Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפתח בבקשה קטנה, אם אתה ילד קטן (או גדול) ששמע מדוד\סבא\חבר של האחות שהדגם הנ"ל לא שווה כלום שמור את הדעה לעצמך. אני מחפש דעות והמלצות של אנשים בעלי הכרות קרובה עם הדגם ובתור בעלים של רובר 25 ולפניו 416SI אני מודע לרוב המגרעות והיתרונות שיש למותג רובר אמ ג' להציעה. לפני כמה ימים חבר הביעה התעניינות רבה בדגם שהזכרתי קודם, למשל ההודעה הזו בלוח יד 2

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=42&SubModelID=390&FromYear=&UntilYear=&Hand=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=

מה תוכלו לספר לי על המכונית מבחינת כוח וביצועים, לרכב הנעה אחורית ו180 כ"ס אבל האם הם הולכים למקומות הנכונים או שהשליטה בו אסון?

איך נוחות הנסיעה, מחירי הטיפולים, הביטוח והאם הוא גר במוסך? אישית לא יצא לי לנהוג ברכב הזה, הייתי רצה לדעת איך הוא מרגיש לדעתכם. אשמח לשמוע בשמו של חברי עוד הצעות לרכבים ספורטיביים ומיוחדים בתקציב דומה של 55 אלף ותמורה דומה לזו שהMG הזאת משדרת. חשוב לציין שאני לא מדבר על הרכב הספציפי שקישרתי להודעה אלה על הדגם בכללי. ושוב בבקשה נסו לא לגרור את השירוש הזה ל"תתרחק מרובר, קנה מזדה לאנטיס" 8).

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

הנתונים של הרכב נראים נורמלים

רכב ספורט יד רביעית זה בסדר ועוד שנת 96 זה סביר

140 אלף ק''מ זה אומר ממוצע של 13 אלף ק''מ ממוצע (בערך)

יש גם כמה שיפורים ואת הקטע הזה תבדוק טוב טוב

כמו: החלקים שהותקנו מאיזה איכות הם, למה יש אטם ראש כפול, איזה טיפולים עשה הרכב,

אם עשו ראש מנוע, שיפוץ\החלפה של הגיר, מצב מנוע, שילדה והכי חשוב מערכות חשמל.

אמרו בפורום כמה פעמים שרובר זה מנוע של הונדה, אם זה נכון אני לא מבין למה אנשים בוכים שהרכב לא אמין...

אני גם מחפש משהוא מיוחד עד כמה שניתן ובייחוד שיהיה מהנה לנהיגה אז יש מצב שאני גם יתחיל לחפש רכב כזה.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

עד כמה שאני יודע זהו אכן מנוע יחודי לרובר. אבל אף אחד עדיין לא ענה לי איך הרכב מרגיש? שמעתי שהשליטה בו לא קלה בגלל כל הכוח הזה בגלגלים האחוריים. לאף אחד בפורום לא היה רכב כזה!?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

הלכתי לראות את הרכב הזה ספציפית לפני כחצי שנה,

הוא פירסם תקופה ארוכה ולא מכר.

התמונות מחמיאות לרכב,ייתכן ואינן עדכניות.

אני בספק רב לגבי הק''מ שציין,ואף לגבי היד.

מדובר בבחור צעיר,לא אמין במקרה הטוב (וזו דעתי האישית)

בכל מקרה נטול כל ידע מוטורי

לא מכיר יותר מדי את הדגם,

אבל בוודאות המכונית הספציפית הזאת היא עלבון למהירות,

פשוט לא זזה

porsche 914,2.0,1970

פורסם
הלכתי לראות את הרכב הזה ספציפית לפני כחצי שנה,

הוא פירסם תקופה ארוכה ולא מכר.

התמונות מחמיאות לרכב,ייתכן ואינן עדכניות.

אני בספק רב לגבי הק''מ שציין,ואף לגבי היד.

מדובר בבחור צעיר,לא אמין במקרה הטוב (וזו דעתי האישית)

בכל מקרה נטול כל ידע מוטורי

לא מכיר יותר מדי את הדגם,

אבל בוודאות המכונית הספציפית הזאת היא עלבון למהירות,

פשוט לא זזה

לוקחים לבדיקה לראות מה המצב בודקים מחירון ואפשר לשחוט אותו במחיר...

זה רכב נדיר וקשה למצוא כזה ואם אפשר להוריד מהמחיר מחירון של הרכב לפי עלות היישור קו

עיסקה טובה יוצא בסוף.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

מאיפה הגעת למסקנה שלרכב יש 180 כ"ס?

ממה שזכור לי המנוע הוא 118 או 143 כ"ס, ובשנים מאוחרות יותר הגיע גם ל160 כ"ס.

בכל מקרה, ברר לגבי הנתון הזה.

לגבי הרכב עצמו - עלויות תחזוקה מעט גבוהות עקב קושי העבודה עליו (מנוע מרכזי), חלקים מעט יקרים (למרות שבזמן האחרון המצב השתפר, ואתה כבעלים של רובר בטח יודע את זה).

PUG-306 XSI MK2

פורסם

קודם כל : אם זה האוטו שאתה רוצה, אז לך אל זה ואל תקשיב לאף אחד מלבדך.

דבר נוסף : אני מצטער שאינני יכול לתת לך חוות דעת מקצועית, אבל זה גם משהו :

לצערי הייתי מכונאי של רובר במוסך המרכזי,למשך תקופה של 4 חודשים , וזה מה שאני יודע :

המנועים של אותם שנים הם לא הונדה, אלה רובר אורגינל, ממש כמו המנוע של ה 200 רק עם עלייה קטנה בנפח ל 1800 סמ"ק.

עכשיו כל מה שאומר לך מעתה והלאה מתבסס רק על 4 - 5 מכוניות שעבדתי עליהם ביחד עם עוד עובד במוסך, גם נסעתי איתם סיבוב קצר לראות שהכל יצא בסדר :

1) המנוע הוא אחורי ( יותר מדוייק מרכזי ) וזה בהחלט כיף לא נורמלי. ההספק שלו למיטב זכרוני הוא בסביבות ה 115 - 130 כ"ס, לא 180 ! זה אולי בדגמים הממש אחרונים / ספורטיביים. למרות שלקראת סוף הדגם הזה עוד היו מנועים עם תזמון שסתומים, אני חושב, וזה בהחלט יכול להעלות קצת את ההספק.

2) המנוע סוחב בסדר גמור, אבל הוא לא בעל אופי ספורטיבי .

מאוד מסובך לתקן / להחליף בו משהו , אין שום מקום להכניס את היד / אפילו בדיקת שמן הופכת לבעיה, המנועים נוטים להתחמם, הרבה עברו שיפוץ מנוע.

3) הרכב נמוך בצורה קיצונית, כל ירידה מחנייה / עלייה על פסי האטה היא על אחריות המשתמש בלבד.

4) הנוחות היא לא מהמפוארות ביותר. תא המטען הקידמי הוא רק לשם שיוכלו לומר שיש תא מטען.

5) איכות החומרים גם היא לא מהטובות שנתקלתי בהם, כלומר אך זה עדיין לא קאיה פרייד, אבל כל חלקי הפלסטיק ברכב נוטים להתייבש/ להצהיב / להתפרק.

סה"כ צריך להשים סכום כסף לא מבוטל בכדי להעמיד אחת כזאת במצב נסיעה מדוגם.

שיפוט טוב נובע מניסיון, והניסיון נובע משיפוט גרוע.

פורסם

ושוב בבקשה נסו לא לגרור את השירוש הזה ל"תתרחק מרובר, קנה מזדה לאנטיס" 8).

ומה עם "תתרחק מרובר, קנה מזדה מיאטה" ? :lol:

דובר על עניין הביצועים\ההרגשה\הנהיגה הרבה בפורום, פשוט תעשה חיפוש.

פורסם
הממ... צודק, לרכב באמת לא 180 כ"ס.

להלן טבלת נתונים:

http://www.parkers.co.uk/cars/reviews/Review.aspx?model=1109&page=7

לא יודע למה ננעלתי על 180.

טוב, בכ"ז, ה- VVC מגיע ל- 100 ב- 7.0 שניות, שזה יותר מהיר מאודי A4 2.0T חדשה; והמנוע ה"רגיל" ב- 8.5, שזה גם לא קוטל קנים....

אם קראת ב- parkers אז ראית שהתנהגות היא אחד הדברים הטובים שיש להגיד על הרכב, לעומת איכות הרכבה...

בגדול, נדמה לי שה- 1.8 שלנו (ב- R25) הוא גם סדרה K ולכן אולי מדובר על מנוע דומה? זה מחקר שאני משאיר לך. אגב, החלפתי היום גריל קדמי (שברו לי בחניה:evil: - ככה זה בעיר הגדולה) - 750 ש"ח לפני מע"מ והנחה :wink: אבל הוא חזר להיות מהמם, לעומת מבט ה"שן השבורה" שהיה לו במשך שבועיים.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

תשמע,

אם למוכר מסובך לפרסם את הרכב תחת הקטגוריה f (ולא vvc)

זה מדליק נורה אדומה

הוא טען שהחליף רצועת טיימינג כולל עבודה כולל הכל ב-1K :shock:

כמובן שאין קבלה :roll:

porsche 914,2.0,1970

פורסם

מוזר לי שאם הרכב כלכך מהנה לו, מדוע עומד ולא נוסעים בו? כפי שרשום במודעה...

היתי נזהר! במחיר הזה אפשר להעמיד רכבים טובים לא פחות בהספקים חזקים יותר ושנתון גבוה יותר.

היתה לי רובר 200 1.4 מודל 99 עד היום. אפשר לומר שהיתי מאוד מרוצה! לא היתה לה בעיה אחת פרט למשהו שקרה לאחרונה הלך הראש מנוע. שיפוץ קל והכל הסתדר...עדיין יחסית למחיר שקניתי אותה ולמחיר שמכרתי אותה במילה אחת היה שווה!

אני מקווה שהקונה לא יחזור אליי:)

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

• תוכן חדש...