Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רק עכשיו שמתי לב לתאריך השגוי[2006 במקום 2007] בכ"א בואו נצא מנקודת הנחה שמדובר על 2007 .8)

ההנחה היתה עלולה להיות שגוייה במידה ועכשיו היתה שנת 2006...:)

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שימו לב שמחר יהיה מזג אוויר סוער.

כנראה ששוב נעשה מפגש אינטימי מתחת לרמפה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כן,לרמפה הזו איתמר מתכוון, בכ"א תחושת בטן אומרת לי שמחר מזג האוויר יהיה נוח.

בכ"א אם מזג האוויר יהיה קצת סוער ,זה לא מה שיעצור אותנו לקיים את המפגש לא בעבר ,קל וחומר שלא בהווה.

גם אם ירד שלג-הנרגילות יעבדו ואנחנו ניפגש ונקיים מפגש.

ניתראה מחר.:-D

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

חברה ,בהיזדמנות זו אני אומר ואזכיר לכולנו,לא לשכוח לבוא עם מצב רוח,שתיה קלה[ורצוי נרגילות בשלל צבעים וטעמים]

ומראש[כדי למנוע אי הבנה/נעימות של חבר כזה או אחר]בהנחה ומזג האוויר יהיה מעט גשום,ההתכנסות שלנו תהיה אוטומטית מתחת לגג של הסנוקר[לכל אילו שיחפשו אותנו במקום הרגיל]וכמובן ,אם מזג האוויר יהיה נוח[מה שניראה לי בטוח יהיה]מקום ההתכנסות הוא המקום הקבוע[מתחם החניות מול האיצטדיון].

שוב,מחר 12:30,ניתראה.

שבת שלום.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

מזג האויר צפוי להתחיל להחריף בזמן הקללות, כך שלרוב כאן זה ממש לא משנה.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

מגיע.

לכל המקללים. עופר לא התפקד. (אין קללות :-( )

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...