Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאשר הגנב בא לאוטו, ורואה שאין פאנל ברדיודיסק, האם עדיין שווה לו לפרוץ?

(בהנחה שהוא גם לא ימצא את הפאנל באוטו כי הוא בבית).

זה משתלם לו לגנוב HU בלי הפאנל?

קרה למישהו?

"במכונית יפנית חדשה, בירידות אני דוהר"

פורסם

לא משתלם לו , אבל הוא עדיין יפרוץ.

הגנב יניח שהפאנל מתחת לכסא או בתא הכפפות , מקומות ש 90% מבעלי הפאנל הנשלף משאירים בהם את הפאנלים.

Leon Cupra 2009

פורסם

נגיד והגנב בפרץ לרכב בתקווה למצוא את הפאנל מתחת לכסא. אך הגנב לא מצליח למצוא את הפנל, האם עדיין שווה לו לגנוב את ה-hu???

"במכונית יפנית חדשה, בירידות אני דוהר"

פורסם

יש גנבים שכאשר הם לא מוצאים את הפנאל אז הם לא גונבים את המכשיר אבל הם מתנקמים בזה שהם קורעים את הכיסאות ושורטים את הדש בורד

פורסם
יש גנבים שכאשר הם לא מוצאים את הפנאל אז הם לא גונבים את המכשיר אבל הם מתנקמים בזה שהם קורעים את הכיסאות ושורטים את הדש בורד

אלא הגנבים שדורשים עונש מיוחד במינו...

פורסם

אני באמת שמעתי על מלאה פריצות שגנבו רק מכשירים :mad:

ויש מלאה אנשים מפגרים שגונבים להם תמכשיר ואז הם מוכרים תפנאל...

או לא מפגרים אבל עדיין נותנים יופי של שרות לפורצים..

והיום יש יופי של מיגון שאתה יכול לחכות לו עם לום 8)

ולארגן לו עונש מיוחד.. :twisted:

פורסם
אני באמת שמעתי על מלאה פריצות שגנבו רק מכשירים :mad:

ויש מלאה אנשים מפגרים שגונבים להם תמכשיר ואז הם מוכרים תפנאל...

או לא מפגרים אבל עדיין נותנים יופי של שרות לפורצים..

והיום יש יופי של מיגון שאתה יכול לחכות לו עם לום 8)

ולארגן לו עונש מיוחד.. :twisted:

ומה תעשה אם הוא נראה כמו ארנולד שוורץ?

ועכשיו ברצינות.

אני באמת פוחד שזה יקרה לי בגלל זה אני מחנה את האוטו בתוך החניה של הבית,ומשתדל לחנות כמה שיותר במקומות הומי אדם שאני יוצא.אבל הים אין מנוס כמעט מכלום....

רק היום פרצו לשכנה שלי את הבית :x

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם

גנבים זה פשוט מכה ....

ביום שאני יראה מישהו פורץ לרכב , לא משנה אם שלי או לא אני פיסית יהרוג אותו ....

לא איכפת לי אם זה נרקומן או ילד בן 14 ....

פורסם

כל יום יכול לקרות לך משהו. יש דברים חמורים יותר שיכולים לקרות לך רק מללכת ברחוב (ואפילו מלשבת בבית), אז מה תפסיק ללכת?

תנקוט באמצעי הזהירות הנהוגים וזהו. לשבור על זה את הראש וכל כמה זמן לפתוח על זה שוב ת'רד זה מיותר.

להרוג ילד או מישהו בגלל שהוא פרץ לך לרכב זה דבר מטומטם לעשות ומטומטם להגיד, גם כי להשוות חיים או נזק פיסי למערכת או רכב זה טיפשי וגם כי לעולם אין לדעת מה יכול לקרות לך מהעימות הזה.

אני מסכים שברגע שזה קורה אפשר לאבד עשתונות אבל מאיבוד עשתונות אף פעם לא יצא משהו טוב (גם אני מאבד עשתונות, אני לא צדיק).

היה ברור שהדיון הזה יגיע לדברים האלה ולכן הוא ננעל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...