Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שהסופר לנסר שלי הלכה לעולמה בתאונה לפני כיומיים ואני כמעט נהרגתי,אני מחפש רכב אחר.

אני מחפש רכב עד 30000 בכללי עם שנתון כמה שיותר גבוה פחות ידיים,חיסכוני אך גם לא עגלה.(1500\1600) אוטומט חובה,דיי אמין,ומומלץ שיראה סביר.

אני רוצה להתקדם בשנתון זאת אומרת רכב מעל 96 בלבד.

אני אישית חושב לכיוון של סיאט קורדובה אוטומטית 1.6 שנת 99/00,אבל אבא שלי חופר לי שהאוטו לא אמין ובכלל סיאט המכונאי אמר לו לא להתקרב אליו, ושהוא יקר לתחזוקה, והוא רוצה שאני יקח דייהו נובירה/לאנוס שנת 2000/2001 זה מה שאח שלי המליץ לי לקחת והוא עובד במגרש ובעבר בליסינג כמוכר בכיר.

אבל דייהו גם אין שום הבדל בין לאנוס/נובירה וגם הן נראות זוועה וזה פשוט תת רמה דייהו!והוא עדין ממליץ עליה!

היום גם אבא שלי חשב לכיוון של פולסווגן פולו(סיאט אצלו יקר לתחזוקה ופולסווגן לא...מוזר)אבל זה חלש מדיי לדעתי 1.4 אוטומטית.

מחכה לתגובות שלכם ועם אפשר אז גם כמה פרטים על 4 הרכבים,מבחינת אמינות,תחזוקה,ביצועים(חשוב),אכילת דלק וכו'

תודה מראש.

פורסם

פולו 1.4 אוטומטית אכן "עגלה" כהגדרתך. והטיפולים שלהם מאוד יקרים (פתאום צריך להחליף בית מצערת, פתאום יש בעיה בגיר - כל הוצאה כזו מתקרבת למשכורת הממוצעת במשק, אם לא מעליה).

הדייהו שהזכרת הן בעיני זוועתיות, הן מבחינת הנסיעה בהן והן מבחינת אמינותן. לידידה טובה שלי היתה נובירה יד שניה (ראשונה אצל ההורים שלה), ואחרי כמה חודשים של נסיעות מידי פעם לי-ם התחילו צרות שלדעתי לא נגמרות גם היום, אחרי שנמכרה תמורת נזיד עדשים.

לדעתי הסיאט דווקא נאה, אבל אם אינני טועה הן משתמשות באותם מנועים של VW. לגבי אמינותן בהשוואה ל- VW אני לא יודע, אבל הן אינן נוחות והקונסולה המרכזית שלהן לא מחזיקה מעמד לאורך זמן.

נדמה לי שהמסקנה הכי חשובה היא שאי אפשר גם וגם וגם וגם, בתקציב מוגבל.

האמינות מעל לכל? כנראה שטויוטה היא הפתרון.

מראה? לטעמי רובר 216 (שהיא גם זריזה מאוד), אבל בטוח שגם לגביה יפחידו את אביך.

אחזקה זולה? לא היתי בעלים של פונטו אבל כולם ממליצים עליה.

מה לגבי נוחות? בטיחות? (רנו מגאן, כמובן)

כפי ששמת לב, אף אחת מהארבע לא הזכרת, לכן ראה תשובותיי לעיל...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

"והקונסולה המרכזית שלהן לא מחזיקה מעמד" בקשר לסיאט,למה אתה מתכוון?איזה קונסולה?

ודרך אגב יש לה מערכת מובנת באוטו?כי שמעתי זאת בעיה מאוד גדולה.

ואני כבר חושב לקנות סופר לנסר 97 (שנתון אחד קדימה ל-מה שהיה לי) וזהו,אחלה אוטו.

פורסם

יש שני דגמי סיאט קורדובה ואיביזה: סיניו וסטלה. לסיניו יש קונסולה בעייתית וממוחשבת תקוע לה רדיוטייפ מובנה וההסבה לרדיודיסק היא בעייתית.

לסטלה אין את העונש הזה ויש לה קונסולה רגילה ופשוטה ולכן מומלצת.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

עזוב אותך מהגרוטאות שהזכרת ,לך על הונדה סיוויק שנת 96 (דור 3) היא תיכנס לך בלחץ לתקציב רכב איכותי ,חזק (יחסית) אמין עם סחירות מצויינת צריכת דלק לא גבוהה וגם לוק לא חסר לה ב30000 מינימום תוכל למצוא שנת 96 פול אוטומט,אתה תהנה מהרכב הזה ולא תצטער לרגע,באחריות והבטחה שלי.:lol:

• תוכן חדש...