Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב בתקציב של עד 45K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם!

אני מחפש לעצמי רכב בתקציב של עד 45K, כאשר הדרישות הם:

נפח מנוע לא חזק מידי (1.4-1.6)...

דרישה עקרונית: רכב חסכוני בדלק! כמה שיותר חסכוני, יותר טוב...

עדיפות גבוהה לאוטומט, ושלא יבלה יותר מידי במוסכים.

האם יש חיה כזאת?

נכון לעכשיו, אני נוהג ביונדאי אקסנט 98, מרוצה ממנה, אבל הגיע הזמן להתקדם, ולכן הדרישה היא גם שנתון יותר גבוה...

תודה מראש, אלעד.

פורסם

אתה לה כתבת על העדפות של גודל המכונית, האם אתה מחפש רכב משפחתי? או קומפקטי כמו האקסנט.

אישית אני ממליץ לך על סיאט טולידו 2001-2002 או בורה מאותם שנים, היה נסיון טוב איתם.

הטולדו נראת לדעתי יותר יפה, היא חסכונית ועלות הטיפול בה לא יקרה. היא זריזה יחסית (קצת פחות מלנטיס). ואני בטוח שתוכל לקבל אותה פחות ממחיר המחירון.

רק אל תטפל בה במוסכי החברה, כי אז הטיפולים הם פי 4 יותר יקרים :cry:

פורסם

אתה מוזמן גם לנסות את ה206 או הפולו, שתיהן לא "הכי" חסכניות בדלק אבל ממש יהיו שיפור ברמה ביחס לאקסנט שהייתה לך..

ה206 גם ממש כיפית לנסיעה. לא במונחים ספורטיבים אלה במונחים של נוחות נסיעה, מראה פנימי, וגם צריכת הדלק לא בשמים..

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

• תוכן חדש...