Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכוון לשדרג את המערכת שלי בחודשים הקרבים .

אני רוצה להוסיף סאב ומגבר למערכת .

אני חשבתי להחליף את הרמקולים שיש לי מאחור ( MAGNAT TREVELLER 8 אינץ' 180 וואט MAX ו120 נומינלי Hz 22-34.000

- 91 dB ,שמספקים באס די טוב אך לא מספיק כמו סאב ) לסאבים 6X9 .

אמנם יש לי בגז' לא קטן (520 ל') אך מדי פעם אני צריך להוביל כמה דברים גדולים בו ולכן סאב עפ תיבה יפריע לי .

יש הבדל באיכות ועוצמה בין סאב רגיל לסאב 6X9 ?

ויש המלצות לסאבים טובים ולא יקרים 6X9 ?

תודה.

פורסם

סאבים 6X9 מהווים תחליף לסאב בעיקר כשאין לך מקום בבגז'.

סאב 12-10" טוב ואיכותי יתן באס טוב יותר מסאבים 6X9 טובים.

סאבים 6X9 טובים יכולים להוות תחליף לסאב 10-12" בינוני באיכותו אך עיקר המטרה שלהם היא לאלו שלא רוצים להקריב את המקום בבגז'.

פורסם
סאבים 6X9 מהווים תחליף לסאב בעיקר כשאין לך מקום בבגז'.

סאב 12-10" טוב ואיכותי יתן באס טוב יותר מסאבים 6X9 טובים.

סאבים 6X9 טובים יכולים להוות תחליף לסאב 10-12" בינוני באיכותו אך עיקר המטרה שלהם היא לאלו שלא רוצים להקריב את המקום בבגז'.

ok

יש המלצה לסאב טוב ולא יקר שלא יתפוס רבה מקום ( הכוונה לסאב עם פורט ).

פורסם

חלוקת יחידת הבאס לשתי יחידות קטנות - יש יתרונות וחסרונות :

יתרונות : יהיה באס אולי יותר מנופח ויכול ליהיות שיותר הדוק . החיסרון הוא שהבאס ירד יותר נמוך , וזה הרבה .... לדעתי סאב אחד גדול עדיף על שתיים קטנים מניסיון שלי עם רמקולים שכללו המון אלמנטים קטנים והושפלו לייד רמקולים עם אלמנט אחד גדול בתחום הבאס. מה גם ששומעים מוזיקה עם באס דומיננטי (אלקטרוני למשל) וופר אחד גדול תמיד יהיה עדיף על כמה קטנים .

פורסם

אליעד , קראתי את תגובתך ולא הצלחתי למצא הגיון בכלל .

אם הסאב יורד נמוך זה אחלה , אבל ל6 על 9 שמוברגים למדף לא אטום במיוחד תהייה בעיה לרדת לנמוך בעוצמות גבוהות לדעתי, בנוסף , בד"כ כשהרמקול גדול יותר הוא ימתמודד יותר טוב עם באסים .

ויבגני בתקופה שחיפשתי סאב מצאתי גרפים שונים שתיארו את העוצמה של כל תדר ותדר באותו הסאב בתיבה פתוחה , ואטומה , בתוך האוטו ומחוצה לו . אני חושב שהמוח המדוייק הוא ההיענות של הסאב והתיבה . בכל אופן היה ניתן לראות בבירור שתיבה פתוחה סתם תופסת מקום בבגז מבלי לספק הצדקה ממשית , בכל אופן אני אחפש את הגרפים ההלו מחר בבוקר.

• תוכן חדש...