הם אמרו :)

תודה רבה !

עוד מישהו?!? :)

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

אני קניתי משם לפני חודשיים טויוטה במצב טוב והכול היה בסדר עד שהגעתי לשלב העברת בעלות . התקשרתי לחברה פעמים רבות בנוגע להעברת בעלות ושוחחתי עם מנכ"ל בשם אבישי . אחרי 2 שיחות נשארה לי הרגשה ממש שעובדו אליי , העברת בעלות לא קיבלתי עד היום!!! השירות ללקוח ברמת רצפה , ודווקא ציפיתי ליותר, חבל!!! סיכום- תזהרו מסנטרל פלוס !

פורסם

הודעות כאלו צריך לקחת בערבון מוגבל. שימו לב שמדובר במשתמש חדש עם הודעה אחת בדיוק שנרשם במיוחד לפורום כדי להשמיץ את אותו המגרש. אולי מדובר בלקוח מאוכזב ואולי מדובר במתחרה, אין לדעת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני יכול להגיד לך משהו הרבה אנשים שאני מכיר קנו מכוניות משם וכולם מרוצים

למרות שהמבחר שלהם לא כזה גדול ורוב הדגמים שיש שם הם בשנתון של 2007 ומעלה

Mazda 3 1.6 105 hp zoom...zoom

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

ליפני כחודש קניתי משם רכב בעקבות המלצה מחברה , היה להם מלאי די גדול של מכוניות, מסתבר שיש להם מאגר גדול של רכבים בסמוך לסוכנות ברח' הרצל השירות היה אדיב מאוד, אמצעי התשלום היה נוח וגמיש, לא נתקלתי בשום בעייה. קניתי רכב מסוג מאזדה 3, אני מאוד מרוצה , שיהיה לכם בהצלחה. :-D

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
אני קניתי משם לפני חודשיים טויוטה במצב טוב והכול היה בסדר עד שהגעתי לשלב העברת בעלות . התקשרתי לחברה פעמים רבות בנוגע להעברת בעלות ושוחחתי עם מנכ"ל בשם אבישי . אחרי 2 שיחות נשארה לי הרגשה ממש שעובדו אליי , העברת בעלות לא קיבלתי עד היום!!! השירות ללקוח ברמת רצפה , ודווקא ציפיתי ליותר, חבל!!! סיכום- תזהרו מסנטרל פלוס !

מכיר אותם. קניתי מהם רכב, מתחרט לגמרי. וזו לא מודעת מתחרה. פרטים אתן לאחר שאחליט אם אתבע אותם או אוותר, כי בלאו הכי, מכספי גזל אין 'בראקה'.

פורסם
משהו פה מריח לא טוב.

אולי כל זה אותו משתמש? שנרשם כדי לעשות דיאלוג להשמיץ או לתת פירסום?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

זהירות זאת הונאה ממש !!! חבר שלי שלח אותי לשם לאחר שקנה שם רכב במזומן החלטתי לנסוע לשם עם חבר אחר

שהוא עולה חדש מאמריקה פועל בניין שם שהגיע כמעט בלי כלום לכאן שגם הוא חיפש רכב גדול

לאחר שאין ספור פעמים הוא סיכם איתם על המחיר לחודש ומספר התשלומים שהבטיחו לו היה 72 על סכום גדול סוכם שישלם 902 ש"ח לחודש

ושוב הוא בדק לפני שחתם זה הסיכום ? כן כן אדוני אין לך מה לדאוג......

לאחר שהשאיר את רכבו בטרייד אין שם גם לו הובטח הרשיון מיד ולא קיבל רק לאחר חודש

העיקר הוא ש בחודש הראשון חוייב ב 1900 שח

נחשו מה קרה קודם כל לא אושרה ההלוואה רק ל 60 תשלומים או קיי

אז ההלוואה היתה צריכה לעמוד על 1100 שח

אבל את הריבית שכחת???? הם טענו עוד 400 ש"ח על כל חודש!

מה שאלתי זה לא מה שסוכם איתי לחודש ????!!!!!

דבר לקירות

זה מה שאמרו לחבר שלי

חוץ מזה הרבה דברים הבטיחו ולא סידרו גם מה שסידרו נעשה בתורה חובבנית ולא מתבלת על הדעת ההגיות

תזהרו

אחרי שבוע אותו חבר שלי פגש עוד שתי אנשים שעשו להם תרגיל דומה שם

אני פונה כאן לחברה לפרסם אם משהו שמע על עוד מקרים

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

מישהו מעוניין להצטרף לתביעה קולקטיבית נגד "סנטרל פלוס" בראשון לציון?

אני מכינה תביעה נגדם בתביעות קטנות, ואם יהיו כמה טובעים העניין יהיה יותר משכנע. אני מניחה שהרמאות שלהם חוזרת על עצמה בכל המקרים: סכום הקנייה הוא לא הסכום הסופי שאתם משלמים, יד ראשונה - היא בעצם ליסינג או שכירות, והרכב עולה 30 % מתחת למחירון וכו'. ואכן הם מקומבנים גם בקומפיוטסט וגם במשרד הרישוי. אני מכירה אישית כבר שני אנשים שנכווה מהם (חבל שלא הכרתי אותם לפני שקניתי...). במקום יושבים באופן קבוע אנשים בחזות עבריינית (בני מיעוטים), כנראה "שירות לקוחות".

בקיצור, צריך לדבר איתם דרך בית משפט.

פורסם
, ואם יהיו כמה טובעים העניין יהיה יותר משכנע.

במקום יושבים באופן קבוע אנשים בחזות עבריינית (בני מיעוטים), כנראה "שירות לקוחות".

אם יהיו כמה טובעים - לא יהיו לכם תובעים

לא הבנתי הם בעלי חזות עבריינית או בני מיעוטים? בבית השכן שלי עושים שיפוצים. בני מיעוטים. הם מקבלים ממני כל בוקר אספרסו, ומים קרים כל היום, והם ממש לא עם חזות של עבריינים. אגב, איך מזהים עבריינים? הם צריכים להיות מזרחיים או שסתם עור כהה מצביע על נטייה לעבריינות? הם דומים למשה קצב? או אולי הם עם זקן כמו אריה דרעי? או סתם אשכנזים שמנים כמו הירשזון?

כל השרשור הזה נראה לי מוזר.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...