Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות בXP אחרי פרמוט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאז שפרמטתי את המחשב שלי לפני כשבוע, יש לו אינספור בעיות קטנות ומעצבנות. אחת מהן היא אי-הופעת תמונות בהרבה אתרים, הנה צילום-מסך של הבעיה:

p1on7.th.jpg

בעיה נוספת, הפרופורציות בטקסטים במחשב הן מוזרות בטירוף. סתם לדוגמא, המרחק בין האייקונים בשולחן העבודה הוא די גדול, חלון השיחה של האייסיקיו הוא גדול מאוד ואין אפשרות להקטין אותו, ועוד הרבה דברים קטנים ומעצבנים כאלה שמקשים על השימוש היומיומי במחשב. הנה תמונה של הדסקטופ שלי, תראו איזה מרחק יש בין האייקונים:

p2mj9.th.jpg

אה כן עוד בעיה קטנה, בהרבה אתרים מוקפץ לי חלון אזהרה של activeX. מה זה ואיך אני מבטל אותו?

תודה

אורן

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

לגבי בעיה 1 - לא כל התמונות סיימו להטען . שים לב שבפס התחתון רשום 41 Items Remained .

לגבי בעיה 2 - ככל הנראה שינית את הגדרות ברירת המחדל בהגדרות התצוגה . יתכן ורווחים אלו הם נגזרת של שינוי הגופן וגודלו . נסה להחזיר לברירת מחדל ולראות האם יש שיפור .

בהצלחה .

פורסם

1. זה נשאר ככה כמה דקות. העמוד עצמו עם הטקסט נטען די מהר. אבל התמונות אף פעם לא עולות.

2. יכול להיות ששיניתי. איך אני מחזיר לברירת המחדל? לא ראיתי כפתור כזה?

hagggg55 כתב:

פורסם

הדפדפן מבחינה גרפית מכוון להכי למטה כולל ללא הצגת תמונות ואנימציות?

עשית פורמט דרך תוכנת צד שלישי או דרך הדיסק של וינדוס?

לגבי האיקונים תשנה DPIב ADVANCED DISPALY SETTINGS.

activex דומה ל MECROMEDIA FLASH PLAYER , דרך להצגת אנימציות שהרבה אתרים משתמשים בה.

פורסם

המרווח בין האייקונים בסדר לחלוטין. יכול להיות שבחרת בגופנים קטנים או משהו.

זה ככה אצלי מאז שהתקנתי לראשונה את הXP שלי.

!AWDSOME

פורסם

בדוק שאין שום הגבלה לגבי הורדת תמונות בהגדרות הדפדפן .

כמו כן - נסה לאפס את ההגדרות של הדפדפן .

לגבי הבעייה השניה - בתפריט מראה בהגדרות תצוגה , בחר במעטפת המקורית . אם יש צורך , בחר באחת אחרת ( יש שלושה גוונים ) , ואז בחר במקורית , במידה והאופציה המבוקשת כבר מסומנת .

פורסם
אי-הופעת תמונות בהרבה אתרים,

אורן

פשוט ביותר - יש לך איזה תוכנה שחוסמת את התמונות:

1) חוסם פופאפים מובנה של IE7 או של סרגל כלים שהתקנת. - אתה יכול גם להתקין את פיירפוקס ולנסות את אותם אתרים-אם הצלחת הבעייה היא כמו שכתבתי אם לא תמשיך הלאה ל-2

2)תוכנת פיירוול -חלקן בהגדרות בדיפולטיות שלהן חוסמות תמונות

3) הגדרת הדפדפן: לך ל TOOLS --> OPTIONS

כל שאר ה"בעיות" ניתנות לשינוי\כיוונון

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ:

טוב חודש+ עבר, כמה דברים סודרו אבל יש עוד כמה בעיות:

1. החלון אזהרה של הActiveX עדיין קופץ על דעת עצמו בכל מיני אתרים, איך אני מבטל את זה?

2. אני רוצה להתקין פוטושופ, בגרסה הכי חדשה, אך זה אומר לי שאני צריך service pack 2. בפעם הקודמת שניסיתי להתקין את ה SP2 (היה לי דיסק מקורי של העדכון, ופרוץ של הווינדוס) הוא ביקש ממני סריאל מקורי לווינדוס. מכיוון שלא היה לי כזה, הוא לא נתן לי להמשיך בהתקנה.

אז איך אני בכל זאת מתקין את הSP2 (מאיפה אני מוריד את זה בכלל??? איך אני מתקין, וכו') בהתחשב בעובדה שהווינדוס שלי לא מקורי ואני לא מתכוון לפרמט את המחשב שוב בשביל זה? האם זה אפשרי?

3. אין לי את SP1. האם זה משנה משהו? זה יכול למנוע ממני להשתמש בSP2 או שזה לא קשור?

4. במידה ואני מצליח להתקין SP2, הבנתי שנוצרת בגלל זה בעיה של חוקיות בעותק של ווינדוס שבידי. איך אני נפטר מזה?

5. אין 5.

תודה,

אורן

hagggg55 כתב:

פורסם

על מנת להתקדם ל SP2 עליך :

א. לרכוש מספר סיריאלי תקני ל XP SP2.

ב. לבצע את סדר הפעולות של המסמך המצורף, מה שהמסמך אומר זה לבטל את פעולת הרישום של הסריאלי שביצעת ואז תוכל לבצע רישום מחודש.

ג. לאחר מכן להתקין את ה SP2.

*** אין בהנחיות אלו כדי לעודד פיראטיות מכל סוג שהוא וכמובן שיש לרכוש רשיון כחוק.

בהצלחה

HowtoCrackWindowsXPServicepack1.pdf

פורסם

לא זכור לי שחייב שהעותק של XP יהיה חוקי בשביל להתקין SP2.

יש לי SP2 ולפני שבוע לאחר הפרמוט התקנתי אותו ישירות מהדיסק.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
על מנת להתקדם ל SP2 עליך :

א. לרכוש מספר סיריאלי תקני ל XP SP2.

ב. לבצע את סדר הפעולות של המסמך המצורף, מה שהמסמך אומר זה לבטל את פעולת הרישום של הסריאלי שביצעת ואז תוכל לבצע רישום מחודש.

ג. לאחר מכן להתקין את ה SP2.

*** אין בהנחיות אלו כדי לעודד פיראטיות מכל סוג שהוא וכמובן שיש לרכוש רשיון כחוק.

בהצלחה

תודה, אבל בקובץ שהבאת כתוב איך לפרוץ SP1. אני צריך את 2. ובכל מקרה, איך אני משיג סריאל שעובד?

hagggg55 כתב:

פורסם

גם אני הייתי באותה בעיה (חובת התקנה של SP2) הייתי צריך להתקין VISUAL STUDIO 2005.NET

חיפשתי קצת ומצאתי מדריך להפוך את הווינדוס לחוקי, כן כן, הורדתי מלא דברים ממיקרוסופט, זה אומר לי שיש ברשותי עותק מקורי, פשוט כייף.

http://www.swf.co.il/out.php?i=2759_RockXP3.rar

תבטל אנטי וירוס לפני.

אין מה להסתבך אבל אם בכל זאת, פנה לפורום ששם היה הטרד ששיך לזה.

http://lala.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=137576

יום טוב וXP חוקי

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם

ממנהל הפורום אני מבקש שתסיר את ההודעה הקודמת שלי, ייתכן שהיא היתה מפורטת ובעייתית ויום אחד עוד מיקרוסופט יאכלו אותי בלי מלח

• תוכן חדש...