Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גל אני בדרך כלל מסכים איתך הפעם לא.

יש לי את הפולס זוכר? ושמעתי את הדוטק אוביישן.

מנגנים בנפח של דלת ללא שום איטום .

הם נשמעים יותר טוב מהפולס לטעמי.

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם

PUNTO GT אתה אכן צודק, הדוטק יותר טובים מהפולס (לטעמי הרבה יותר כי הם נשמעים יותר טוב פשוט ככה!), אבל הכוונה שלו הייתה שפולס מאחורה ופולס מקדימה עדיף על דוטק. יש משהו בדברים שגל אמר, אבל בקשר לזה שהדוטק לא שווים את המחיר שלהם אני לא מסכים. לטעמי, לפעמים אכן ה-6X9 משלימים את הסאונד, כמו באוטו של חבר יש לו דוטק מקדימה ו-JBL מאחורה (חבר מהפורום רועי א.) והסאונד אצלו באוטו פשוט נהדר. הדוטק מדהימים אצלו באוטו, אבל את ה-JBL אתה לא שומע כשאר אתה מקדימה, אולי רק משלים את הסאונד באמת. יש ויש. לדעתי המון תלוי ברכב ובכיוונים וההתקנה.

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

19 הודעות ואף אחד לא מתייחס לדיון :p

תודה על התגובות בכ"מ אני חושב שאני אלך על האלפיין\דוטק עם אינפיניטי kappa box והרוקפורד P4004. רק צריך דעות על הקומפוננטים.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם
מה הקשר למרחק בין החלק הקדמי לאחורי?

או שאתה מקשיב לפטפוטי הביצים על ה"סאונד ייהרס כי זה 6X9 וכי המרחק גדול"?

מקווה שלא, אבל וואלה, זה מה שקורה בפורום הזה לאחרונה... מטעים עוד ועוד אנשים...

מסכים לגמרי. אני אוהב לקרוא פוסטים וללמוד דברים כאן, כי אין לי יותר מדי ידע בנושא. גם אני, כמוך, רואה יותר מדי הודעות שנראות כאילו רשמו אותן סתם, כדי לרשום משהו. חבל, באמת מטעה ולא הכרחי.

פורסם

הדבר החשוב ביותר הוא שאתה צריך לדעת שיש בעית עומק רצינית עם הרמקולים הקדמיים. ישנה מסילה שמוליכה את החלון, והיא עוברת בדיוק מאחורי הרמקול. בדוק הייטב שהרמקולים מתאימים בעומק לפני שתקנה/תתקין.

בדגם ה 5 דל' אין בעיה, ה 3 דל' יותר בעייתי בקטע הזה.

!AWDSOME

פורסם

אם יש בעיה בעומק של הדלת אז תיקה את המורל דוטק כי הוא יותר"דק" המגנט קטן יותר מהפולס!

שחרון

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם
אני ממש בשוק מהדברים שלך! ואתה עוד מתקן אותו??

מסתבר שגם אתה לא מבין את הרעיון:

הוא כנראה יצא כבר הרוס (כי זה 6 על 9)

מה??? על מה אתה מדבר?

אם זה 6X9 אז הצליל הרוס?

יש המון 6X9 שנאמנים למקור (עד כמה שניתן) וגם ה"בינוניים" שבחבורה בטח לא מוציאים "צליל הרוס".

או שהוא יהרוס את הצליל היפה שהתקבל מקדימה

למה שהוא יהרוס? איך החלטת את זה בדיוק, על סמך מה?

באותה מידה ניתן לומר שהוא ישלים את הצליל היפה שהתקבל מקדימה.

ופשוט ימשוך את האוזן לאחור

עם כיוון קצר ונכון לא ימשוך כלום... בין אם הוא מוגבר ובין אם לא.

(יכול לגרום לתאונת אגב זה בדוק מנסיון אישי!)

לא יודע אפילו איך להגיב לזה...

אני ממש מתבייש ברמה הזו כאן, בחיי.

אין לך מה להתבייש אולי הניסוח שלי לא מזהיר אבל הכוונות דיי ברורות..

לגביי זה שהצליל יצא כבר "הרוס" אני אתקן : הוא לא הרוס אבל לא מתקרב לרמה של הצליל שניתן להוציא מסט קומפ' איכותי!

לגביי משיכת האוזן גם אני אמרתי דבר דומה..כיוון! שזה או לחתוך תדרים גבוהים (לפחות את האלו ה"צרחניים" יותר 16HZ ומעלה..) או הנמכת הווליום ברמקולים האחורים עד שממש לא שומעים אותם מקדימה ולכן אמרתי אין כל טעם ב-6 על 9 כי אם כבר אז איזה 5 ורבע!

לגביי התאונה זה בדוק מניסיון אישי אכן נכון אבל הוספתי זאת רק בשביל הצחוק: כל אחד והדברים שגורמים לא להתעצבן ולעבד ריכוז בחיים הנ"ל!

בברכה..

מנואל.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

אממ... אז שבוע הבא אני נוסע למסקנטייפ בהוד השרון. זה המפרט:

Rockford 450.4

Infinity Kappa Box

Hertz Hi Energy or Focal 165V2

לא בטוח עדיין לגביי הקומפוננטים, אני אצטרך לשמוע אותך לפני שאקנה.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

• תוכן חדש...