Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנת זוג SWX-1042D ALPINE

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טוב נו,

האמת קניתי 4 GAUGE.

אבל אם אתה אומר, נלך לקנות 2 GAUGE.

כמה עולה בערך 5 מטר ?

עם ה - 4 גייג שקנית תוכל או להחזיר או לחזק את "שלושת הגדולים" ברכב

לגביי מחיר ל - 2 גייג' אני לא זוכר ממש

תנסה ליצור קשר עם "סאונדר" רחובות או "בומבבאס" באר-שבע

אני בטוח יש להם.

מנואל.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם
תודה לך DRAGSTER,

אני מניח שזה מה שאני אעשה, תיבה אטומה,ללא מחיצה, האמת זאת גם התשובה שחיפשתי :] .

אני יודע שהמגבר אוכל זרם, כרגע ישנו גם קבל של קדנס (1 FARAD).קבל לא מועיל כשמערכת החשמל אינה מספיקה לצריכה , כי עם כול הכבוד יש לך עוד צרכן (הקבל מתמלא וכך הוא צורך והיות ובשניה הבאה הוא נאלץ להתפרק ולהתמלא שוב , אזי הוטא ממלא תפקיד של צרכן נוסף - בצריכה 0 אבל לא מועיל )

האמת המגבר ישב לפני זה על סאב אחר שהיה לי של קיקר קומפ וי אר 03. (2 סלילים, 400 ואט)

ודפק בן ..... . כן רק שהקיקר לא הוציא ממנו עוצמה מלאה , שני אלו כנראה שכן , כי זה שני סאבים

לא חשבתי עדיין על הקטע של החשמל, האמת גם צחקו עלי כי זה יושב עדיין על כבל של 8 GAUGE אבל לאחר שאני אתפנה לבצע את הבניה, אני אחליף ל - 4 GAUGE, אעדכן אותכם האם החשמל מחזיק. תחשוב מהר לפני שתתקל בבעיות

בנוסף אני לא מאמין שאני אי פעם אגיע לעומצה של 1500 ואט באמת, אני לא רוצה להיות חרש, אני עדיין כולה בן 22. אתה לא תגיע ,אבל המגבר יתן כוח גדול גם בעוצמה קטנה מזו ,ואת הזרם הוא יצרוך ולא משנה כ"כ מה העוצמה .

במלאי.

אישית הייתי מציע לך למכור את הקבל ואת המורל אלייט מאחורה , אין שום סיבה בעולם לשים כזה דבר מאחורה זה רק פוגע באיכות הסאונד. ובכסף שתקבל תחליף מגבר למגבר CLASS D ותעשה איטום . שני הדברים יביאו לך הרבה יותר תועלת ממה שיש לך עכשיו

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

צריכת הזרם כן קשורה לעוצמה בה מופעל המגבר.

אם המגבר מקבל אות אפס (IDLE) צריכת הזרם שלו תהיה נמוכה מאוד. צריכת הזרם בפועל היא בתלות מלאה להספק הרגעי שאותו מפיק המגבר. זו הסיבה להבהובי אורות במכות באס.

אם זכרוני לא מטעה אותי לZ7000 נדרש פיוז של 150 אמפר. צריכת הזרם הרגעית שלו - PEAK CURRENT DRAW היא כ200 אמפר.

תבדוק אם ניתן להרכיב אלטרנטורים אמריקאיים כמו IRAGGI שנועדו לספק מגברי "CHEATER AMPS כמו הZ7000.

כמו זה:

אלטרנטור 280 אמפר לרכבים כמו YUKON, ESCALADE או קדילק דוויל/סוייל

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/280amp-Amputator-Series-Iraggi-Alternator-Chevy-GMC_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ33573QQihZ019QQitemZ7963120211

שלא תבין אותי לא נכון, הZ7000 הוא באמת מגבר מעולה אך לפי דעתי הוא לא מתאים לרכבים הנפוצים בארצנו הקטנה. אם אתה רוצה לחשוב על הפקת הספק, אמיתי, של מעל 1KW אין לך ברירה אלא לפנות למגברי CLASS D וגם זאת לאחר שדרוג רציני של מערכת החשמל.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

קודם כל, האלייט מאחורה נותן תוספת משמעותית מאוד לבמה, הוא נותן מילוי נפח מדהים, אני מרוצה מאוד מהסאונד ברכב, לדעתי אין שום סיבה להוריד אותו.

אני אחליף חיווט ל - 2 גייג ונראה מה נקבל, ברגע שאני אבצע את הבנייה הנדרשת, אני אשדרג את כל החיווט ברכב (חשמל), במקרה והסאונד לר יספק אותי.

נ.ב : אני ממש לא מתכנן תחרויות SPL, אני פשוט אוהב בס חזק ונקי, בתדר נמוך.

דבר נוסף הוא שאני מהצפון (קריות) וקצת רחוק לי הדרום בשביל להביא 2 גייג',

יש קרוב יותר ?

פורסם
קודם כל, האלייט מאחורה נותן תוספת משמעותית מאוד לבמה, את הבמה הקדמית הוא הורס. הוא נותן מילוי נפח מדהים, צודק ב - 100% אני מרוצה מאוד מהסאונד ברכב, לדעתי אין שום סיבה להוריד אותו. אם לא מפריע לך שהבמה לא ממורכזת לגמרי בחלק הקדמי של הרכב, אז תשאיר גם את הרמקולים מאחור. ברור שהם מוסיפים נפח.

אני אחליף חיווט ל - 2 גייג ונראה מה נקבל, ברגע שאני אבצע את הבנייה הנדרשת, אני אשדרג את כל החיווט ברכב (חשמל), במקרה והסאונד לר יספק אותי.

נ.ב : אני ממש לא מתכנן תחרויות SPL, אני פשוט אוהב בס חזק ונקי, בתדר נמוך.

דבר נוסף הוא שאני מהצפון (קריות) וקצת רחוק לי הדרום בשביל להביא 2 גייג',

יש קרוב יותר ? גם אני מצטרף להמלצה של יהודה על דני זומרשטיין ממצת אור בחיפה. רצ"ב קישור: http://www.matsat.starwebz.com/

הערות באדום.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

גם אני מצטרף להמלצות על דני זומרשטיין :)

בקשר לסאבים, אני יודע שזה מדליק שהמגנט יופנה כלפי חוץ אבל בדר"כ זה לא פרקטי כ"כ ברכב שאתה משתמש בו ליום יום ותופס יותר מקום.

בעיית החשמל: אני שקלתי גם להביא את המגבר הזה וירדתי מזה בגלל צריכת החשמל. להפעיל את המגבר על הקיקר לא משתווה להפעלה על שני הסאבים החדשים שלך.

לגבי התיבה: אטומה, קטנה, חזקה ולדעתי עם מחיצה באמצע.

נראה שייצא לך משהו יפה.

תשקיע בהתקנה!

בהצלחה.

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם

תודה לכם, אני אתקשר אליהם סוף שבוע, לברר בקשר לחיווט.

יהיה בכלל הבדל אם תהיה מחיצה באמצע או לא ?

אם כן, מהו ההבדל ?

פורסם
תודה לכם, אני אתקשר אליהם סוף שבוע, לברר בקשר לחיווט.

יהיה בכלל הבדל אם תהיה מחיצה באמצע או לא ?

אם כן, מהו ההבדל ?

תתקשר תברר גם בקשר לחיווט וגם בקשר למערכת החשמל ואפשרויות לשיפור.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

• תוכן חדש...