Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקדמת אותי לכן אערוך את ההודעה:)

אין לך מושג כמה הרגעת אותי,כל המוסכניקים אמרו לי להתרחק מרובר בגלל החלקים הבעייתים ששולחים לשיפוץ ואז אחרי ימים או שבועות תקבל את החלק משופץ חזרה והוא לא יהיה זול..

לגבי מוסך מרכזי: הבנתי שהם אוהבים לעבוד על אנשים שם (הרובר הגמורה שלקחתי לבדיקה הכפתור של המזגן היה שבור ובמוסך אמרו לו שצריך להחליף את כל הפאנל 1500 שח !!!!) ובסוף סידר את הכפתור לבד.

אז אני מפחד ללכת למוסך כזה אפילו שיש ליד הבית (האם גם לנד רובר מתאים אגב?) שלא יעבדו עליי..

הכי חשוב לי שאני אלך רק לטיפולי 10K ואשכח מהצרות-בלי התחממות בעיות גיר מנוע וכו'......

בנוסף אשמח לטיפים לאחזקת הרכב: איזה מים לשים,שמן,תוספי דלק,ניקוי של כל מיני חלקים וכו'....

המון המון תודה מאוד מעריך את זה :)

פורסם

אישית אני מכיר את המוסך בחדרה, דפקא חבר'ה רציניים, שם טיפלתי ברובר 416 שהייתה וב25 שיש. יש מוסך מאוד מקצועי בפ"ת (המרכזי) ועוד מוסך לא רע בתל אביב. אני יודע שיש עוד מוסכים אבל בהם לא יצא לי להיות.

ולשאלות: מים? לא מים! נוזל קירור יעודי שמונע חלודה והצתברות אבנית!

לגבי שמן אני לא בטוח, בדוק בספר הרכב או שאל את המוסך.

ניקוי חלקים? אם אתה לא מוסכניק אל תתעסק במנוע ובמידה והאוטו מושך ופעולת המנוע חלקה אין צורך בשום תוסף דלק. אולי לרובר משנת 96 איזו פחית של K40 לא תזיק אבל זה בהחלט לא חובה.

עוד טיפ קטן, בצבע לבן שנהב שריטות ודפיקות קטנות נעלמות בקלות יתרה במידה ותרכוש ווקס טוב ואיכותי, רק צריך להשקיע קצת כוח פיזי. לעומת זאת בצבע כחול מטאלי זו ממש מלחמה אבודה!

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
בקיצור להתרחק :twisted:

הרבה מוסכים אמרו לי שהם לא מתעסקים עם האוטו הזה ולא אוהבים אותו-הוא נורא נחמד והכול אבל באמת המחיר שלו גם יותר יקר...

אך מה אתם אומרים על רובר 216?

מצאתי אחת לבנה דנדשה נהגתי בה היום גג דנדש לחלוטין הוחלף לפני שבוע מקורי כל האוטו מקורי ויפהפה

מה בנוגע לחלקים וטיפולים לרובר באיזור פ"ת?

טיפולים יקרים?

אוטו אמין בכללי?

יש לציין:

שנת 95 מנוע 1600 לא משופרולא בטיח ש סיויק VTI,160 אלף קילומטר יד שלישית גיר אוטומט

חלק אמרו להתרחק חלק אמרו שהם איתו 5 שנים ולא עשה להם שום בעיה ...

אשמח לקבל חוות דעת.

תודה ולילה טוב

לא מתעסקים איתו ?

לא יודע בנתיים כל המוסכים שניגשתי אליהם ממש לא היתה להם בעיה לטפל לי במכונית. זה לא איזה רודסטאר נדיר למשל mgf, זה כולה 306 עם גג פתוח ולכן זמינות החלקים והמוסכים היא הרבה אבל הרבה יותר גדולה מהרובר.

מה שבעיה זה חלקים לגג וחלקי פח וזה יהיה לך גם קשה למצוא ברובר , תאמין לי כי גם אני הייתי בסרט הזה.

בקשר למנוע שלדה הגה. על תצפה מאף אחת שתיהיה מכונית ספורט כי לא לזה הן נוצרו, ומישתהן לא תיראה ביצועים ( גם לא ממנוע ההונדה ה125 כ"ס האימתני חסר המומנט) כי לשתיהן יש מרכב כבד פחד !

אבל מבחינת שלדה אין מה להשוות ברור שהפיגו עדיפה וההגה הרבה יותר מתקשר , ואני אומר את זה , שוב, מנסיעה על שתי המכוניות. פלוס לרובר יש נטיה מגעילה מאוד לתת היגוי.

אני בכוונה הראתי לך את הצד השלילי בפעם הקודמת שכתבתי בשביל שתדע את הדברים שאף אחד שמוכר לך את האוטו בחיים לא יגיד לך. הדברים האלה יכולים להופיע אצלך וגם לא זה תלוי בידים הקודמות יותר מאשר שזה תלוי באוטו.

עוד משהו, מה זה מחיר יקר מידי?

מה אתה בסרט של לשלם קצת על אוטו במצב לא משהו? אני אישית מציע לך לשלם הרבה מעל המחירון על האוטו מלוקק מאשר לשלם קצת על אוטו לא משהו.

ועכשיו הבמה שלך ..

יוגב

פורסם

תודה רבה על התשובות.

יוגב, ההגה ב306 אכן יותר רך והדוושות גז וברקס יותר רכות אינני יודע למה אולי שמן שונה וכו'....

מחיר ל306 שעברה פחחות וצבע וסיפורים שסיפר לי הבחור לדוגמא:

ג'יפ עלה לו על המכסה מנוע והאוטו היה מעוך לגמרי,נתקעו בו מאחורה אבל אין שילדה.

לעומת זאת לרובר יש קורה שלא משפיעה על כלום הלך לבדיקות והכול ומצאו קצה קורה (שילדה) אבל לא קריטי ולא הורידו מחיר בגלל זה.

המחיר של רובר זול יותר ב4 אלף מהפג'ו הגמורה והלא מאובזרת.

הגג של הרובר השנהבית8) דנדש. שחור מדהים מהבד של הבמוו האיכותי (גג מקורי לחלוטין) עולה יורד במהירות כמו שצריך. אין שריטות אין דליפות גג בן שבוע בלחץ נוצץ.

הגג של הפג'ו יש שריטות ותפרים שצריך לסדר...

ההתלבטות העיקרית שלי לא לקחת את רובר היא החלפים והחלקים הזמינים.

אני מפ"ת אגב וחשוב לי שיהיה קל"ב ( :wink: ) ולא אצטרך לנסוע לתל אביב בפקקים בשביל תיקון קטן.

כמו שאמרו,התאהבתי ברובר ממבט ראשון לא יודע למה,פשוט מושכת אותי יותר.

היום אני הולך לעשות בדיקה לרובר המסומנת אצלי כקניה בטוחה -במידה והבודק (דרך המומחה אני עושה בדיקה) ימצא שאין בעיות מכניות כמו ציריות רעש שסתומים מנוע שטוף כמו שמצאתי ברכב שלקחתי לבדיקה יום שישי האחרון (במחיר של 20 אלף ואני עכשיו מבין למה המחיר היה זול) אתחדש לי.

ExoduS-אשמח אם תפנה אותי למוסך המקצועי בפ"ת שמטפל בכל בעיה ברכב(מכניקה פחחות חלקים וכו'...).

המון תודה על התשובות.

שיהיה לכולם יום מצויין 8)

פורסם

המון תודה!

אני אלך אליהם אחרי הבדיקה אולי או במקום לקבלת חוות דעת על הרכב אם ישנם חלקים וחלפים ואנשים שמבינים ברכב הזה שלא יעשו לי יותר נזק (אחרי הכול אוטו בן 12)

אעדכן בכל הנעשה!!

המון המון תודה חבר'ה!8)

פורסם

תחשוב שוב ותפסיק להיות מסנוור מזה שאתה מת לרכב חדש כי הרגע הוצאת רישיון.

אתה הולך לרכוש רובר (הרכב עם השוק הכי הכי גרוע בישראל..טוב נו אולי קיא הכי גרועים).

עם קצה שלדה.

חסר מכוניות אחרות בישראל? :?:

DSCF901111111105_resize1.jpg
  • תוכן חדש...