Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני בעלים גאה של ס.לאנסר ידנית , אני מעונין לשפר אותה, ידוע לי שהפוטנציאל הכללי שלה לא משהו, אז רציתי לדעת:

1. האם אני יכול לשתיל מנוע 1800 לרכב שלי? אולי של גאלאנט משנתון 96' ומעלה?

2. אם כן , אני צריך גם גיר ידני אחר או שהגיר יכול להתאים?

3. האם אני צריך להגדיל את קוטר בלמי הדיסק הקדמיים?

4. האם יאשרו לי את השינוי במשרד הרישוי?

5. האם אני יכול להשתמש במנוע אחר?

הסיבה שאני מעונין במנוע של הגאלאנט הוא שכל מנוע אחר ידרוש המון פרוצדורה.

אני אשמח לכל תשובה מקצועית ועניינית.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

שמעתי על בחור מכפר קאסם שעשה את זה.

בגדול לא נראה לי שזה כזה משתלם כי ההבדל בין ההספק של המנוע שלך לבין המנוע של הגאלנט הוא ממש קטן. (125 כ"ס לעומת 113 כ"ס).

יוגב

פורסם

כנראה שזה לא יהיה חוקי וגם ממש ממש לא משתלם.

השילדה של הסופר לאנסר נחותה ושאר המכלולים יסבלו מבלאי מאוד גבוה בעקבות ההשתלה וזה בתנאי שהם יתאימו ולא תצטרך להחליף אותם

לפי דעתי תמכור ותקנה רכב עם יותר פוטנציאל, גם מבחינת שילדה ואחיזה וגם מבחינת המנוע. או שפשוט תקנה רכב חזק שהוא סטוק ותחסוך לעצמך כאבי ראש, קנסות והורדות מהכביש

כולה סופר לאנסר:lol:8) ...

פורסם

חבר שלי החליף בקולט שלו מנוע 1.8 של סופר לנסר .

ההבדל מורגש בנסיעה.

הרכב גיר רגיל

ולא הייתה לו בעיה לאשר את המנוע המנוע היה מיבוא ולא היה רשום בשום מקום שהמנוע הוא 1.8

פשוט נכנס למכון רישוי ןאישר את המנוע לא נראה שום הבדל חיצוני על המנוע ההבדל הוא שהמנוע יותר גבוה ועש שלא פותחים טיימינג לא רואים שהמנוע 1.8

zx 1.8 coupe

פורסם

תשמע

הסופר לאנסר סה"כ זה רכב משפחתי נהדר וטוב,תהנה ממנו כל זמן שאתה איתו ותגיד תודה

הבסיס שעליו הוא תוכנן זה לא הבסיס שאתה חושב,זה לא אומר שהוא לא זריז (הוא כן) אבל רכב שמיועד לספורט צריך (יותר מכוח) התנהגות טובה ומתקשרת.

חבל לך על כול שקל מיותר שתשקיע ברכב (והוא גם יכעס עליך) יש לך רכב מצויין זריז ונוח!

יש לך שאיפות מיוחדות? תקנה רכב שמיוצר מלכתחילה לכיוון שאתה רוצה.

מקוווה שעזרתי

אלעד.

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

ל FRNCIS

יש לך את קוד המנוע של החבר שלך?

אני יודע ששלי הוא 4G92

אני אשמח אם תצליח להזכר בקוד המנוע.

פורסם

מנוע 1.8 מקורי של לאנסר או של קולט נקרא 4G93.

בניגוד לאחיו הקטן, הוא מצוייד בגל זיזים עילי כפול, במרימי שסתומים הידראוליים ובהצתה ללא מפלג.

פורסם

רק בשביל לסבר את אוזניכם האבולושיון של מיצובישי בין השאר הייתה גם "מולבשת" עם תרצו על הסופר לאנסר כמו האבולושיון בדור הקודם על ה"לאנסר החדשה".

פורסם

לסבר את האוזן באיזה מידה?

זה אומר שלשלדה יש פוטנציאל ?

גם הסובארו 1.6 אוטומט מולבשת על אותה שלדה של האימפרזה STI DCCD - אז מה?

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ALX

ידוע לך אם ניתן להשיג אותו בארץ דרך המקוקמות הרגילים כמו "המאגר" ודומיו?

פורסם

אז מה ? זה מה שהאדם כאן שואל מה אפשרויות שלו אמנם לא לעשות הסבה מסופר לאנסר לאבולושיון אבל הרכבה של מכלולים יכולה להיות התשובה לשאלה שלו ,מה עוד אתה רוצה לעשות השמיים הם הגבול אבל שפור הוא לא רק פילטר, פתוח אגזוז פרי פלוא וצ'יפ שברכב רגיל לגמרי הם כמעט לא באים לידי ביטוי.

פורסם

ניסאן, אף אחד פה לא אמר שפילטר צ'יפ אגזוז אלה הם השיפורים העיקריים או היחידים.

וברור שהוא אפילו יכול להפוך את האוטו שלו לאבולשון fq 900!!

הכל ענין של תקציב.

ואנשים פה בפורום די ראלים זה הכל :roll:

יוגב

פורסם

תודה לכל העונים

העניין הוא שהחלטתי שיהיה יותר אפקטיבי, ומורגש להחליף למנוע גדול יותר במקום כל

השיפורים הפסיכולוגים כמו פילטר פתוח \אינבוקס\קיט יניקה וכו'. יחידת הנעה חזקה יותר זהו השיפור המשמעותי יותר, כמובן עם תוספות.

ברור לי שזוהי האופציה היקרה יותר וזו סה"כ סופר לאנסר.

• תוכן חדש...