Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט 500

alfa_draco
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פיאט 500 החדשה... הפרויקט הזה מתקדם בצעדי ענק, ובינתיים זה נראה - בהעדר מילה רצינית יותר - מגניב לגמרי!

לדוגמא, כמה דוגמאות לאופציות שיוצעו איתה... http://www.italiaspeed.com/2007/cars/fiat/01/500_florence/gallery/gallery.html

אין לי מושג איך יהיה הרכב הזה, אבל אני יודע שבא לי אחד כזה ...

הפרויקט מתנהל כבר כשנתיים, ובמקום להסתפק בשרטוטים המטושטשים ותמונות מגוחכות עם ג'נטים "19 כמקובל בענף, פיאט הקימה מערך יחסי ציבור יוצא דופן, שהציג את המכונית המוגמרת פחות או יותר, והציע לציבור לתרום רעיונות לאופציות ותוספות, בסגנון המתואר בגלריה לעיל.

נותר רק לקוות שהוא יצליח במכירות, ועפ"י התנופה שבה מצויה פיאט, יש סיכוי טוב שאכן כך יהיה. אם לא תהיה פשלה אפשר יהיה ללמוד את הפרויקט הזה בבתי הספר לשיווק.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

חמודה ביותר, ובכל זאת די שונה מהתמונות המקוריות, שפורסמו כבר לפני מס' שנים .מאחל לה הצלחה .

פורסם

כן, עממית היא לא תהיה, היא חייבת להיות ממוצבת מעל הפנדה בכל מקרה. אני בכל זאת מעריך שהיא תהיה זולה יותר ממיני, להוציא אולי דגם Abarth ספורטיבי שצפוי בשלב כלשהו. הימור שלי - במונחים ישראליים, בין 120 אלף לדגם בסיסי ועד 180 ל-Abarth (ולמה אני רושם את זה? סתם, כדי לחזור לכאן יום אחד ולראות אם צדקתי...)

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

לדעתי יש דימיון מסויים ללנצ'יא Y דור אחרון, אגב האם נמכרו כאלה בארץ מעבר לכמה יחידות שהגיעו להדגמה ?

פורסם

אין סיבה שהמחיר יתחיל מ120 אלף ויגמור ב180. תמחור נכון יהיה סביב ה100K למנוע בסיסי

מאובזר ועד 130 מקס' 140 לגרסה ספורטיבית שתתחרה באיביזה FR ופולו GTI. רטרו לא רטרו

אף אחד לא יוציא כל כך הרבה כסף על פיאט (בלי לזלזל-אני מעריץ של הקופה) קטנה. אני לא

רואה תחרות אל מול מיני בשום צורה- ב.מ.וו יכולים להרשות לעצמם לגבות סכומים אסורנומים

על סופר מיני קטנה, פיאט לא יכולים.

1.8T 8)

• תוכן חדש...