Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.משהו שחשבתי עליו..

ניקח לדוגמה סט קומפוננט 2 חלקים: טויטר 4 אום + וופר 4 אום = הרי אנחנו מחברים אותו סט לערוץ אחד של מגבר (דרך קרוס כמובן)- לפי מה שידוע לי : 2 אלמנטים עם 4 אום כ"א= 2 אום התנגדות סופית, כלומר כאשר מחברים סט קומפ' בחיבור רגיל (לא בי אמפ'/ווייר) אז היציאה של המגבר עובדת ב 2 אום? האם זה נכון? תאורתית? בפועל?

ואם התאוריה שלי נכונה: מה קורה במקרה של סט 3 חלקים?

בברכה.

בוריס.

פורסם

זה לא נכון.

יש קבלים, נגדים, פילטרים. ועוד (מבינים יותר יגידו בדיוק) שבסוף מגיעים ל4 אום.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

בוריס,

מכיוון שלטוויטר מחובר קבל בחיבור טורי, (הקבל נמצא בקרוסאובר) ההתנגדות של הטוויטר הופכת להיות גבוהה מאוד, כך שרק ההתנגדות של המיד באס נמדדת. כנ"ל לגבי מיד בסט 3 חלקים.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

תחזיר את השאלה הזו לראש בזה הרגע :p

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
תחזיר את השאלה הזו לראש בזה הרגע :p

הסבר? :shock:

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

א. כיוון שיש קבל טורי , הקבל בעת המדידה הוא נתק ולכן לא תמדד התנגדות.

ב. לכל רכיב התנגדות שונה. אף אחד לא מבטיח 4 אוהם על כל רכיב , ההבטחה לרוב היא של 4 אוהם ביציאה.

ג. ישנו המצב של התנגדות בהזמן עבודה, לרכיבים בפני עצמם יש התנגדות שמשתנה עקב כך שהם עובדים , לכן מייצרים קרוסאוברים שלרוב עומדים בדרכם ויודעים איזה מתח (שזה בצעם מה שחשוב פה) לתת להם ביחס להתנגדות ולזרם שעובר באותו רגע.

פורסם
הסבר? :shock:

שלו.

הסבר למה ?

אני דיברתי אל פותח הת'רד :)

סתם הלצה של שעה מאוחרת

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...