Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טוב אחרי קריאה בצומת לב אני חייב להגיד כמה דברים!

1. לקנות רמקול של פיוניר זה לזרוק כסף לים!

2. לקנות 6X9 ב 590 שקל? לא חבל על הכסף? מבטיח לך שיש רמקולים זולים יותר שנשמעים הרבה יותר טוב.

תראה, לגבי השיקולים שלך עם הרכב זה מאד תלוי סה"כ מערכת תמיד אפשר לפרק ולהרכיב ובמיוחד מה שכללת פה שהיה רדיודיסק ורמקולים (ללא מגבר או משהו מיוחד) מאפשרים התקנה זולה ומהירה.

מכיוון שלא ציינת שאתה מעוניין להשקיע במגברים וכ'ו בשביל לראות מה יהיה עם הצבא הייתי ממליץ לך ככה

700 שקל הרדיו דיסק של פנאסוניק- הייתה בעבר השוואה בין שלושה מכשירים באותם טווחי מחירים והוא יצא גם הזול וגם הטוב ביניהם!

בנוגע ל 6X9- מעל 300 שקל זה בזבוז!

יש רמקולים כמו הג'יי בי אל שעולה סביב ה 300-350 ואת המורל סביב ה 400-500 מניסיון עם הג'יי בי אל הייתי מסתפק בהם!

חיתוך- די נתון לויכוח עם המתקין אבל ברמת העיקרון התקנה של רדיו דיסק+חיתוך מגש של ה 6X9+התקנה לא אמור לעלות יותר מ 200-300

הגעת ל 1300 למערכת בסיסית מאד (ככה זה שמתחילים מ 0) אבל אני בטוח שתשמע מעולה ביחס לתקציב.

בהמשך תוכל אף להשקיע ב 6 וחצי פשוט של קנווד (נשמע הכי טוב מה6 וחצי במחיר זול) סביב ה 150 לחבר קדימה ולשמוע בהם סבבה (גם ללא קומפוננט)

אחרים יגידו לך תשקיע בקומפוננט ובלה בלה בלה.

רמקול 6X9 נציל הרבה יותר ובגלל זה תשמע הרבה יותר חזק על אותה הגברה.

זאתי דעתי חלק יסכימו איתי חלק יחלקו על דעתי, אם הייתי במצבך זה מה שהייתי עושה (אגב ככה התחלתי את המערכת).

יש לי 2 רמקולים של קנווד 150 וואט , שהם 6.5 אינץ' (נכנסים מקדימה)

בנוסף , הציעו לי רמקולים של BOSS , שעולים 300 שקלים , האם כדאי ?

בנוגע לפנסוניק , תוכל לתת לי קישור בבקשה ?

בנוסף - עוד שאלה קטנה ברשותכם (כי נראה לי שחפרתי) , יש כל מיני מבצעים של רדיו דיסק עם עוד "6 רמקולים במתנה" מפירמה לא ידועה .. אבל וואט גבוה .. 250-300W .. האם שווה ?

מבחינת טווח מחירים , הפנסוניק הכי מומלץ ? תוכל לתת לי קישור להשוואה גם במקרה ?

תודה וסליחה על החפירות , אני פשוט רוצה באמת משהו טוב שיספק אותי לפחות לשנה הקרובה , אולי יותר ..

תודה ,

ליאור .

נ.ב

תודה על העזרה !

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם

"אחרי צבא תמכור אותם"

כמה אפשר כבר למכור רמקול ששווה 200 שקל ועוד אחרי 3 שנים (אלוהים יעזור לך אתה לא יודע כמה הזמן יעבור לך לאט בצבא)

שמע, רמקול 6X9 ייתן לך צליל יותר טוב מרמקול רגיל ומכיוון שתעשה את זה עם התקנה של הרדיו והחיתוך ייצא לך מחיר טוב.

3 שנים??? לא תעשה שומדבר?

בחיית רבאק גם אני הייתי בסרט הזה ועוד לפני הצבא חשבתי על למכור את המערכת.

סה"כ רכיבים ממוצעים ומעלה לא יהרסו אם תשמור עליהם!

יש לי רכיבים ברכב מעל ל 3 שנים כמו חדשים ואני שמח שהחלטתי לקנות אותם בתקופה הזאתי כי הרווחתי המון זמן שנהניתי מהם!

אני לא אומר לך תתחיל להשתגע לזרוק עשרות אלפי שקלים על מערכת.

אבל סה"כ להחזיק רכב בצבא זה מאד קשה וזה בכלל בלתי אפשרי ללא עזרת ההורים.

צא מהסרט יש לך כסף עכשיו לקנות כמה דברים בסיסיים קנה אותם ותרכיב, ככה תרוויח עוד זמן שתהנה מהם!

עדיף מאזדה 3 עם דלקן מאשר M3 בלי דלקן

פורסם

"יש לי 2 רמקולים של קנווד 150 וואט , שהם 6.5 אינץ' (נכנסים מקדימה)

בנוסף - עוד שאלה קטנה ברשותכם (כי נראה לי שחפרתי) , יש כל מיני מבצעים של רדיו דיסק עם עוד "6 רמקולים במתנה" מפירמה לא ידועה .. אבל וואט גבוה .. 250-300W .. האם שווה ?

תודה וסליחה על החפירות , אני פשוט רוצה באמת משהו טוב שיספק אותי לפחות לשנה הקרובה , אולי יותר .."

תראה,

כל המבצעים והקומבינות האלה בדר"כ הם זבל סיני פשוטו כמשמעו זבל שיוצר בסין.

הרמקולים של קנווד אני חושב שהם הרמקולים הכי טובים ששמעתי במחיר הזה (6.5")

לא שווה להשקיע על רמקול קטן מעבר לסכומים האלה 200 גג, במחיר קצת יותר יקר תוכל לקנות 6X9 שייתן תמורה טובה יותר ואם מדברים על קדימה אז סט קומפוננט יד שניה ייתן את המענה.

בוא נתחיל מהתחלה.

אילו רכיבים יש לך? וכמה התקציב.

בטוח שאני יוכל לתת לך מענה טוב ומשתלם.

לגבי הפאנאסוניק אני לא זוכר כ"כ את הדגם.

פורסם
"יש לי 2 רמקולים של קנווד 150 וואט , שהם 6.5 אינץ' (נכנסים מקדימה)

תודה וסליחה על החפירות , אני פשוט רוצה באמת משהו טוב שיספק אותי לפחות לשנה הקרובה , אולי יותר .."

תראה,

כל המבצעים והקומבינות האלה בדר"כ הם זבל סיני פשוטו כמשמעו זבל שיוצר בסין.

הרמקולים של קנווד אני חושב שהם הרמקולים הכי טובים ששמעתי במחיר הזה (6.5")

לא שווה להשקיע על רמקול קטן מעבר לסכומים האלה 200 גג, במחיר קצת יותר יקר תוכל לקנות 6X9 שייתן תמורה טובה יותר ואם מדברים על קדימה אז סט קומפוננט יד שניה ייתן את המענה.

בוא נתחיל מהתחלה.

אילו רכיבים יש לך? וכמה התקציב.

בטוח שאני יוכל לתת לך מענה טוב ומשתלם.

לגבי הפאנאסוניק אני לא זוכר כ"כ את הדגם.

תראה בעיקרון התקציב עמד על 1000 שקלים אבל עכשיו אני רואה שזה גולש ל 1200-1300 ..

סה"כ יש לי את 2 הרמקולים של קנווד , לשים מקדימה ..

כל מה שאני זקוק לו זה רדיו דיסק טוב + 2 טוויטרים (שזה חארטה - כי בדרך כלל מקבלים את זה במתנה עם הרדיו דיסק) + 2 רמקולים 6X9 שיפסקו לי צליל טוב עם באס טוב .. לא צריך להשתגע ..

סה"כ תקציב די גמיש , לא בשמיים .. אבל אפשר להסתדר איתו ..

אני סה"כ צריך רדיו דיסק שיספק לי מענה לעתיד .. כי לא מחליפי רדיו דיסק כל שני וחמישי אלא כל שנתיים שלוש ולפעמים יותר מזה ..

בוא תמליץ לי על משהו בטווח המחירים הזה , אני אשמח לשמוע :)

פורסם

תיקון טעות!

הטוויטרים שנותנים בקנית רדיו דיסק הם בדר"כ כאלה שאפשר לרכוש ב 5.90.

6 וחצי יש לך שים אותם מקדימה.

מכשיר 700

רמקול אחורי 300 (חדש) JBL

וטוייטרים סביב ה 50-100 לאנזאר או משהו בסגנון שלא ישרפו את האזניים

1100 שקל ללא התקנה השאר לשיקולך.

מתחייב שעם כיוון טוב תיהיה מסופק מהתמורה ביחס למחיר.

במידה ולא תרצה לחתוך את הפח ניתן לחתוך פלטה בגובה של 1-1.5 ס"מ שתשב על החורים הנוכחים ותספק כמו במה לרמקול למרות שחושב שעדיף לחתוך את הפח.

פורסם
תיקון טעות!

הטוויטרים שנותנים בקנית רדיו דיסק הם בדר"כ כאלה שאפשר לרכוש ב 5.90.

6 וחצי יש לך שים אותם מקדימה.

מכשיר 700

רמקול אחורי 300 (חדש) JBL

וטוייטרים סביב ה 50-100 לאנזאר או משהו בסגנון שלא ישרפו את האזניים

1100 שקל ללא התקנה השאר לשיקולך.

מתחייב שעם כיוון טוב תיהיה מסופק מהתמורה ביחס למחיר.

במידה ולא תרצה לחתוך את הפח ניתן לחתוך פלטה בגובה של 1-1.5 ס"מ שתשב על החורים הנוכחים ותספק כמו במה לרמקול למרות שחושב שעדיף לחתוך את הפח.

אוקיי ...

בנוגע למכשיר - תוכל לומר לי חברות מומלצות ?

תוכל לומר לי היכן ניתן לרכוש רמקולים של JBL ?

תודה שוב על כל העזרה !

ליאור .

• תוכן חדש...