Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

1200W MAC AUDIO Z2200-התייעצות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עומד לרכוש את המגבר,שמעתי עליו דברים מעולים ממוכר כלשהו.

על פניו הוא נראה כמגבר טוב בעל נתונים טובים,מה דעתכם ?

ד"א התקציב הוא בערך 1300 שק"ל

כך שאם יש למישהו עצה אחרת ...

ד"א המגבר אמור להיות מגושר להגברת סאב.

פורסם

פששש 600 RMS יפה יפה.

מומלץ בעיקר כי אם יום אחד תרצה להגביר כל זוג רמקולים יהיה לך עם מה.

מגקבר מאוד מוצלח.

פורסם

אם אתה הולך לקנות אותו ב1300 ש"ח אז זאת טעות לדעתי, אני חושב שיש מגברים טובים ממנו בכאלה סכומים ל2 ערוצים. אני אישית לא משו מרוצה מהמגבר Z4200 שלהם שאצלי. הוא בסדר אבל לדעתי לא מספיק חזק אבל אני אחליף את הRCA כי אמרו לי שיכול להיות שזה מקור הבעיה ואז נראה. כרגע אני דיי מפקפק בעניין ואני הייתי מחכה לעוד קצת תגובות לפני שהייתי קונה.

רותם

רותם

פורסם
אם אתה הולך לקנות אותו ב1300 ש"ח אז זאת טעות לדעתי, אני חושב שיש מגברים טובים ממנו בכאלה סכומים ל2 ערוצים. אני אישית לא משו מרוצה מהמגבר Z4200 שלהם שאצלי. הוא בסדר אבל לדעתי לא מספיק חזק אבל אני אחליף את הRCA כי אמרו לי שיכול להיות שזה מקור הבעיה ואז נראה. כרגע אני דיי מפקפק בעניין ואני הייתי מחכה לעוד קצת תגובות לפני שהייתי קונה.

רותם

רותם, על איזה מגבר כן היית ממליץ בטווח מחירים זה?

פורסם
אני עומד לרכוש את המגבר,שמעתי עליו דברים מעולים ממוכר כלשהו.

על פניו הוא נראה כמגבר טוב בעל נתונים טובים,מה דעתכם ?

ד"א התקציב הוא בערך 1300 שק"ל

כך שאם יש למישהו עצה אחרת ...

ד"א המגבר אמור להיות מגושר להגברת סאב.

קודם כל חברה מעולה שלא מתפשרת באיכות עדיף לך את ה 4100 פשוט מגבר מדהים במחיר לא יקר

http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=Z4100&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=398

פורסם

4הבחור מתכוון להרים איתו סאב מה הוא יעשה עם מגבר 4 ערוצים.

ב.ה2200 מעולה וב 1300 שקל זה מחיר מעולה בשבילו.

ג.לרותם צר לי אבל כנראה שהאוזניים שלך ממש דפוקות או נפגעו כבר כי אין סיכוי אלא אם כל החיבורים אצלך דפוקים ויש אנטיפאזות וכו... שמגבר שמוציא 110 RMS (נגיד אפילו בתכלס 90) על פולס לא חזק לך מספיק.

פורסם
4הבחור מתכוון להרים איתו סאב מה הוא יעשה עם מגבר 4 ערוצים.

ב.ה2200 מעולה וב 1300 שקל זה מחיר מעולה בשבילו.

ג.לרותם צר לי אבל כנראה שהאוזניים שלך ממש דפוקות או נפגעו כבר כי אין סיכוי אלא אם כל החיבורים אצלך דפוקים ויש אנטיפאזות וכו... שמגבר שמוציא 110 RMS (נגיד אפילו בתכלס 90) על פולס לא חזק לך מספיק.

סתם שאלה שעלתה לי עכשיו, אפשר לקנות מגבר 4 ערוצים ולגשר אותו פעמיים, אני מתכוון כאילו אם הסאב הוא שתי סלילים אז להפיק ממנו ממש את המקסימום על ידי כך שלכל סליל נגשר בשבילו את המגבר?

הסאב נראה לי ימס לי בבגג' אחרי כמה שבועות של עבודה?:D

פורסם

לא נשמע רעיון מי יודע מה, אבל מעניין לדעת מה יקרה באמת.

יש גם מגבר 2 ערוצים/ מונובלוק של רעידת אדמה שיהודה (truejoker) ממליץ עליו הייתי בודק אותו.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם
טוב חבר'ה רכשתי...

מקווה לשמוע תגובות...

רכשת מגבר מעולה! לתמיר.א (שהתגייס, לכן הוא כמעט ולא פעיל כעת) היה מגבר כזה. הוא הפעיל איתו סאב וזכה במקומות גבוהים ביותר (אם אני לא טועה מקום ראשון) בתחרויות SPL.

תתחדש,

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

• תוכן חדש...