Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי דוד בארה"ב ואני רוצה לשלוח לו מוצר, ביצעתי הזמנה ושילמתי דרך מאסטרקרד בינלאומי.

האתר שלח לי איימיל ובו צויין כי הם לא מקבלים כרטיסים בינלאומים, מישהו נתקל בתופעה?

מה אפשר לעשות? איך אתם שילמתם?

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

מבאס , אבל לא נורא

אני לא חושב שיש לך מה לעשות מבחינת תשלום בכרטיס אשראי.

מה שכן, מציע שתתקשר אליהם היום שזה בוקר אצלהם ותסביר את העניין ותראה מהם אופציות התשלום. כנראה שלא קראת את כל האותיות הקטנות בפירוט אופציות התשלום.

תוכל תמיד לשלם ב money order כלומר פשוט להעביר להם כסף לחשבון. זה אולי יעלה טיפה אבל מאמין שזה ישתלם וזה משהו מאוד מוסדר וברור כלומר יש לך קבלה על ביצוע הפעולה ועל קבלת הכסף. ואם זה אתר רציני (וזה נראה כזה) הוא לא יעשה לך קונצים וישלח את המוצר ברגע שיקבל את הכסף. אגב, רוב היבואנים עובדים כך, שתהיה רגוע :-D

בהצלחה.

מה הזמנת בסוף?

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

אני בזמנו ביצעתי באתר הזמנה בעזרת PayPal. אם האתר יעשה לך בעיות, תרים טלפון לחברה, הם ישלחו לך בקשה לבצע Transaction לחשבון שלהם.

בהצלחה,

מתן.

פורסם

דבר ראשון תודה לשניכם על התגובות.

ויתרתי קנייה מהם והלכתי לאייבי שלחתי לדוד שלי שגר בארה"ב את המוצר דרך אייבי (אותו מחיר).

לקחתי את ה-865 של קלריון.

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

• תוכן חדש...